/
  • لاگین

  • صفحه‌ها (2):
  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی لاگین
    نویسنده پیام
    sir.lovelorne آفلاین
    حمید کریمی
    ***

    ارسال‌ها: 114
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ اسفند ۱۹
    اعتبار: 1
    تشکرها : 19
    ( 24 تشکر در 17 ارسال )
    ارسال: #1
    لاگین
    سلام دوستان من این کد رو نوشتم برای لاگین، درست هم کار می کنه، اما موقع لاگین کردن 2 error زیر رو میده:

    Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at C:\xampp\htdocs\login.php:22) in C:\xampp\htdocs\login.php on line 35

    Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at C:\xampp\htdocs\login.php:22) in C:\xampp\htdocs\login.php on line 35

    مشکل از کجاست؟ :: Big Grin Big Grin Big Grin D Big Grin Big Grin Big Grin



    کد PHP:
    if(isset($_POST['btn']))
    {
        
    $con=mysql_connect("localhost","root","");
        
    mysql_select_db("restaurant",$con);
        
    $user=$_POST['user'];
        
    $pass=$_POST['pass'];
        
    $sql="select * from login where `user`='$user' and `pass`='$pass'";

        
    $res=mysql_query($sql);
        
    $num=mysql_num_rows($res);
        if(
    $num>0)
        {
            
    session_start();
            
    $_SESSION['valid_user'] = $user;
            if(isset(
    $_SESSION ['valid_user'] ))
            {
                echo 
    '<meta http-equiv="Refresh" content="0;URL=alaki.php" />';
            }
        }
        else
        {
            echo 
    "<font color='#FF0000'> The UserName Or Password Is Wrong!!!";
        }

        
        

    __________________________________________________________________________
    [تصویر:  aFIrZV1269508325.jpg]
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۸۹ تير ۱ ۰۱:۴۲ عصر، توسط sir.lovelorne.)
    ۱۳۸۹ تير ۱ ۰۱:۲۶ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    ahora آفلاین
    کسی که از شکست نا امید نمیشه
    ****

    ارسال‌ها: 384
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۹
    اعتبار: 4
    تشکرها : 130
    ( 54 تشکر در 41 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: لاگین
    با سلام

    این
    کد:
    session_start();
    را بزار اول صفحه مشکلت حل میشه
    __________________________________________________________________________
    با تشکر ممل آمریکایی
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۸۹ تير ۱ ۰۳:۴۶ عصر، توسط ahora.)
    ۱۳۸۹ تير ۱ ۰۳:۴۶ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    sir.lovelorne آفلاین
    حمید کریمی
    ***

    ارسال‌ها: 114
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ اسفند ۱۹
    اعتبار: 1
    تشکرها : 19
    ( 24 تشکر در 17 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: لاگین
    امتحان کردم، جواب نداد Big Grin Huh
    __________________________________________________________________________
    [تصویر:  aFIrZV1269508325.jpg]
    ۱۳۸۹ تير ۱ ۱۰:۳۴ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    php آفلاین
    hossein
    ****

    ارسال‌ها: 612
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۴
    اعتبار: 13
    تشکرها : 467
    ( 798 تشکر در 277 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: لاگین
    مشکل از session_start() هست یعنی صفحت قبل از رسیدن به این دستور خروجی میفرسته .قبلا بچه ها تو انجمن روش هایی رو برای پیدا کردن این خروجی های نا خواسته گفته بودن .
    مشکل از session_start() هست یعنی صفحت قبل از رسیدن به این دستور خروجی میفرسته .قبلا بچه ها تو انجمن روش هایی رو برای پیدا کردن این خروجی های نا خواسته گفته بودن .
    __________________________________________________________________________
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۸۹ تير ۱ ۱۱:۰۴ عصر، توسط php.)
    ۱۳۸۹ تير ۱ ۱۱:۰۴ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    ahora آفلاین
    کسی که از شکست نا امید نمیشه
    ****

    ارسال‌ها: 384
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۹
    اعتبار: 4
    تشکرها : 130
    ( 54 تشکر در 41 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: لاگین
    دقیقاً همین طوره که حسین گفت
    شما اون session_start() رو که نوشتی تو صفحه پاک کنی و بزاریش اول صفحه باید درست بشه اگه درست نشد قبل از
    کد:
    session_start()
    کد:
    ob_start();
    بزار
    __________________________________________________________________________
    با تشکر ممل آمریکایی
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۸۹ تير ۲ ۱۲:۱۸ صبح، توسط ahora.)
    ۱۳۸۹ تير ۲ ۱۲:۱۵ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    sir.lovelorne آفلاین
    حمید کریمی
    ***

    ارسال‌ها: 114
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ اسفند ۱۹
    اعتبار: 1
    تشکرها : 19
    ( 24 تشکر در 17 ارسال )
    ارسال: #6
    RE: لاگین
    این که میدونم مشکل از session_start() هست، و چیزی رو قبل میفرسته Big Grin
    چجوری رفعش کنم Big Grin
    ob_start() رو هم گذاشتم، باز هم همون error رو داد
    نشد یه بار من لاگین بنویسم، مثل بچه آدم کار کنه Big Grin
    __________________________________________________________________________
    [تصویر:  aFIrZV1269508325.jpg]
    ۱۳۸۹ تير ۲ ۰۱:۱۸ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    parsig آفلاین
    عضو مهم
    ****

    ارسال‌ها: 279
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۳۰
    اعتبار: 5
    تشکرها : 146
    ( 259 تشکر در 144 ارسال )
    ارسال: #7
    RE: لاگین
    صفحه رو با انکودینگ UTF-8 With BOM سیو نکردی ؟
    __________________________________________________________________________
    [تصویر:  logo-small.jpg]
    ۱۳۸۹ تير ۲ ۰۱:۴۱ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    sir.lovelorne آفلاین
    حمید کریمی
    ***

    ارسال‌ها: 114
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ اسفند ۱۹
    اعتبار: 1
    تشکرها : 19
    ( 24 تشکر در 17 ارسال )
    ارسال: #8
    RE: لاگین
    نه Big Grin
    __________________________________________________________________________
    [تصویر:  aFIrZV1269508325.jpg]
    ۱۳۸۹ تير ۲ ۰۲:۱۶ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    scorpion آفلاین
    رضا حقیقی
    ***

    ارسال‌ها: 246
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ بهمن ۲۷
    اعتبار: 3
    تشکرها : 94
    ( 276 تشکر در 144 ارسال )
    ارسال: #9
    RE: لاگین
    فایلت رو attach کن ببینیم چیه!
    __________________________________________________________________________
    رضا حقیقی / Reza Haghighi
    ۱۳۸۹ تير ۲ ۰۸:۲۰ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    sir.lovelorne آفلاین
    حمید کریمی
    ***

    ارسال‌ها: 114
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ اسفند ۱۹
    اعتبار: 1
    تشکرها : 19
    ( 24 تشکر در 17 ارسال )
    ارسال: #10
    RE: لاگین
    تنظیماتی، چیزی ایراد نداره؟ Big Grin
    کشتم خودم رو اینجا نشد attach کنم،

    File
    __________________________________________________________________________
    [تصویر:  aFIrZV1269508325.jpg]
    ۱۳۸۹ تير ۲ ۰۱:۲۰ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

  • صفحه‌ها (2):
  • ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS