• 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
فعال کردن PDO در xampp
#1
با سلام
من از xampp استفاده میکنم
و برای استفاده از pdo باید اونو فعال کنم ولی نمیدونم چه طوری
پس لطفا
1- ممنون میشم بگید چطوری باید pdo رو فعال کنم ؟
2- برای اتصال به mssql درایور و مابقی ... رو چطوری فعال کنم ؟
مرســـــــــــی
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#2
همیشه اطلاعات بیشتر و دقیقتری رو از بستر اجراییت بده، مثل سیستم عامل، معماری سیستمت، ورژن xamp و...

فایل php.ini رو از داخل پوشه PHP و پوشه Apache باز کن و خطوط زیر رو از حالت comment دربیار:
کد:
extension=pdo
extension=pdo_mysql
extension=php_pdo_pgsql
extension=php_pdo_sqlite
حالا سرورت رو Restart کن و یه تست بزن و از دستورات pdo استفاده کن... ببین به مشکلی بر می خوری یا نه

نکته: اگر از لینوکس استفاده می کنی، شاید نیاز به دانلود/نصب libmysqlclient داشته باشی. اگرم از ویندوز استفاده می کنی، شاید نیاز به نصب VC++ runtime library و کپی PHP5TS.dll در پوشه System32 داشته باشی.


نقل قول:2- برای اتصال به mssql درایور چطوری فعال کنم ؟
برو به اینجا
وبلاگ: Yousha.Blog.ir


کد کمتر => خطای کمتر => قابل فهمتر => خوانایی بیشتر => نگهداری بهتر
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#3
با سلام مجدد
دوستان من طبق فرمایش دوست عزیزمون این مراحل رو رفتم
فایل SQLSRV32.EXE رو دانلود کردم و دو فایل زیر را به پوشه xampp\php\ext کپی کردم
php_pdo_sqlsrv_55_ts.dll
php_sqlsrv_55_ts.dll

و در فایل PHP.INI خطوط زیر رو اضافه کردم
extension=php_sqlsrv_55_ts.dll
extension=php_pdo_sqlsrv_55_ts.dll

و سرور آپاچی رو RESTART کردم ولی بازم در صفحه PHP INFO این درایور فعال نیست
عکس رو واستون میزارم لطفا راهنمایی کنید



توضیحات تکمیلی :
ویندوز 7 نسخه 64 بیت
XAMPP
1.8.3
[PHP: 5.5.11]


فایل‌های پیوست تصاویر بندانگشتی
   
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#4
مشکل حل شد
با نصب این دو فایل که حاوی کتابخانه های زیان سی می باشد مشکل حل شد
Microsoft.Visual.C.2012.Redistributable.x64
Microsoft.Visual.C.2012.Redistributable.x86
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#5
شما x86 VC++ runtime 2012 رو هم دانلود و نصب کردی؟
و یا احیاناً با خطای Unable to load dynamic library یا becayse msvcp110.dlll is missing مواجه نشدی؟

در ضمن او کلمه ts در فایلهات یعنی اونها ThreatSafe هستند. آیا مطمعنی که PHP ت هم ThreatSafe هستش؟
کد:
داخل phpinfo:
Thread Safety     enabled

__________________________________________________________________
آها اوکی. من این تاپیک رو بازکردم و داشتم تست میکردم. که ظاهرا شما زودتر پست زدی و مشکل همین بود
درضمن نصب دوتا x86 و x64 پکیج runtime توفیقی نداره چراکه replace هم میشن. x86 کار شما رو راه میندازه
وبلاگ: Yousha.Blog.ir


کد کمتر => خطای کمتر => قابل فهمتر => خوانایی بیشتر => نگهداری بهتر
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#6
1- آره دوست عزیز من x86 VC++ runtime 2012 رو نصب داشتم از قبل

2- Unable to load dynamic library رو قبل از نصب vc++ در فایل log php بود که با نصب VC++ حل شد

3- بله میدونم ; از من thread safe بود برای اطمینان در php info میتونید چک کنید

نقل قول: من این تاپیک رو بازکردم و داشتم تست میکردم. که ظاهرا شما زودتر پست زدی و مشکل همین بود

چه جالب SmileBig Grin

فکر کنم فرق داشته باشه چون من قبل از x86 رو نصب داشتم ولی phpinfo درایور sql srv رو نمیشناخت بعد از نصب x64 اوکی شد
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#7
نقل قول:فکر کنم فرق داشته باشه چون من قبل از x86 رو نصب داشتم ولی phpinfo درایور sql srv رو نمیشناخت بعد از نصب x64 اوکی شد
امکان نداره. احتمالا نسخه قدیمی یا جدید VC++ runtime رو نصب داشتی (2005 داره تا 2013)

همینطور که تو عکس میبینی برنامه Dependecy Walker خود مایکروسافت تمام اون DLL های SQL Server رو 32/x86 ای شناسایی کرده، یعنی با VC++ 32 بیتی که شامل کتابخانه های 32 بیتی هم هست نوشته شدن:

[عکس: 70e2287a90.png]

در صورتی که php_mysql.dll و php_pgsql.dll هردو 64 بیتی شناسایی شدند. پس نصب 64/x64 ای VC++ runtime برای اون sql svr هیج توفیقی نداره.

اینم به برنامه دیگه که 32/x86 ای بودنشو نشون میده:

[عکس: c4993ab4a5.png]
وبلاگ: Yousha.Blog.ir


کد کمتر => خطای کمتر => قابل فهمتر => خوانایی بیشتر => نگهداری بهتر
  پاسخ
تشکر شده توسط :


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان