/
  • كار با SSL

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 1 رأی - میانگین امیتازات: 4
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی كار با SSL
    نویسنده پیام
    aligilani1986 آفلاین
    Hyp3r
    ***

    ارسال‌ها: 119
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۱
    اعتبار: 2
    تشکرها : 136
    ( 90 تشکر در 47 ارسال )
    ارسال: #1
    كار با SSL
    سلام.

    كسي ميتونه كدي براي كار با ssl بگذاره.

    اصلا ميشه در باره اينكه چجوري با ssl كار كنيم توضيح بديد؟
    __________________________________________________________________________
    www.shoo.ir
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۸۸ فروردين ۲۳ ۰۸:۵۲ عصر، توسط Y.P.Y.)
    ۱۳۸۷ اسفند ۱ ۰۱:۲۴ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,697
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6197 تشکر در 3438 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: كار با ssl
    چه کاری می خوایید انجام بدید؟
    ۱۳۸۷ اسفند ۱ ۰۲:۰۹ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    aligilani1986 آفلاین
    Hyp3r
    ***

    ارسال‌ها: 119
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۱
    اعتبار: 2
    تشکرها : 136
    ( 90 تشکر در 47 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: كار با ssl
    (۱۳۸۷ اسفند ۱ ۰۲:۰۹ عصر)admin نوشته شده توسط:  چه کاری می خوایید انجام بدید؟

    سلام وحيد جان.

    قبل از هر چيز از كمك ديروز پيشت ممنونم.

    تمام كارهايي كه قراره توي يك سايت انجام بشه رو ميخواهم توي ssl باشه.

    نميخواهم اطلاعاتي كه رد و بدل ميشه اصطلاحا اسنايف بشه.

    اگه مرجعي معرفي كني عالي ميشه.
    __________________________________________________________________________
    www.shoo.ir
    ۱۳۸۷ اسفند ۶ ۰۱:۴۲ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,697
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6197 تشکر در 3438 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: كار با ssl
    اگر داخل php می خوای بدونی کار خاصی نمی خواد انجام بدی. فقط لینکهات باید https باشه و کوکی که می خوای ذخیره کنی http://ir.php.net/set_cookie یک پارامتر به نام secure داره که باید true قرار بدی همین.
    بحث در سرور هم باید بسته های خاص خودش نصب بشه که بیشتر مواقع نصب هست. یا اگر بخوای معتبر سازیش کنی که باید بابتش هزینه کنی که اونم ربطی به برنامه نویسی php نداره
    ۱۳۸۷ اسفند ۶ ۰۱:۱۸ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    aligilani1986 آفلاین
    Hyp3r
    ***

    ارسال‌ها: 119
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۱
    اعتبار: 2
    تشکرها : 136
    ( 90 تشکر در 47 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: كار با ssl
    سلام.

    يعني به كد نويسي ربطي نداره؟

    پس اگه بخواهم از session استفاده كنم هم موردي نداره؟ اطلاعات فرستاده شده نيز موردي در هنگام دريافت ندارند؟

    ميشه از post استفاده كرد البته بصورت معمول؟
    __________________________________________________________________________
    www.shoo.ir
    ۱۳۸۷ اسفند ۶ ۰۹:۱۵ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,697
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6197 تشکر در 3438 ارسال )
    ارسال: #6
    RE: كار با ssl
    (۱۳۸۷ اسفند ۶ ۰۹:۱۵ عصر)aligilani1986 نوشته شده توسط:  سلام.

    يعني به كد نويسي ربطي نداره؟

    پس اگه بخواهم از session استفاده كنم هم موردي نداره؟ اطلاعات فرستاده شده نيز موردي در هنگام دريافت ندارند؟

    ميشه از post استفاده كرد البته بصورت معمول؟

    فقط همون ربط هایی که گفتم. برای session خود php هم نیازی نیست این کار رو کنی php باهوش خودش تشخصی میده و کوکی رو برای session درست set می کنه. از POST هم میشه به صورت معلول استفاده کرد
    ۱۳۸۷ اسفند ۶ ۰۹:۲۰ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : aligilani1986
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS