• 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
فورم با کیبورد انگلیسی ولی اعداد فارسی
#1
دیتور خوب که بشه هم توش فارسی درست تایپ کرد هم پی اچ پی نوشت، چیست؟

و چطور میشه فورمی درست کرد که با کیبورد انگلیسی تو عدد تایپ میکنی ایپش فارسی نشون داده بشه؟
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#2
(۱۳۹۸ مهر ۲۹, ۰۶:۴۰ ب.ظ)nimasdj نوشته: دیتور خوب که بشه هم توش فارسی درست تایپ کرد هم پی اچ پی نوشت، چیست؟

و چطور میشه فورمی درست کرد که با کیبورد انگلیسی تو عدد تایپ میکنی ایپش فارسی نشون داده بشه؟

ادیتور phpstorm

برای فرم میتونی از تابع زیر استفاده کنی
کد پی‌اچ‌پی:
<?php
function fa_number($number)
{
 
  if(!is_numeric($number) || empty($number))
 
  return '۰';
 
  $en = array("0","1","2","3","4","5","6","7","8","9");
 
  $fa = array("۰","۱","۲","۳","۴","۵","۶","۷","۸","۹");
 
  return str_replace($en$fa$number);
}
?>
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#3
خب این تابع که باید فراخوانی بشه بعد از ثبت کردن فورم. منظورم این بود که موقع تایپ با کیبورد انگلیسی عددها موقع تایپ فارسی بشه.
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#4
(۱۳۹۸ آذر ۰۵, ۱۱:۳۹ ب.ظ)nimasdj نوشته: خب این تابع که باید فراخوانی بشه بعد از ثبت کردن فورم. منظورم این بود که موقع تایپ با کیبورد انگلیسی عددها موقع تایپ فارسی بشه.

باید این تابع را با ajax موقع keyup فراخوانی کنین
  پاسخ
تشکر شده توسط :


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان