/
  • لود اتوماتیک کد سمت سرور

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 1 رأی - میانگین امیتازات: 5
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی لود اتوماتیک کد سمت سرور
    نویسنده پیام
    ahora آفلاین
    کسی که از شکست نا امید نمیشه
    ****

    ارسال‌ها: 384
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۹
    اعتبار: 4
    تشکرها : 130
    ( 54 تشکر در 41 ارسال )
    ارسال: #1
    لود اتوماتیک کد سمت سرور
    با سلام

    من میخواستم ببینم چطور میشه همین که صفحه ای بارگذاری بشه که دستور آژاکسی هم تو اون صفحه هست کدسمت سرور به صورت اتوماتیک بارگذاری بشه !
    این امکان آیا وجود داره؟
    __________________________________________________________________________
    با تشکر ممل آمریکایی
    ۱۳۸۸ آذر ۲۹ ۱۲:۲۸ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,697
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6197 تشکر در 3438 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: لود اتوماتیک کد سمت سرور
    توی رویداد‌ onload تگ body‌ می‌تونید‌این‌ کار‌ رو کنید
    ۱۳۸۸ آذر ۲۹ ۰۳:۱۳ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    ahora آفلاین
    کسی که از شکست نا امید نمیشه
    ****

    ارسال‌ها: 384
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۹
    اعتبار: 4
    تشکرها : 130
    ( 54 تشکر در 41 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: لود اتوماتیک کد سمت سرور
    ممنون ولي اين هم امتحان شده اون چيزي كه ميخوام با اين رخداد نميشه
    شما فرض كنيد يك <SElect> </select> ‌هست كه چند تا <option value="" > </option> ‌هست توش حالا ميخوام وقتي value كه selected شدهاست يعني انتخاب اوليه است با لود صفحه اصلي اطلاعاتي رو كه با اونه به صورت اتوماتيك از سمت سرور لود كنه

    اين رو چطوري ميشه انجام داد ؟
    __________________________________________________________________________
    با تشکر ممل آمریکایی
    ۱۳۸۸ آذر ۲۹ ۰۶:۵۸ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    zoghal آفلاین
    صالح سوزنچی
    *****

    ارسال‌ها: 1,766
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۲۵
    اعتبار: 23
    تشکرها : 1500
    ( 1729 تشکر در 992 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: لود اتوماتیک کد سمت سرور
    با چی میخواهید انجام بدید. جاوا اسکریپت ساده یا با استفاده از یک فریم ورک
    ۱۳۸۸ آذر ۲۹ ۰۷:۰۸ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    ahora آفلاین
    کسی که از شکست نا امید نمیشه
    ****

    ارسال‌ها: 384
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۹
    اعتبار: 4
    تشکرها : 130
    ( 54 تشکر در 41 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: لود اتوماتیک کد سمت سرور
    اسكريپت ساده

    چون كارم عجله اي هست وقت يادگيري و ساختن از نو با فريم وورك رو ندارم
    __________________________________________________________________________
    با تشکر ممل آمریکایی
    ۱۳۸۸ آذر ۲۹ ۰۷:۳۰ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS