/
  • قرار دادن شرط در کدهای php

  • صفحه‌ها (2):
  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 1 رأی - میانگین امیتازات: 3
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی قرار دادن شرط در کدهای php
    نویسنده پیام
    ahmadi81 آفلاین
    عضو
    ***

    ارسال‌ها: 68
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۱
    اعتبار: 1
    تشکرها : 73
    ( 76 تشکر در 34 ارسال )
    ارسال: #1
    Bug قرار دادن شرط در کدهای php
    درفرم های ثبت نام می بینیم که بعضی از فیلدها رو حتما باید پرشود وگرنه پیغام خطا می ده . (با کدهای php نوشته می شود؟؟؟؟) من کدی پیدا کردم ولی با javascript نتونستم ازش استفاده کنم لطفا راهنمایی کنید . Huh
    __________________________________________________________________________
    آن که می خواهد روزی پریدن را بیاموزد نخست باید ایستادن، راه رفتن، دویدن و بالا رفتن آموزد، پرواز را با پرواز آغاز نمی کنند
    ۱۳۸۷ دي ۲ ۱۰:۰۸ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    ahmadi81 آفلاین
    عضو
    ***

    ارسال‌ها: 68
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۱
    اعتبار: 1
    تشکرها : 73
    ( 76 تشکر در 34 ارسال )
    ارسال: #2
    Bug RE: قرار دادن شرط در کدهای php
    ببخشید ید سوال کردم (من همیشه دست به سرچم خوبه Tongue) خوب من دستورهای if - elseif - switch تقریبا بلدم ولی مشکل اینجاست نمیفهمم چه گونه باید بهش فیلد های مورد نظرم بشناسونم . خوب قبلا می گقتم اگه مقدار 1 بود فلان شرط ولی در فرم مثل فرم ثبت نام چطور بگم اگه فیلدی خالی بود ارور بگیر (خالی بودن بلد نیستم )
    __________________________________________________________________________
    آن که می خواهد روزی پریدن را بیاموزد نخست باید ایستادن، راه رفتن، دویدن و بالا رفتن آموزد، پرواز را با پرواز آغاز نمی کنند
    ۱۳۸۷ دي ۲ ۱۱:۵۴ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    Alimokhlesi آفلاین
    مدیر کل
    **********

    ارسال‌ها: 457
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۵
    اعتبار: 13
    تشکرها : 601
    ( 1126 تشکر در 412 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: قرار دادن شرط در کدهای php
    (۱۳۸۷ دي ۲ ۱۱:۵۴ عصر)ahmadi81 نوشته شده توسط:  ببخشید ید سوال کردم (من همیشه دست به سرچم خوبه Tongue) خوب من دستورهای if - elseif - switch تقریبا بلدم ولی مشکل اینجاست نمیفهمم چه گونه باید بهش فیلد های مورد نظرم بشناسونم . خوب قبلا می گقتم اگه مقدار 1 بود فلان شرط ولی در فرم مثل فرم ثبت نام چطور بگم اگه فیلدی خالی بود ارور بگیر (خالی بودن بلد نیستم )

    کد:
    $msg = "";
    if($_POST['FieldName'] == "")
        $msg = "Error No 1 : Field Is Empty!";]
    Smile
    __________________________________________________________________________
    علم تاج افتخار دنیا و یادگار پس از مرگ است
    ۱۳۸۷ دي ۳ ۱۲:۱۷ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : ahmadi81
    ahmadi81 آفلاین
    عضو
    ***

    ارسال‌ها: 68
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۱
    اعتبار: 1
    تشکرها : 73
    ( 76 تشکر در 34 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: قرار دادن شرط در کدهای php
    سلام ممکنه سری به این سایت بزنید (البته به قیافه سایت اهمیت ندین لطفا)
    وفرمی که برای استخدام گذاشتم ببینید و نظر خودرا درموردش اعلام کنید .
    بسیار سپاسگذارم
    http://www.shakhes-group.com
    __________________________________________________________________________
    آن که می خواهد روزی پریدن را بیاموزد نخست باید ایستادن، راه رفتن، دویدن و بالا رفتن آموزد، پرواز را با پرواز آغاز نمی کنند
    ۱۳۸۷ دي ۳ ۱۱:۳۳ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    Na3r آفلاین
    ناصر خلقی
    *****

    ارسال‌ها: 412
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۳
    اعتبار: 11
    تشکرها : 257
    ( 576 تشکر در 308 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: قرار دادن شرط در کدهای php
    (۱۳۸۷ دي ۳ ۱۱:۳۳ صبح)ahmadi81 نوشته شده توسط:  سلام ممکنه سری به این سایت بزنید (البته به قیافه سایت اهمیت ندین لطفا)
    وفرمی که برای استخدام گذاشتم ببینید و نظر خودرا درموردش اعلام کنید .
    بسیار سپاسگذارم
    http://www.shakhes-group.com

    خوب درباره چیش نظر بدیم ؟
    ۱۳۸۷ دي ۳ ۱۱:۴۴ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    ahmadi81 آفلاین
    عضو
    ***

    ارسال‌ها: 68
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۱
    اعتبار: 1
    تشکرها : 73
    ( 76 تشکر در 34 ارسال )
    ارسال: #6
    Bug RE: قرار دادن شرط در کدهای php
    خوب می خوام بدونم به عنوان یک مبتدی تونستم یک فرم قابل قبول درست کنم یا نه ؟؟
    و لطفا راهنمایی کنید اگر چه کارهای انجام می دادم بهتر بود .
    فردا آگهی استخدام در روزنامه چاپ میشه می خوام مطمئن بشم به مشکلی بر نمیخوریم (البته امیدوارو )
    __________________________________________________________________________
    آن که می خواهد روزی پریدن را بیاموزد نخست باید ایستادن، راه رفتن، دویدن و بالا رفتن آموزد، پرواز را با پرواز آغاز نمی کنند
    ۱۳۸۷ دي ۳ ۱۱:۵۵ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,697
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6197 تشکر در 3438 ارسال )
    ارسال: #7
    RE: قرار دادن شرط در کدهای php
    (۱۳۸۷ دي ۳ ۱۱:۵۵ صبح)ahmadi81 نوشته شده توسط:  خوب می خوام بدونم به عنوان یک مبتدی تونستم یک فرم قابل قبول درست کنم یا نه ؟؟
    و لطفا راهنمایی کنید اگر چه کارهای انجام می دادم بهتر بود .
    فردا آگهی استخدام در روزنامه چاپ میشه می خوام مطمئن بشم به مشکلی بر نمیخوریم (البته امیدوارو )
    من که فرم رو همینجوری زدم روی ارسال ارسال شد. در حالی که هیچی پر نکرده بودم . این یک اشکال هست. به هر حال بعضی از این فیلدها حتما باید پر بشه.
    به نظر من چون فرمت خیلی طولانی هست حتما با javascript هم چک کن که فرم درست پر شده باشه
    ۱۳۸۷ دي ۳ ۰۲:۴۰ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    ahmadi81 آفلاین
    عضو
    ***

    ارسال‌ها: 68
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۱
    اعتبار: 1
    تشکرها : 73
    ( 76 تشکر در 34 ارسال )
    ارسال: #8
    Bug RE: قرار دادن شرط در کدهای php
    نتونستم برای فرم شرط بزارم Sad Sad Sad
    سرچ کردم چنتا دستور پیدا کردم ولی از هرکدوم استفاده می کنم همش ارور می گیره .
    شاید جای نامناسب از شرط استفاده کردم .ممکنه منبعی که همراه با توضیحات بیشتری باشه به من معرفی کنید .(در این باره سرچ کردم ولی نتیجه نگرفتم اکثرا یک کد گذاشتن )
    __________________________________________________________________________
    آن که می خواهد روزی پریدن را بیاموزد نخست باید ایستادن، راه رفتن، دویدن و بالا رفتن آموزد، پرواز را با پرواز آغاز نمی کنند
    ۱۳۸۷ دي ۳ ۱۰:۱۹ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    Alimokhlesi آفلاین
    مدیر کل
    **********

    ارسال‌ها: 457
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۵
    اعتبار: 13
    تشکرها : 601
    ( 1126 تشکر در 412 ارسال )
    ارسال: #9
    RE: قرار دادن شرط در کدهای php
    از همون دستوراتی که براتون نوشتم استفاده کنید بهتون کمک می کنه
    اون دستورات رو قبل از درج کردن در پایگاه بنویسید.
    Smile
    __________________________________________________________________________
    علم تاج افتخار دنیا و یادگار پس از مرگ است
    ۱۳۸۷ دي ۴ ۱۰:۰۲ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    molana آفلاین
    چالیست - chalist
    *******

    ارسال‌ها: 1,764
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۳۰
    اعتبار: 60
    تشکرها : 1644
    ( 1550 تشکر در 1015 ارسال )
    ارسال: #10
    RE: قرار دادن شرط در کدهای php
    یه نگاهی به این کد ها بنداز:
    کد:
    <?php
        include_once("maincore.php");
        
        
        $username = clear($_POST['tfuser']);
        $pass1 = clear($_POST['tfpass1']);
        $pass2 = clear($_POST['tfpass2']);
        $email = clear($_POST['tfemail']);
        $name = clear($_POST['tfname']);
        $family = clear($_POST['tffamily']);
        
        
        # ---------   email check   ---------------------
        if(isset($_POST['tfuser']))
        {
            if(!isEmail($email))
            {
                $error['email_val'] = "نشانی ایمیل درست نیست.";
            }
        }
            
        # ---------   email exist   ---------------------
        if(clear($_POST['tfemail']) != "")
        {
            $dblink = dbconnect($dbhost, $dbuser, $dbpass, $dbname);
            $emailquery = dbquery("select * from user where user_email ='".$email."'");
            $emailrow = dbrows($emailquery);
            if(isset($_POST['tfuser']))
            {
                if($emailrow != 0)
                {
                    $error['user_exist'] = "شما با این نشانی قبلا ثبت نام کرده اید.";
                }
            }
        }
        # ---------   user char num   ---------------------
        if(isset($_POST['tfuser']))
        {
            if(strlen($username)<6 || strlen($username)>20)
            {
                $error['user_char'] = "نام کاربری باید بین 6 تا 20 حرف باشد.";
            }
        }
        
        # ---------   user name check   ---------------------
        if(clear($_POST['tfuser']) != "")
        {
            $dblink = dbconnect($dbhost, $dbuser, $dbpass, $dbname);
            $query = dbquery("select * from user where user_name ='".$username."'");
            $numrow = dbrows($query);
            if(isset($_POST['tfuser']))
            {
                    if($numrow != 0)
                    {
                        $error['user_exist'] = "این نام کاربری پیش تر ثبت شده است.";
                    }
            }
        }
        
        # -------------  password check   -------------------
        if(isset($_POST['tfuser']))
        {
            if(strlen($pass1)<6 || strlen($pass1)>20)
            {
                $error['pass_char'] = "گذرواژه باید بین 6 تا 20 حرف باشد.";
            }
        }
        
        # -------------  password repeat   -------------------
        if(isset($_POST['tfuser']))
        {
            if($pass1 != $pass2)
            {
                $error['pass_repeat'] = "تکرار گذرواژه نادرست است.";
            }
        }  
        # -------------  name check  -------------------
        if(isset($_POST['tfuser']))
        {
            if(empty($name))
            {
                $error['name'] = "نوشتن نام الزامی ست.";
            }
        }
        
        # -------------  family check  -------------------
        if(isset($_POST['tffamily']))
        {
            if(empty($family))
            {
                $error['family'] = "نوشتن نام خانوادگی الزامی است.";
            }
        }
        
        if(isset($_POST['tfuser']))
        {
            if(count($error) == 0)
            {
                $query = "INSERT INTO `st`.`user` (`user_id`, `user_name`, `user_pass`, `user_email`, `name`, `family`) VALUES (NULL, '".$username."', '".$pass1."', '".$email."', '".$name."', '".$family."');";
                mysql_query($query);
                header("location: index.php?user_reg=1");
                
            }
        }

    ?>


    <html>
    <head>
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
    <title>ثبت نام</title>
    <link href="style.css" rel="stylesheet" type="text/css" media="all" />
    <script type="text/JavaScript">
    <!--


    function redirect(URLStr) { location = URLStr; }
    //-->
    </script>
    <style type="text/css">
    <!--
    .style1 {font-size: 12px}
    -->
    </style>
    </head>

    <body>
    <table width="800" height="600" border="0" align="center" cellpadding="0" cellspacing="0">
      <tr>
        <td valign="top">
        <div id="header"></div>
        <div class="style1 style1" id="top-menu"><a href="index.php">خانه</a> &nbsp;|
    <a href="register.php"> ثبت نام </a></div>
        <div id="null"></div>
        <table width="794" height="500" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0">
          <tr>
            <td width="734" valign="top"><table width="100%" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0">
              <tr>
                <td height="15" class="news-head">فرم ثبت نام   </td>
              </tr>
              <tr>
                <td class="news-body" dir="rtl" >
                <center><?php
                      if(isset($error))
                    {
                  ?>
                    <div align="right" id="errorDiv">
                    <div style="height:10px;"></div>
                    <div style="margin-right:300px;">
                      <?php
                              
                            if($error['user_char'])
                            {
                                echo "<li >".$error['user_char']."</li>";
                            }
                            
                            if($error['email_val'])
                            {
                                echo "<li >".$error['email_val']."</li>";
                            }
                            
                          
                              if($error['user_exist'])
                            {
                                echo "<li >".$error['user_exist']."</li>";
                            }
                          
                              if($error['pass_char'])
                            {
                                echo "<li >".$error['pass_char']."</li>";
                            }
                          
                              if($error['pass_repeat'])
                            {
                                echo "<li >".$error['pass_repeat']."</li>";
                            }
                          
                              if($error['name'])
                            {
                                echo "<li >".$error['name']."</li>";
                            }
                          
                              if($error['family'])
                            {
                                echo "<li >".$error['family']."</li>";
                            }
                          ?>
                      </div>
                      <div style="height:10px;">                  </div>
                      </div>
                      <?php
                          }
                      ?><br />
                <div dir="rtl" style="width:60%" align="center">
                <form action="" method="post">
                  <table width="100%" border="0" align="center" cellpadding="0" cellspacing="4">
                    <tr>
                      <td colspan="2">              </td>
                      </tr>
                    <tr>
                      <td width="44%"><div align="left">نام کاربری : </div></td>
                      <td width="56%"><input value="<?php echo $username ?>" name="tfuser" type="text" id="tfuser"/></td>
                    </tr>
                    <tr>
                      <td><div align="left">کلمه عبور : </div></td>
                      <td><input name="tfpass1" type="password" id="tfpass1" size="18" /></td>
                    </tr>
                    <tr>
                      <td><div align="left">تکرار کلمه عبور : </div></td>
                      <td><input name="tfpass2" type="password" id="tfpass2" size="18" /></td>
                    </tr>
                    <tr>
                      <td><div align="left">ایمیل : </div></td>
                      <td><input name="tfemail" type="text" id="tfemail" size="30" value="<?php echo $email  ?>" /></td>
                    </tr>
                    <tr>
                      <td><div align="left">نام : </div></td>
                      <td><input name="tfname"value="<?php echo $name ?>" type="text" id="tfname" size="30" /></td>
                    </tr>
                    <tr>
                      <td><div align="left">نام خانوادگی  : </div></td>
                      <td><input name="tffamily" value="<?php echo $family  ?>" type="text" id="tffamily" size="30" /></td>
                    </tr>
                    <tr>
                      <td colspan="2">&nbsp;</td>
                      </tr>
                    <tr>
                      <td colspan="2" align="center">
                      <input name="submit" type="submit" id="submit" style="font-family:Tahoma" value="  ارسال  " />     
                                               </td>
                      </tr>
                  </table>
                  </form>
                  <br />
                   <br />
                   <br />
                 </div>
                 </center>
                 <br />
    <br /></td>
              </tr>
            </table></td>
            </tr>
        </table></td>
      </tr>
    </table>
    </body>
    </html>

    در واقع شما اول اکشن فرم رو خالی بزار ( یعنی برای خود صفحه ارسالش کن)

    بعد اول صفحه چک می کنی که یکی از تکست فیلدها ارسال شده یا نه
    کد:
    isset($_POST['tfuser'])

    حالا اگه isset شده یعنی دکمه ی ارسال زده شده. بنابر این چک می کنی که آیا فیلدها شرایطی رو که باید داشته باشن دارن یا نه؟!

    اگه دارن که هیچی
    اگه ندارن یه ارایه می گیری به نام مثلا error و پرش می کنی از خطاهای مشخص مثلا:
    کد:
    $error['username'] = "user name is invalid";
    [/align]"

    بعد تو اون بخشی که باید خطاها رو نمایش بدی چک می کنی که error$ ایزست شده یا نه... اگه شده خطای مربوطه رو نشون می دی و اگه نشده صفحه رو redirect می کنی.
    __________________________________________________________________________
    همه جوره اش رو داریم ظاهرن
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۸۷ دي ۴ ۱۱:۵۵ صبح، توسط molana.)
    ۱۳۸۷ دي ۴ ۱۱:۳۳ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : ahmadi81
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

  • صفحه‌ها (2):
  • ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS