/
  • فراخوانی فایل به سبک وردپرس

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی فراخوانی فایل به سبک وردپرس
    نویسنده پیام
    amir.01 آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 5
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۳ مهر ۲۱
    اعتبار: 0
    تشکرها : 3
    ( 0 تشکر در 0 ارسال )
    ارسال: #1
    فراخوانی فایل به سبک وردپرس
    سلام
    دوستان اگه قالب وردپرس طراحی کردن می دونن که مثلا برای فراخوانی فایل هیدر یا فوتر کافیه بنویسم
    کد PHP:
    <?php get_header(); ?>
    خوب این چطوریا این کار رو کرده قبل این که بگه get_header(); هیچ فایل دیگه ای رو این کلود نکردیم که بگیم این تابع اجرا بشه ؟
    من اگه بخوام یه همچین کاری رو بکنم باید چی کار کنم Big Grin
    ۱۳۹۳ آبان ۱۷ ۱۱:۲۸ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    oia آفلاین
    محمد ثانی
    *****

    ارسال‌ها: 2,014
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۶
    اعتبار: 66
    تشکرها : 2330
    ( 2091 تشکر در 1290 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: فراخوانی فایل به سبک وردپرس
    بخاطر اینکه این فایل خودش تو یه جایه دیگه include میشه!
    ۱۳۹۳ آبان ۱۷ ۱۱:۴۵ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : amir.01 molana
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS