/
  • فراخوانی مقدار یک فیلد

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 1 رأی - میانگین امیتازات: 4
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی فراخوانی مقدار یک فیلد
    نویسنده پیام
    cyletech غایب
    علیرضا اسکندرپور شوفری
    *****

    ارسال‌ها: 2,197
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ فروردين ۸
    اعتبار: 42
    تشکرها : 1258
    ( 2239 تشکر در 1089 ارسال )
    ارسال: #1
    فراخوانی مقدار یک فیلد
    سلام دوستان،

    من یک function توی یک فایل دیدم که برام جالب بود تغییرش بدم! کار این کد این بود که مقدار مثلا فیلد ali که در sql وارد شده رو بهت میده!
    یک مثال کامل: فیلد Name دارای مقدار Alireza هست که با اون کد می تونیم اون مقدارش رو در اسکریپتی که نوشتیم نمایش بدیم!

    کد مورد نظر:

    کد PHP:
    function getstats ($stats_name)
      {
        if (!(
    $sql mysql_query ('' 'SELECT * FROM `stats` WHERE `Name` = \'' $stats_name '\'')))
        {
          exit (
    '<b>SQL ERROR:</b> 101, SQL Stats error.');
          ;
        }

        if (
    $row mysql_fetch_array ($sql))
        {
          
    $Value '' $row['Value'];
          return 
    $Value;
        }

      } 

    اما این کد فقط جدول stats رو می خونه و اگه تغییرش بدیم به users عمل نمی کنه! و مشکلش این هست که اعداد رو پشتیبانی می کنه فقط!

    درخواست من: حالا من میخوام که یک چیزی شبیه این داشته باشم یا شما یک کدی تحویل بنده بدین که کلا با اون مقدار هر فیلد که بخوام نشون بده!

    امیدوارم کامل و واح توضیح داده باشم ... Blush
    ۱۳۸۸ فروردين ۸ ۱۰:۵۰ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : Y.P.Y
    molana آفلاین
    چالیست - chalist
    *******

    ارسال‌ها: 1,764
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۳۰
    اعتبار: 60
    تشکرها : 1644
    ( 1550 تشکر در 1015 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: فراخوانی مقدار یک فیلد
    کاری که شما باید بکنید اینه که تو این تابع که یه ورودی داره، یکی دیگه هم اضافه کنید که شامل نام جدول باشه.
    به عبارتی :
    کد PHP:
    <?php

    function getstats ($stats_name$tbl_name)
      {
        if (!(
    $sql mysql_query ('SELECT * FROM `'.$tbl_name.'` WHERE `Name` = \'' $stats_name '\'')))
        {
          exit (
    '<b>SQL ERROR:</b> 101, SQL Stats error.');
          ;
        }

        if (
    $row mysql_fetch_array ($sql))
        {
          
    $Value '' $row['Value'];
          return 
    $Value;
        }

      } 
    ?>
    __________________________________________________________________________
    همه جوره اش رو داریم ظاهرن
    ۱۳۸۸ فروردين ۸ ۱۲:۳۴ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    cyletech غایب
    علیرضا اسکندرپور شوفری
    *****

    ارسال‌ها: 2,197
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ فروردين ۸
    اعتبار: 42
    تشکرها : 1258
    ( 2239 تشکر در 1089 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: فراخوانی مقدار یک فیلد
    از توجهتون ممنونم اما این کار نمی کنه و خطای SQL میده! من خودم یکسری ویرایش کردم باز نشد. تو یک انجمن دیگه یکی از کاربرانش گفت تمام query هارو داخل array ببرم و return کنم.

    میخوام بدونم نظر شما راجع به این چیه و اگه مثبت هست یک مثالی برام بزنید

    ممنونم Smile
    ۱۳۸۸ فروردين ۸ ۰۱:۰۷ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    molana آفلاین
    چالیست - chalist
    *******

    ارسال‌ها: 1,764
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۳۰
    اعتبار: 60
    تشکرها : 1644
    ( 1550 تشکر در 1015 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: فراخوانی مقدار یک فیلد
    ببینید این تابع در واقع مقدار فیلد name رو در جدولtbl_name جایی که برابر با مقداری باشه که شما بهش میدین به شما می ده

    یه جور دیگه هم می شه نوشت :
    کد PHP:
    <?php

    function getstats ($tbl_name$field$value)
      {
        if (!(
    $sql mysql_query ('SELECT * FROM `'.$tbl_name.'` WHERE '.$firld.' = \'' $value'\'')))
        {
          exit (
    '<b>SQL ERROR:</b> 101, SQL Stats error.');
          ;
        }

        if (
    $row mysql_fetch_array ($sql))
        {
          
    $Value $row['Value'];
          return 
    $Value;
        }

      } 
    ?>

    اگه خطا داد خطا رو بزارین تا بررسی کنم
    __________________________________________________________________________
    همه جوره اش رو داریم ظاهرن
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۸۸ فروردين ۸ ۰۱:۱۵ عصر، توسط molana.)
    ۱۳۸۸ فروردين ۸ ۰۱:۱۵ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : cyletech
    amir.s آفلاین
    عضو
    ***

    ارسال‌ها: 145
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۱
    اعتبار: 3
    تشکرها : 453
    ( 186 تشکر در 99 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: فراخوانی مقدار یک فیلد
    سلام

    دوست من همیشه قبل از تست کوئری در PHP ، باید با خود دیتابیس چک کنید و ...

    اگر ارور SQL دریافت میکنید بررسی کنید که ارور به چه دلیل هست . ( ()mysql_error )

    الان مشکل شما از SQL هست نه کد Exclamation

    در مورد کل کدت هم میشه گفت که کار خارق العاده قرار نیست انجام بده ، پس اگه راهنمایی می خواهید بهتر صورت مسئله رو کامل مطرح کنید تا دوستان بدونند شما به دنبال چه کاری هستید و .... اینطوری سریع تر میشه پاسخی رو پیدا کرد . Wink
    ۱۳۸۸ فروردين ۸ ۰۱:۲۸ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : cyletech
    cyletech غایب
    علیرضا اسکندرپور شوفری
    *****

    ارسال‌ها: 2,197
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ فروردين ۸
    اعتبار: 42
    تشکرها : 1258
    ( 2239 تشکر در 1089 ارسال )
    ارسال: #6
    RE: فراخوانی مقدار یک فیلد
    ممنونم،

    نه خطایی که من دریافت می کنم همون چیزی هست که در تابع exit مشخص کردم یعنی خط زیر:

    کد PHP:
    exit ('<b>SQL ERROR:</b> 101, SQL Stats error.'); 

    ---

    درخواست کلی من: من می خوام یک کدی بنویسم که از اون در فایل های دیگه استفاده کنم برای نمایش مقدار یک فیلد از SQL. این رو بهتر می دونم که از function استفاده بشه تا راحت با قرار دادن کد زیر در فایل مورد نظر اون مقدار نمایش داده بشه:

    کد PHP:
    <?php getStats ("Name"?>

    دیگه بهتر از این توانایی توضیح ندارم دوستان - شرمنده ام Blush
    ۱۳۸۸ فروردين ۸ ۰۱:۴۷ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    amir.s آفلاین
    عضو
    ***

    ارسال‌ها: 145
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۱
    اعتبار: 3
    تشکرها : 453
    ( 186 تشکر در 99 ارسال )
    ارسال: #7
    RE: فراخوانی مقدار یک فیلد
    خوب، ابتدا کد زیر رو جایگزین کن . اینطوری می تونی متوجه خطایی که از دیتابیس برمیگرده میشی :

    کد PHP:
    exit (mysql_errno($link) . ' : ' mysql_error($link)); 
    مقدار لینک هم که مشخصه ، ارتباطی که توسط mysql_connect بدست آوردی هست . ( که تو کد فعلی هیچ اثری ازش دیده نمیشه ... )

    مابقی رو هم که از همون کدی مولانا جان داد استفاده کن . به همین سادگی Wink
    ۱۳۸۸ فروردين ۸ ۰۴:۱۳ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : cyletech
    cyletech غایب
    علیرضا اسکندرپور شوفری
    *****

    ارسال‌ها: 2,197
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ فروردين ۸
    اعتبار: 42
    تشکرها : 1258
    ( 2239 تشکر در 1089 ارسال )
    ارسال: #8
    RE: فراخوانی مقدار یک فیلد
    مولانا جان و امیر جان دستتون درد نکنه. مشکلم کاملا حل شد و چند چیز خوب هم یاد گرفتم.

    اما من مشکل خودم رو بصورت ساختن دو function تونستم حل کنم که این بنظر من فعلا خوبه اما بعد ها که TABLE های این اسکریپتم زیاد بشه خیلی محتوا فایل مسخره میشه!
    نیاز به یک روش فوق العاده داشتم واسه اینکه تمام این function ها بشه یکی و راحت و دقیق نمایش داده بشه.

    موفق باشید ... Heart
    ۱۳۸۸ فروردين ۸ ۰۷:۵۵ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS