/
  • فیلتر کردن چک باکس

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 2 رأی - میانگین امیتازات: 3.5
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی فیلتر کردن چک باکس
    نویسنده پیام
    scooter آفلاین
    عضو مهم
    ****

    ارسال‌ها: 391
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۳
    اعتبار: 3
    تشکرها : 239
    ( 54 تشکر در 42 ارسال )
    ارسال: #1
    فیلتر کردن چک باکس
    سلام یه جایی خوندم که تگ select رو باید قبل از ارسال به دیتا بیس فیلتر کنیم
    کد PHP:
    $opt=array('1','2','3','4','5','6','7');
    if(!
    in_array(@$_POST['uos'],$opt))
    {
    @
    header("LOCATION:up.php");
    @exit(
    '');

    حالا سوالم اینه ایا برای چک باکس و ردیو باکس هم این عملیات باید انجام بشه یا نیازی نیست؟
    __________________________________________________________________________
    welcome to the club
    ۱۳۸۸ خرداد ۱۴ ۰۷:۲۷ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    oia آفلاین
    محمد ثانی
    *****

    ارسال‌ها: 2,012
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۶
    اعتبار: 66
    تشکرها : 2330
    ( 2091 تشکر در 1290 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: فیلتر کردن چک باکس
    خب این بررسی کردن ( شنیدم نوشتن کلمه فی...خطرناکه Wink ) تمام مقدار هایی که از سویه کاربر ارسال می شه وجود داره
    و شدیت این کار برمی گرده به اینکه اون اطلاعات چی هست
    به قول رامین فرمانی (و به مناسبت ورود ایشون به این فروم) : - خیلی گشتم ولی نتونستم پیداش کنم -
    ولی در هر حال فیلتر کردن برای همه اطلاعات هست فقط شدتش با توجه به اهمیت داده متفاوت می تونه باشه و ربطی نداره که از سلکت باشه یا چک باکس...
    ۱۳۸۸ خرداد ۱۴ ۰۷:۵۸ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : scooter
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS