/
  • كار با بانك

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی كار با بانك
    نویسنده پیام
    alireza آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 3
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۹ فروردين ۱۲
    اعتبار: 0
    تشکرها : 2
    ( 0 تشکر در 0 ارسال )
    ارسال: #1
    كار با بانك
    سلام
    من تو phpmyadmin يه بانك ساختم. حالا ميخوام بدونم به جز phpmyadmin جور ديگه هم ميشه بانك ساخت يا نه ؟
    بعد از ساخت بانك قدم بعدي و بعديش چيه ؟
    اگه ميشه تو اين تاپيك منو خيلي راهنمايي كنيد.
    ممنون
    ۱۳۸۹ فروردين ۱۲ ۰۱:۵۶ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    zoghal آفلاین
    صالح سوزنچی
    *****

    ارسال‌ها: 1,760
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۲۵
    اعتبار: 23
    تشکرها : 1500
    ( 1729 تشکر در 992 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: كار با بانك
    سلام خوش اومدید

    دوست عزیز phpmyadmin یک واسط گرافیکی برای کار با mysql هست. نرم افزار ها و اسکریپت های زیادی برای راحتی کار وجود داره. مثلا من خودم از نرم افزار Navicat for MySQL استفاده می کنم.

    شما حتی می تونید با دستورات sql هم از طریق کد نویسی و هم از طریف شل mysql این کارها رو انجام بدید

    در مورد راهنمایی شما بفرمائید چه چیزی مد نظرتون هست. تا راهنمایی تون کنیم.
    ۱۳۸۹ فروردين ۱۲ ۰۲:۵۱ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    alireza آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 3
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۹ فروردين ۱۲
    اعتبار: 0
    تشکرها : 2
    ( 0 تشکر در 0 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: كار با بانك
    آهان
    در مورد راهنمايي من ميخوام وقتي كه يه بانك ايجاد كردم با phpmyadmin مرحله بعدش كه اگه درست گفته باشم همون اتصال بانك هست رو ياد بگيرم
    چون فعلا سايت ندارم توضيح رو با برنامه wamp بدين. و از از اتصال بانك نحوه ي دريافت اطلاعات ( مثلا نام و سن ) و نمايششون
    البته بنده زياد آشنايي ندارم و شما كه استادين شايد بدونيد چه چيزي براي آموزش مني كه مبتدي هستم لازم باشه و توضيح بدين
    واقعا ممنونم ازتون
    Heart
    ۱۳۸۹ فروردين ۱۲ ۰۵:۱۲ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    k2-4u آفلاین
    LAMP Programmer
    ***

    ارسال‌ها: 88
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ مرداد ۲۱
    اعتبار: 4
    تشکرها : 64
    ( 218 تشکر در 56 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: كار با بانك
    دستور تحت Command Line
    کد:
    mysql -u root  -p
    Password

    CREATE DATABASE  DbName;
    ۱۳۸۹ فروردين ۱۳ ۱۱:۵۱ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : alireza
    alireza آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 3
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۹ فروردين ۱۲
    اعتبار: 0
    تشکرها : 2
    ( 0 تشکر در 0 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: كار با بانك
    نگفتين بعد از ساخت بانك مراحل بعدي رو چطوري بايد پشت سر بزارم ؟ ( اتصال بانك همراه با يه مثال آسون )
    ۱۳۸۹ فروردين ۱۴ ۱۱:۲۱ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,734
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6196 تشکر در 3438 ارسال )
    ارسال: #6
    RE: كار با بانك
    http://ir.php.net/mysql_connect
    ۱۳۸۹ فروردين ۱۴ ۱۲:۱۲ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : alireza
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS