/
  • فیلتر کرردن متغییر(فوری)

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی فیلتر کرردن متغییر(فوری)
    نویسنده پیام
    pesarelor آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 24
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ مهر ۲۶
    اعتبار: 0
    تشکرها : 5
    ( 9 تشکر در 3 ارسال )
    ارسال: #1
    فیلتر کرردن متغییر(فوری)
    برا اینکه یه متغییر رو فیلتر کنی تا اینکه ورودی فقط حروف فارسی , انگلیسی , اعداد و چند مورد جزئی باشن از این کد استفاده میکنمSadاین کد تنها در لوکال کار میکنه)
    کد PHP:
    preg_replace('|[^آ-یa-z0-9 \.\*\+\=\&\%\?\_\-]+|i','',$string); 
    خب رو هاست این جواب نمیده و باید کمی توش تغییرات ایجاد بشه به شرخ زیر:
    کد PHP:
    preg_replace('|[^ف-هa-z0-9 آ-ي \چ\ژ\ک\گ\.\*\+\=\&\%\?\_\-]+|i','',$string
    خب حالا از اینکه این کار میکنه مشکلی نیست ولی وقتی سیستم اینکد میشه فرمت فایل اینکد شده با زند میره رو ansi و برا همین کد بالا به کل از کار میفتهHuh
    راهی هست که با فرمت ansi بازم کار کنه ؟
    __________________________________________________________________________
    طراحی و برنامه نویسی صفحات پویا - Iranveb.net
    پورتال جدیدترین اخبار داخل و خارج کشور - Iranveb.com
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۸۸ دي ۸ ۰۹:۳۲ عصر، توسط pesarelor.)
    ۱۳۸۸ دي ۸ ۰۹:۲۸ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,697
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6197 تشکر در 3438 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: فیلتر کرردن متغییر(فوری)
    http://ir.php.net/manual/en/function.mb-...eplace.php
    ۱۳۸۸ دي ۸ ۰۹:۵۳ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : pesarelor
    pesarelor آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 24
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ مهر ۲۶
    اعتبار: 0
    تشکرها : 5
    ( 9 تشکر در 3 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: فیلتر کرردن متغییر(فوری)
    Big Grin فکرم به همه چیز می رسید جز توابع mb_.

    در مورد توابعی که با mb_ شروع میشن هم یه جایگزین میخواستم بنویسم ولی هیچ جوری نشد چون اگه بخوای کاراکتر ها رو ضرب در 2 کنی اگه انگلیسی هم توش باشه به مشکل بر میخوری(چون انگلیسی ها یه بایتی هستن(قبلا گفته بودید)) ولی اگه همه فارسی باشن درست میشه.

    خب من برا این دنبال جایگزین هستم چون رو بعضی از سرور ها اکستش mbstring.dll رو نصب نمیکنن یا کار نمیکنه.برا همین من باید خودم برم دنبال کارای سرور مشتریHuh

    اگه جایگزینی داشته باشه دیگه نیازی به این کارا نیست
    __________________________________________________________________________
    طراحی و برنامه نویسی صفحات پویا - Iranveb.net
    پورتال جدیدترین اخبار داخل و خارج کشور - Iranveb.com
    ۱۳۸۸ دي ۹ ۱۱:۴۰ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,697
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6197 تشکر در 3438 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: فیلتر کرردن متغییر(فوری)
    اینجوری شما باید در مورد رفتارهای utf ‌در‌ عبارات باقاعده جستجو کنید
    بهتره‌ این صفحه رو مطالعه کنی
    http://www.regular-expressions.info/unicode.html
    یه چیز رو هم فراموش نکن نصب کردن کتابخانه های مورد نیاز مشتری روی سرور (در صورتی که به امنیت سرور لطمه‌ای نزنه) وظیفه مدیر سرور هست
    ۱۳۸۸ دي ۹ ۱۱:۵۴ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS