/
  • فیلتر کردن select

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 1 رأی - میانگین امیتازات: 3
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی فیلتر کردن select
    نویسنده پیام
    scooter آفلاین
    عضو مهم
    ****

    ارسال‌ها: 391
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۳
    اعتبار: 3
    تشکرها : 239
    ( 54 تشکر در 42 ارسال )
    ارسال: #1
    فیلتر کردن select
    سلام چه جوری میشه select (تگ select در html رو) قبل از ارسال به دیتابیس فیلتر کرد.
    کد:
    <select >
    <option></option>
    </select>
    __________________________________________________________________________
    welcome to the club
    ۱۳۸۷ دي ۲۴ ۱۰:۵۳ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    Na3r آفلاین
    ناصر خلقی
    *****

    ارسال‌ها: 412
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۳
    اعتبار: 11
    تشکرها : 257
    ( 576 تشکر در 308 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: فیلتر کردن select
    یعنی چی ؟
    ۱۳۸۷ دي ۲۵ ۱۲:۵۶ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS