/
  • لودینگ با جی کوئری

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی لودینگ با جی کوئری
    نویسنده پیام
    parsbin آفلاین
    امیرحسین تیموری
    ***

    ارسال‌ها: 120
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ آبان ۲۲
    اعتبار: 0
    تشکرها : 26
    ( 7 تشکر در 7 ارسال )
    ارسال: #1
    Information لودینگ با جی کوئری
    روی سایتی که دارم می نویسم مشکل اینه که وقتی سرعت دسترسی به سایت پایین باشه سایت به شکل بسیار بدی بالا میاد.
    بصورت تکه تکه و بسیار ناموزون
    چیزی که نیاز دارم یک چیزی شبیه سایت mihannic.com هستش.در واقع یک چیزی شبیه Light box جی کوئری.صفحه به شکل مات در پشت زمینه لود بشه و یک تصویر لودینگ نمایش داده بشه.
    وقتی تمام عناصر مصل تصاویر و نوشته ها لود شد صفحه به حالت عادی نمایش داده بشه.
    جی کوئری چنین چیزی داره؟
    __________________________________________________________________________
    وب سایت
    آموزش VOIP - Asterisk - Freeswitch
    ۱۳۸۹ فروردين ۲۴ ۱۰:۱۵ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    zoghal آفلاین
    صالح سوزنچی
    *****

    ارسال‌ها: 1,760
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۲۵
    اعتبار: 23
    تشکرها : 1500
    ( 1729 تشکر در 992 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: لودینگ با جی کوئری
    پلاگین برای این کار زیاد هست. جستجو کنید
    ۱۳۸۹ فروردين ۲۵ ۰۳:۳۳ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS