• 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
فعال کردن درگاه بانک ملت
#1
سلام اساتید گرامی
من دارم درگاه بانک ملت رو فعال مکنم یه سری فایل دادن از طرف بانک که اونارو توی هاست قرار دادم و اطلاعات ارسالی رو توش گذاشتم الان میخوام تست کنم ارور میده البته ارور ssl.
اینا مراحلی هست که از طرف بانک گفته شده تا انجام بدم
To support ssl:

1) remove ';' from extension=php_curl.dll in php.ini
2) ensure that ssleay32.dll and libeay32.dll are in Windows/system32.
3) Copy php_curl.dll into Windows\System32 as well.
انجامشون دادم . یعنی الان اگه گزینه های 2 و3 توی سیستم کسی نباشه پرداخت انجام نمیشه؟
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#2
معمولا curl رو نصب میکنن همه
وبلاگ rezaonline.net/blog
سفارش برنامه نویسی reza.biz
Php , mysql , postgresql , redis , Yii and ... Cool
  پاسخ
تشکر شده توسط : kasbookar ayoubsys
#3
یعنی رضا curl توی سیستم منه خریدار از سایت نباشه dllش پرداخت انجام نمیشه؟
ببخشید شاید مبتدیانه سوال میپرسم آخه اولین بارمه دارم با بانک به صورت مستقیم کار میکنم
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#4
سلام،
نه، CURL باید روی سروری نصب باشه که سایت رو داری روش بالا میاری.
به سیستم بازدیدکننده ربطی نداره.
غایب
  پاسخ
تشکر شده توسط : kasbookar
#5
من فک کردم رضا منظورش
3) Copy php_curl.dll into Windows\System32 as well.
این هست
آخه گفته ایناهم باید توی سیستمت باشن؟
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#6
منظورش نصب اکستنشن php-curl هست، پی‌اچ‌پی server sideه، کاری به سیستم کاربر نداره.
غایب
  پاسخ
تشکر شده توسط : Reza ayoubsys
#7
(۱۳۹۵ آذر ۱۴, ۰۵:۱۳ ب.ظ)Alaa نوشته: منظورش نصب اکستنشن php-curl هست، پی‌اچ‌پی server sideه، کاری به سیستم کاربر نداره.

خب علا موضوع دقیقا همینه
ولی اونا توی مستنداتشون اینطوری نوشتن که داخل system32 دی ال ال curl رو بریز منم برام سواله که چرا اینطوری نوشتن پس ؟
اینم یه سوتی دیگه از اون بالایی ها از هیچی سر در نمیارن ...

چیکار کنیم وقتی بی سواد میشینه پشت میز ... اینطوری هست دیگه

میگم احسان از ترسم که اخطار ندی .... گذاشتماااااا TongueTongueTongue
  پاسخ
تشکر شده توسط :


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان