/
  • لاگ کردن کاربران

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی لاگ کردن کاربران
    نویسنده پیام
    behnazF آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 17
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۱ خرداد ۳۰
    اعتبار: 0
    تشکرها : 6
    ( 1 تشکر در 1 ارسال )
    ارسال: #1
    لاگ کردن کاربران
    سلام به دوستان ایران php
    Smile
    من میخواستم کاربران که وارد سایت میشن را اطلاعاتشون را ذخیره کنم، اما دقیقا نمیدونم چه چه فیلدهایی از کاربر را ذخیره کنم، که بعدا بتونم ازش استفاده مفید بکنم و اگر مشکلی در سایت ایجاد شد، از اون اطلاعات استفاده کنم، اگر ممکنه راهنمایی کنید
    ۱۳۹۴ فروردين ۲۳ ۰۱:۰۱ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : ali.yadollahi
    sara147 آفلاین
    سـارا
    ***

    ارسال‌ها: 444
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۲ شهريور ۶
    اعتبار: 20
    تشکرها : 218
    ( 312 تشکر در 201 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: لاگ کردن کاربران
    $_SERVER
    __________________________________________________________________________
    به یـزدان که گر ما خرد داشتیم
    کجـا این سر انجـام بد داشتیم؟
    ۱۳۹۴ فروردين ۲۳ ۰۱:۱۰ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : behnazF
    behnamy آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 19
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۳ ارديبهشت ۱۷
    اعتبار: 0
    تشکرها : 14
    ( 5 تشکر در 5 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: لاگ کردن کاربران
    بهتره زمان، نام کاربری و Ip رو توی یک table با انجین archive ذخیره کنید
    ۱۳۹۴ فروردين ۲۳ ۰۵:۴۷ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : behnazF
    Y.P.Y آفلاین
    ناظم کل
    *******

    ارسال‌ها: 2,837
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۲۸
    اعتبار: 89
    تشکرها : 2099
    ( 4608 تشکر در 2106 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: لاگ کردن کاربران
    اگر منظورتون اطلاعات شخص کاربره، برای مثال:
    registered_date - تاریخی که کاربر ثبت نام کرده. (و دیگه تغییر نمی کنه)
    registered_ip - اولین آی پی که کاربر باهاش ثبت نام کرده. (و دیگه تغییر نمی کنه)
    registered_useragent - حاوی اطلاعات مرورگر، سیستم عامل و غیره هستش که باهاش ثبت نام شده. (و دیگه تغییر نمی کنه و البته باید از فیلتر هم رد بشه)

    last_ip - آی پی که کاربر باهاش login کرده.
    last_visit - آخرین تاریخی که کاربر login کرده.
    last_useragent - حاوی اطلاعات مرورگر، سیستم عامل و غیره هستش که کاربر باهاش login کرده. (و البته باید از فیلتر هم رد بشه)
    و غیره...

    در بعضی مواقع که "داستانهای شگفت انگیز!" برای شما یا کاربراتون پیش میاد، این اطلاعات می تونه کمک کنه.
    __________________________________________________________________________
    وبلاگ: Yousha.Blog.ir

    کسی که دین را با شخصیت ها بشناسد، همان شخصیت ها او را از دین خارج می سازند. امام صادق (ع)

    یادمون نره اون مغز کوچیک هایی که موقع اشغال افغانستان میگفتن حالا که آمریکا اومده چند سال دیگه افغانستان بهشت منطقه میشه...
    15سال گذشت!
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۴ فروردين ۲۴ ۰۳:۱۳ عصر، توسط Y.P.Y.)
    ۱۳۹۴ فروردين ۲۴ ۱۲:۲۵ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : behnazF ali.yadollahi ayoubsys
    behnazF آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 17
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۱ خرداد ۳۰
    اعتبار: 0
    تشکرها : 6
    ( 1 تشکر در 1 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: لاگ کردن کاربران
    ممنون از پاسختون
    ببخشید من سوالم کمی سطح پایین ،در این زمینه اطلاعاتی ندارم
    Smile

    از روی آی پی کاربر میشه پی برد که چه شخصی هست؟ چون تا اونجایی که من میدونم این آی پی دائما تغییر میکنه، و برای هر شخص منحصر به فرد نیست ، پس چطوری از روی آی پی تشخیص میدن چه کسی به سایت دسترسی داشته؟
    ۱۳۹۴ فروردين ۲۴ ۱۲:۳۳ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    Y.P.Y آفلاین
    ناظم کل
    *******

    ارسال‌ها: 2,837
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۲۸
    اعتبار: 89
    تشکرها : 2099
    ( 4608 تشکر در 2106 ارسال )
    ارسال: #6
    RE: لاگ کردن کاربران
    آها اگه منظورتون شیوه کار سیستم Login هست [مثل همین انجمن] اون موقع دیگه پای Session و Cookie میاد وسط...
    شما یه تفعلی به این لینک بزنید:

    http://www.w3schools.com/php/php_sessions.asp
    http://php.net/manual/en/book.session.php

    http://php.net/manual/en/features.cookies.php
    http://www.w3schools.com/php/php_cookies.asp
    __________________________________________________________________________
    وبلاگ: Yousha.Blog.ir

    کسی که دین را با شخصیت ها بشناسد، همان شخصیت ها او را از دین خارج می سازند. امام صادق (ع)

    یادمون نره اون مغز کوچیک هایی که موقع اشغال افغانستان میگفتن حالا که آمریکا اومده چند سال دیگه افغانستان بهشت منطقه میشه...
    15سال گذشت!
    ۱۳۹۴ فروردين ۲۴ ۰۳:۲۶ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    morteza1221 آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 1
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۵ ارديبهشت ۸
    اعتبار: 0
    تشکرها : 0
    ( 0 تشکر در 0 ارسال )
    ارسال: #7
    RE: لاگ کردن کاربران
    سلام

    میخوام فولدر www که در wamp هست رو قفل کنم و فقط نرم افزار wamp قادر به باز کردنش باشه.
    در کل میخوام کدم رو لوکال هاست اجرا کنم و کسی نتونه کدمو ببینه. ؟؟؟؟
    ۱۳۹۵ ارديبهشت ۸ ۰۹:۵۸ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    niaziali آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 1
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۶ تير ۱۹
    اعتبار: 0
    تشکرها : 0
    ( 0 تشکر در 0 ارسال )
    ارسال: #8
    RE: لاگ کردن کاربران
    (۱۳۹۴ فروردين ۲۳ ۰۱:۰۱ عصر)behnazF نوشته شده توسط:  سلام به دوستان ایران php
    Smile
    من میخواستم کاربران که وارد سایت میشن را اطلاعاتشون را ذخیره کنم، اما دقیقا نمیدونم چه چه فیلدهایی از کاربر را ذخیره کنم، که بعدا بتونم ازش استفاده مفید بکنم و اگر مشکلی در سایت ایجاد شد، از اون اطلاعات استفاده کنم، اگر ممکنه راهنمایی کنید

    سلام
    نام کاربری و آی پی از همه چی مهم تر است و حتما این دو مورد را ذخیره کنید. موارد دیگر هم مطالعه کردم که دوستان عنوان کرده بودند...
    ۱۳۹۶ تير ۱۹ ۱۲:۰۷ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS