• 2 رای - 3.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
كمك::: curl
#1
Star 
سلام دوستان

با curl ميخوام به يه سايتي لوگين كنم ! بعد از لوگين به يه آدرس خاصي تو پنلش برم و پست رو ارسال كنم !

حالا اين وسط هر بار لوگين آدرس دهي عوض ميشه يعني به اين صورته
POST.aspx?a=1545122
هر بار يك عدد هستش !
حالا من با استفاده از دسترسي به فايل كوكي تونستم اون عدد رو بكشم بيرون ولي وقتي ميرم تو اون صفحه ميگه لوگين نكردي [email protected]

كد هام رو ببينيد.

کد پی‌اچ‌پی:
session_start();
$url ="**********/Login.aspx";
$ch curl_init();
curl_setopt($chCURLOPT_RETURNTRANSFER1);
curl_setopt($chCURLOPT_URL$url);
curl_setopt($chCURLOPT_HTTPAUTHCURLAUTH_ANY);
curl_setopt($chCURLOPT_POST);
curl_setopt ($chCURLOPT_COOKIEJAR'cookie.txt');
curl_setopt ($chCURLOPT_POSTFIELDS"Uid=t*****&Password=*****");
#Follow Location redirects
curl_setopt($chCURLOPT_FOLLOWLOCATION1);
curl_setopt($chCURLOPT_COOKIESESSIONTRUE); 
echo 
curl_exec ($ch);
$_SESSION['info'] = curl_getinfo($ch);
curl_close ($ch);
unset(
$ch);

echo 
'</br>';
echo 
$_SERVER['REQUEST_TIME'];
echo 
'</br>';
$lines file('D:/xampp_new/cookie.txt') or exit("Unable to open file!");;
$code_validate substr($lines[6],34,-1);
echo 
$code_validate;
echo 
'</br>';
echo 
"*************/Post.aspx?t=".trim($code_validate)."";
echo 
'</br>';
$ch curl_init();
curl_setopt($chCURLOPT_RETURNTRANSFER,1);
curl_setopt($chCURLOPT_URL,"**************/Post.aspx?t=".trim($code_validate)."");
curl_setopt($chCURLOPT_POST);
curl_setopt($chCURLOPT_COOKIEFILE"cookie.txt");
curl_setopt ($chCURLOPT_POSTFIELDS"txtTitle=salammaniii&txtContent=heeeeeeeeeeeelo");
curl_setopt($chCURLOPT_FOLLOWLOCATION1);
//curl_setopt($ch, CURLOPT_COOKIESESSION, TRUE); 
$result curl_exec($ch);
echo 
$result;
curl_close ($ch); 
با تشکر ممل آمریکایی
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#2
این پارامترم اضافه کن و تست کن:
کد:
curl_setopt($ch, CURLOPT_COOKIEFILE, 'cookie.txt');
همچنین CURLOPT_REFERER رو. چون شاید برای انتقال نیاز باشه.
این CURLOPT_COOKIEJAR رو هم به قسمت دوم هم اضافه کن. ببین چی میشه
کامنت CURLOPT_COOKIESESSION رو در قسمت دوم هم بردار
وبلاگ: Yousha.Blog.ir


 کد کمتر => خطای کمتر => قابل فهمتر => خوانایی بالاتر => نگهداری بهتر

  پاسخ
تشکر شده توسط :
#3
همه اين ها رو انجام دادم ولي هيچ تغييري پيدا نكرد

ببينيد تو بخش اول لوگين انجام ميشه و مشكلي پيش نمياد تو بخش دوم كه بايد بره دوباره برميگره به صفحه لويگن و ميگه لوگين نكردي با وجود اينكه ت وبخش اول لوگين كرديم [email protected]
انگار تو بخش دوم اصلاً كوكي رو نميخونه يا شناسايي نميكنه كه متوجه بشه اين لوگين انجام گرفته !
با تشکر ممل آمریکایی
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#4
خب در مرحله اول اون فایل کوکی cookie.txt ساخته میشه؟
و اینکه یه sniffer دانلود کن و فعالشن کن، بعد بصورت عادی این مراحل رو طی کن. بعد برو داخل sniffer ببین اون سایت دقیقاً چیارو ارسال می کنه و چجور redirect هایی انجام میده. اونوقت طبق اون عمل کن.

من اینکارو می کنم Angel
وبلاگ: Yousha.Blog.ir


 کد کمتر => خطای کمتر => قابل فهمتر => خوانایی بالاتر => نگهداری بهتر

  پاسخ
تشکر شده توسط :
#5
sniffer ????
اين چي هست؟ تا حالا اسمش رو نشنيدم [email protected]
شما كه زحمت ميكشي راهنمايي ميكنيم كامل هم توضيح بديد كه ثوابتون كامل برسهBig GrinBig Grin
با تشکر ممل آمریکایی
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#6
اسنیفر تحت وبم داره البته اگر منظورت یوشا همین باشه http://web-sniffer.net/
غایب
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#7
نقل قول:sniffer ????
اين چي هست؟ تا حالا اسمش رو نشنيدم [email protected]
HTTP sniffer
برنامه هایی هستن که روی پروتوکل/پورت HTTP میشینن و اطلاعات رد و بدل شده رو شنود می کنن
http://www.google.com/search?q=http+sniffer
CommView
Plastic Sniffer
...

نقل قول:اسنیفر تحت وبم داره البته اگر منظورت یوشا همین باشه http://web-sniffer.net/
این ضعیفه و فقط header response رو بر میگردونه
وبلاگ: Yousha.Blog.ir


 کد کمتر => خطای کمتر => قابل فهمتر => خوانایی بالاتر => نگهداری بهتر

  پاسخ
تشکر شده توسط : cyletech
#8
(۱۳۹۱ مرداد ۱۵, ۰۷:۱۷ ب.ظ)cyletech نوشته: اسنیفر تحت وبم داره البته اگر منظورت یوشا همین باشه http://web-sniffer.net/

ميشه لطف كنيد در باره هيمن اسنيفر كه من نميدونم چي هست و ميگي تحت وب و ظاهراً غير تحت وب هم داره توضيحي عرض كنين و نحوه كارايي و استفاده ازش رو تو حل مشكل من
با تشکر ممل آمریکایی
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#9
گفتم که اونی که علیرضا داده چیز خاصی نیست. فقط هدر/مشخصات سایت رو بر می گردونه
وبلاگ: Yousha.Blog.ir


 کد کمتر => خطای کمتر => قابل فهمتر => خوانایی بالاتر => نگهداری بهتر

  پاسخ
تشکر شده توسط :
#10
دست گلت درد نكنه @#
فقط اين وسط باز من هيچي متوجه نشدم [email protected]
من چطور با اين چيزي كه شما گفتين مشكلم رو حل كنم ؟
راه حل عملي لطفاًHuhHuhSadSadConfused
با تشکر ممل آمریکایی
  پاسخ
تشکر شده توسط :


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان