/
  • لاراول یا فالکون؟ مساله این است!

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی لاراول یا فالکون؟ مساله این است!
    نویسنده پیام
    amindeist آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 15
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۵ ارديبهشت ۵
    اعتبار: 0
    تشکرها : 0
    ( 1 تشکر در 1 ارسال )
    ارسال: #1
    لاراول یا فالکون؟ مساله این است!
    سلام خدمت دوستان و اساتید محترم. بنده یک برنامه نویس php تازه کار هستم که تصمیم گرفتم رو به استفاده از فریمورک در php بیارم. اما بعد از اندکی تحقیق و جستجو در اینترنت متوجه شدم که لاراول در بین برنامه نویسان بیشترین استفاده رو داره از طرفی فریمورک دیگری بنام فالکون هست که گفته میشه علاوه بر سادگی سرعت برنامه نویسی شما رو بالا میبره.حالا سوال من از شما اینه، که کسانی با این دو فریمورک کار کرده اند، کدام یک را پیشنهاد میدهند؟
    یک فریمورک لازم دارم که کار کردن باهاش ساده و در عین حال قابلیت شخصی سازی داشته باشه.مثلا بشه براحتی پیغام های خطای اون رو به فارسی برگردوند و...


    Sent from my GT-I9305 using Tapatalk
    ۱۳۹۵ ارديبهشت ۲۲ ۱۱:۲۵ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    farhadhp آفلاین
    FarhadHP
    ***

    ارسال‌ها: 208
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۴ بهمن ۱۸
    اعتبار: 4
    تشکرها : 134
    ( 118 تشکر در 78 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: لاراول یا فالکون؟ مساله این است!
    من وقتی میخواستم کار با فریم ورک ها رو شروع کنم اول رفتم سراغ کیک بعد لاراول ...

    در بهترین بودن لاراول شکی نیست ولی یاد گرفتنش به مراتب سخت تره.

    من توصیه میکنم قبل از اینکه فریم ورک حرفه ای انتخاب کنی با ساده ترین فریم ورکها شروع کن مثل کدایگناتیتر که کتاب فارسیشم توسط یکی از اعضای انجمن موجود هست منم با کدایگنایتر شروع کردم.

    بعد متونی بری سراغ لاراول ...

    اگه با برنامه نویسی شی گرا آشنایی نداری توصیه میکنم اول شی گرایی یاد بگیری چون فریم ورک ها شی گرا هستند....
    __________________________________________________________________________
    همیشه برای یادگیری، موضوعاتی هست!

    مجله دامین هاست

    فرهاد حسن پور / بیرگیک

    ۱۳۹۵ ارديبهشت ۲۲ ۱۱:۵۴ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : Y.P.Y Reza
    undefined غایب
    احسان
    *******

    ارسال‌ها: 2,087
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ مهر ۲۹
    اعتبار: 76
    تشکرها : 2005
    ( 2071 تشکر در 1219 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: لاراول یا فالکون؟ مساله این است!
    کد:
    http://www.aparat.com/v/2i5qG
    __________________________________________________________________________
    هر چیزی که در جستن آنی آنی...
    ۱۳۹۵ ارديبهشت ۲۲ ۰۴:۰۶ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : kasbookar Y.P.Y
    M.J آفلاین
    محمد
    *****

    ارسال‌ها: 963
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۹ خرداد ۹
    اعتبار: 21
    تشکرها : 880
    ( 571 تشکر در 369 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: لاراول یا فالکون؟ مساله این است!
    بنظر بنده مقایسه بین لاراول و فالکون اشتباه است
    شما لاراول رو باید با yii2 مثلا مقایسه کنی و انتخاب کنی
    فالکون یک فاز دیگه ای هستش
    __________________________________________________________________________
    اگه کفشت پاتو می زد و از ترس قضاوت مردم پابرهنه نشدی و درد رو به پات تحمیل کردی دیگه در مورد آزادی شعار نده !
    آلبر کامو
    ۱۳۹۵ ارديبهشت ۲۸ ۰۲:۰۵ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    amindeist آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 15
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۵ ارديبهشت ۵
    اعتبار: 0
    تشکرها : 0
    ( 1 تشکر در 1 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: لاراول یا فالکون؟ مساله این است!
    (۱۳۹۵ ارديبهشت ۲۸ ۰۲:۰۵ عصر)M.J نوشته شده توسط:  بنظر بنده مقایسه بین لاراول و فالکون اشتباه است
    شما لاراول رو باید با yii2 مثلا مقایسه کنی و انتخاب کنی
    فالکون یک فاز دیگه ای هستش
    لطفا بیشتر توضیح بدید

    Sent from my GT-I9305 using Tapatalk
    ۱۳۹۵ ارديبهشت ۲۸ ۰۲:۱۴ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS