• 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
كوئري مي خوام كه بتونه اينطوري عمل كنه...
#1
سلام و تشكر از پاسخهاي هميشه دوستان عزيز
من يك كوئري بانك mysql مي خوام كه به اين صورت عمل كنه ولي نمي دونم بايد چطوري بنويسم
تيبلي داريم كه در هر ورودي مثلا 4 فيلد وارد شده
نام - نام خانوادگي - شماره دانشجويي - ميزان اعتبار

حالا مي خوام كوئري داشته باشم كه بتونه ميزان اعتبار تمام وروديها رو با هم جمع كنه
شمارش تعداد وروديها نمي خوام مجموعه فيلد اخري رو مي خوام در همه وروديها

و يكي ديگه اينكه مي خوام بين يك جدول جستجو كنه و مثلا در همين فيلد ميان اعتبار بيشترين رو نمايش بده
يعني ورودي كه ميزان اعتبارش بيشتر از بقيه باشه رو نشون بده

از همكاري و راهنمايي شما بسيار سپاسگذارم
گرافيست
طراح وب
توسعه جوملا
http://www.almascms.ir
http://www.acshop.ir
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#2
کد پی‌اچ‌پی:
SELECT SUM(creditFROM `student‍`;

SELECT FROM `student‍ORDER BY `creditDESC
Two hands working can do more than a thousand clasped in prayer
  پاسخ
تشکر شده توسط : molana mojtaba121
#3
متشكرم
و كدهاي رو كه به اين صورت ميزارم
کد:
$query = 'SELECT SUM(hits) FROM se_form_item;';
    $result = mysql_query($query);
    echo $result;

اين رو چا پ مي كنه
Resource id #200
مي فرمائيد مشكل از كد منه يا چيزي ديگه؟
گرافيست
طراح وب
توسعه جوملا
http://www.almascms.ir
http://www.acshop.ir
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#4
کوئریتون رو اینجوری تغییر بدید:
کد:
$query = 'SELECT SUM(hits) FROM se_form_item;';
$result = mysql_query($query);
echo mysql_result($result,0);
  پاسخ
تشکر شده توسط : zoghal HiddeN admin ahora mojtaba121
#5
کد پی‌اچ‌پی:
echo(mysql_result(mysql_query('SELECT SUM(hits) FROM se_form_item;'), 0)); 
Angel
وبلاگ: Yousha.Blog.ir

صدام: "اگر با ارتش شاه ایران طرف بودیم، یک ماهه جنگ را می بردیم"
http://gulfnews.com/opinion/thinkers/ira...i-1.500997
  پاسخ
تشکر شده توسط : mojtaba121


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان