۱۳۸۷ دى ۰۷, ۰۱:۵۷ ق.ظ
سلام من یه مدل لاگین امن می خوام .
یه سوال دیگه هم دارم من قضیه این $_session رو نفهمیدم این چی کار میکنه
یه سوال دیگه هم دارم من قضیه این $_session رو نفهمیدم این چی کار میکنه
لاگین امن
|
۱۳۸۷ دى ۰۷, ۰۱:۵۷ ق.ظ
سلام من یه مدل لاگین امن می خوام .
یه سوال دیگه هم دارم من قضیه این $_session رو نفهمیدم این چی کار میکنه (۱۳۸۷ دى ۰۷, ۰۱:۵۷ ق.ظ)scooter نوشته: یه سوال دیگه هم دارم من قضیه این $_session رو نفهمیدم این چی کار میکنه چیزی نیست که برادر: دوتافایل بساز: page1.php page2.php محتویات فایل اول: کد پیاچپی: <?php محتویات فایل دوم: کد پیاچپی: <?php می بینی که سشن یوزر رو در صفحه اول ست کردی. این سشن ست شده و در تمامی صفحاتت می تونی ازش استفاده کنی. فقط قبل از استفاده در اول صفحه قبل از این که هیچ کارکتری رو چاپ کنی باید تابع: کد پیاچپی: session_start(); رو فراخوانی بکنی. بعد می تونی از مقادیر سشن استفاده کنی. شرط بزاری که اگه مثلا سشن یوز ست شده این کارو بکن و اگه نه یه کار دیگه مثلا : کد پیاچپی: session_start(); برای پاک کردن ( خروج) سشن هم می تونی از تابع کد پیاچپی: session_destroy(); استفاده کنی. موفق باشی... ![]()
همه جوره اش رو داریم ظاهرن
تشکر شده توسط : Alimokhlesi scooter
۱۳۸۷ دى ۰۸, ۰۲:۱۸ ق.ظ
نه عزیزم
من صحبتی از امن بودن کردم؟؟؟؟ شما باید یه مطالعه ی کوچولو روی امنیت در پی اچ پی بکنید: حملاتی که وجود دارن و روش جلوگیری از اونها... ببینید همیشه همه می گن که شما باید سایت رو با این فرض طراحی کنید که تمام کاربران شما هکر هستند... یه نگاهی به این بکن: http://www.sitepoint.com/article/php-security-blunders/
۱۳۸۷ دى ۲۴, ۰۲:۱۶ ق.ظ
کد پیاچپی: $_SESSION['user']
نه دیگه دقت کن:
کد پیاچپی: <?php تو بخش ما خودمون تعریف کردیم که $_SESSION['user'] برابر باشه با mohammad مثل تعریف متغیره. فقط به جای $ از $_SESSION استفاده می کنیم و فرق دیگه اش اینه که می تونیم در تمام صفحاتمون ازش استفاده کنیم ( تا وقتی صفحه مرورگر بسته نشده باشه) و یه چن تا فرق دیگه...
تشکر شده توسط : scooter
|