/
  • كوئري مي خوام كه بتونه اينطوري عمل كنه...

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 1 رأی - میانگین امیتازات: 5
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی كوئري مي خوام كه بتونه اينطوري عمل كنه...
    نویسنده پیام
    mojtaba121 آفلاین
    مجتبي
    **

    ارسال‌ها: 10
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ دي ۲۶
    اعتبار: 0
    تشکرها : 6
    ( 0 تشکر در 0 ارسال )
    ارسال: #1
    كوئري مي خوام كه بتونه اينطوري عمل كنه...
    سلام و تشكر از پاسخهاي هميشه دوستان عزيز
    من يك كوئري بانك mysql مي خوام كه به اين صورت عمل كنه ولي نمي دونم بايد چطوري بنويسم
    تيبلي داريم كه در هر ورودي مثلا 4 فيلد وارد شده
    نام - نام خانوادگي - شماره دانشجويي - ميزان اعتبار

    حالا مي خوام كوئري داشته باشم كه بتونه ميزان اعتبار تمام وروديها رو با هم جمع كنه
    شمارش تعداد وروديها نمي خوام مجموعه فيلد اخري رو مي خوام در همه وروديها

    و يكي ديگه اينكه مي خوام بين يك جدول جستجو كنه و مثلا در همين فيلد ميان اعتبار بيشترين رو نمايش بده
    يعني ورودي كه ميزان اعتبارش بيشتر از بقيه باشه رو نشون بده

    از همكاري و راهنمايي شما بسيار سپاسگذارم
    __________________________________________________________________________
    گرافيست
    طراح وب
    توسعه جوملا
    http://www.almascms.ir
    http://www.acshop.ir
    ۱۳۸۸ دي ۲۸ ۱۰:۰۸ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    میلاد آفلاین
    برنامه نویس
    ***

    ارسال‌ها: 182
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ بهمن ۲۵
    اعتبار: 2
    تشکرها : 66
    ( 136 تشکر در 74 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: كوئري مي خوام كه بتونه اينطوري عمل كنه...
    کد PHP:
    SELECT SUM(creditFROM `student‍`;

    SELECT FROM `student‍ORDER BY `creditDESC
    __________________________________________________________________________
    Two hands working can do more than a thousand clasped in prayer
    ۱۳۸۸ دي ۲۸ ۱۱:۲۰ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : molana mojtaba121
    mojtaba121 آفلاین
    مجتبي
    **

    ارسال‌ها: 10
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ دي ۲۶
    اعتبار: 0
    تشکرها : 6
    ( 0 تشکر در 0 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: كوئري مي خوام كه بتونه اينطوري عمل كنه...
    متشكرم
    و كدهاي رو كه به اين صورت ميزارم
    کد:
    $query = 'SELECT SUM(hits) FROM se_form_item;';
        $result = mysql_query($query);
        echo $result;

    اين رو چا پ مي كنه
    Resource id #200
    مي فرمائيد مشكل از كد منه يا چيزي ديگه؟
    __________________________________________________________________________
    گرافيست
    طراح وب
    توسعه جوملا
    http://www.almascms.ir
    http://www.acshop.ir
    ۱۳۸۸ دي ۲۹ ۰۱:۱۶ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    parvane آفلاین
    عضو مهم
    ****

    ارسال‌ها: 354
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۸
    اعتبار: 12
    تشکرها : 590
    ( 424 تشکر در 242 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: كوئري مي خوام كه بتونه اينطوري عمل كنه...
    کوئریتون رو اینجوری تغییر بدید:
    کد:
    $query = 'SELECT SUM(hits) FROM se_form_item;';
    $result = mysql_query($query);
    echo mysql_result($result,0);
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۸۸ دي ۳۰ ۰۱:۴۵ صبح، توسط parvane.)
    ۱۳۸۸ دي ۳۰ ۰۱:۴۴ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : zoghal HiddeN admin ahora mojtaba121
    Y.P.Y آفلاین
    ناظم کل
    *******

    ارسال‌ها: 2,744
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۲۸
    اعتبار: 104
    تشکرها : 2179
    ( 4836 تشکر در 2204 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: كوئري مي خوام كه بتونه اينطوري عمل كنه...
    کد PHP:
    echo(mysql_result(mysql_query('SELECT SUM(hits) FROM se_form_item;'), 0)); 
    Angel
    __________________________________________________________________________
    وبلاگ: Yousha.Blog.ir

    صدام: "اگر با ارتش شاه ایران طرف بودیم، یک ماهه جنگ را می بردیم"
    http://gulfnews.com/opinion/thinkers/ira...i-1.500997
    ۱۳۸۸ بهمن ۲ ۰۵:۳۵ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : mojtaba121
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS