/
  • لاگین امن

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 1 رأی - میانگین امیتازات: 5
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی لاگین امن
    نویسنده پیام
    scooter آفلاین
    عضو مهم
    ****

    ارسال‌ها: 391
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۳
    اعتبار: 3
    تشکرها : 239
    ( 54 تشکر در 42 ارسال )
    ارسال: #1
    لاگین امن
    سلام من یه مدل لاگین امن می خوام .
    یه سوال دیگه هم دارم من قضیه این $_session رو نفهمیدم این چی کار میکنه
    __________________________________________________________________________
    welcome to the club
    ۱۳۸۷ دي ۷ ۱۲:۵۷ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    molana آفلاین
    چالیست - chalist
    *******

    ارسال‌ها: 1,764
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۳۰
    اعتبار: 60
    تشکرها : 1644
    ( 1550 تشکر در 1015 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: لاگین امن
    (۱۳۸۷ دي ۷ ۱۲:۵۷ صبح)scooter نوشته شده توسط:  یه سوال دیگه هم دارم من قضیه این $_session رو نفهمیدم این چی کار میکنه

    چیزی نیست که برادر:

    دوتافایل بساز:
    page1.php
    page2.php

    محتویات فایل اول:
    کد PHP:
    <?php
        session_start
    ();
        
    $_SESSION['user'] = "mohammad";
        echo 
    '<a href="page2.php">page2</a>';
        
    ?>

    محتویات فایل دوم:
    کد PHP:
    <?php
        session_start
    ();
        echo 
    $_SESSION['user'];
    ?>

    می بینی که سشن یوزر رو در صفحه اول ست کردی.
    این سشن ست شده و در تمامی صفحاتت می تونی ازش استفاده کنی.

    فقط قبل از استفاده در اول صفحه قبل از این که هیچ کارکتری رو چاپ کنی باید تابع:
    کد PHP:
        session_start(); 

    رو فراخوانی بکنی. بعد می تونی از مقادیر سشن استفاده کنی.

    شرط بزاری که اگه مثلا سشن یوز ست شده این کارو بکن و اگه نه یه کار دیگه
    مثلا :

    کد PHP:
        session_start();
        
        if(
    $_SESSION['user'] == "admin")
        {
            
    header("location: admin.php");
        }
        else
        {
            
    header("location: login.php");
        } 

    برای پاک کردن ( خروج) سشن هم می تونی از تابع
    کد PHP:
        session_destroy(); 

    استفاده کنی.

    موفق باشی...Undecided
    __________________________________________________________________________
    همه جوره اش رو داریم ظاهرن
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۸۷ دي ۷ ۰۳:۰۷ صبح، توسط molana.)
    ۱۳۸۷ دي ۷ ۰۳:۰۷ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : Alimokhlesi scooter
    scooter آفلاین
    عضو مهم
    ****

    ارسال‌ها: 391
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۳
    اعتبار: 3
    تشکرها : 239
    ( 54 تشکر در 42 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: لاگین امن
    این امنه دیگه برادر درسته یعنی مو لا درزش نمره دیگه
    __________________________________________________________________________
    welcome to the club
    ۱۳۸۷ دي ۸ ۱۲:۱۹ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    molana آفلاین
    چالیست - chalist
    *******

    ارسال‌ها: 1,764
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۳۰
    اعتبار: 60
    تشکرها : 1644
    ( 1550 تشکر در 1015 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: لاگین امن
    نه عزیزم
    من صحبتی از امن بودن کردم؟؟؟؟

    شما باید یه مطالعه ی کوچولو روی امنیت در پی اچ پی بکنید:
    حملاتی که وجود دارن و روش جلوگیری از اونها...

    ببینید همیشه همه می گن که شما باید سایت رو با این فرض طراحی کنید که تمام کاربران شما هکر هستند...

    یه نگاهی به این بکن:
    http://www.sitepoint.com/article/php-security-blunders/
    __________________________________________________________________________
    همه جوره اش رو داریم ظاهرن
    ۱۳۸۷ دي ۸ ۰۱:۱۸ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    scooter آفلاین
    عضو مهم
    ****

    ارسال‌ها: 391
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۳
    اعتبار: 3
    تشکرها : 239
    ( 54 تشکر در 42 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: لاگین امن
    کد PHP:
    $_SESSION['user'
    این user چیه؟ نام فیلد درون دیتابیسه؟
    __________________________________________________________________________
    welcome to the club
    ۱۳۸۷ دي ۲۴ ۰۱:۱۶ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    molana آفلاین
    چالیست - chalist
    *******

    ارسال‌ها: 1,764
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۳۰
    اعتبار: 60
    تشکرها : 1644
    ( 1550 تشکر در 1015 ارسال )
    ارسال: #6
    RE: لاگین امن
    نه دیگه دقت کن:
    کد PHP:
    <?php
        session_start
    ();
        
    $_SESSION['user'] = "mohammad";
        echo 
    '<a href="page2.php">page2</a>';
        
    ?>

    تو بخش ما خودمون تعریف کردیم که $_SESSION['user'] برابر باشه با mohammad

    مثل تعریف متغیره. فقط به جای $ از $_SESSION استفاده می کنیم و فرق دیگه اش اینه که می تونیم در تمام صفحاتمون ازش استفاده کنیم ( تا وقتی صفحه مرورگر بسته نشده باشه) و یه چن تا فرق دیگه...
    __________________________________________________________________________
    همه جوره اش رو داریم ظاهرن
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۸۷ دي ۲۴ ۰۱:۴۶ صبح، توسط molana.)
    ۱۳۸۷ دي ۲۴ ۰۱:۴۵ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : scooter
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS