/
  • فراخوانی عکس از Mysql

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی فراخوانی عکس از Mysql
    نویسنده پیام
    sir.lovelorne آفلاین
    حمید کریمی
    ***

    ارسال‌ها: 114
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ اسفند ۱۹
    اعتبار: 1
    تشکرها : 19
    ( 24 تشکر در 17 ارسال )
    ارسال: #1
    فراخوانی عکس از Mysql
    سلام، من این مشکلم هنوز حل نشده Big Grin : ))
    یه عکس رو تو دیتا بیس آپلود میکنیم
    فراخوانیش از دیتا بیس چجوری میشه که همون عکس رو نشون بده، نه فقط مشخصات رو بده Big Grin
    __________________________________________________________________________
    [تصویر:  aFIrZV1269508325.jpg]
    ۱۳۸۹ فروردين ۳۱ ۰۲:۰۴ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    sir.lovelorne آفلاین
    حمید کریمی
    ***

    ارسال‌ها: 114
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ اسفند ۱۹
    اعتبار: 1
    تشکرها : 19
    ( 24 تشکر در 17 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: فراخوانی عکس از Mysql
    کسی نیست؟ Big Grin
    __________________________________________________________________________
    [تصویر:  aFIrZV1269508325.jpg]
    ۱۳۸۹ فروردين ۳۱ ۰۵:۴۰ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    parvane آفلاین
    عضو مهم
    ****

    ارسال‌ها: 352
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۸
    اعتبار: 12
    تشکرها : 590
    ( 424 تشکر در 242 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: فراخوانی عکس از Mysql
    فرض کن دو تا پیج داری. یکی view.php و یکی هم show.php
    توی صفحه view.php :
    src تگ img رو میدی show.php

    کد PHP:
    <img src="show.php"

    توی show.php هم فیلد عکست رو از دیتابیس میگیری، نکته اش اینه که هدر پیج رو از نوع تصویر تعریف میکنی
    کد PHP:
    header("content-type: image/jpg") ; 
     echo 
    $data['image']; 
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۸۹ فروردين ۳۱ ۰۶:۰۱ عصر، توسط parvane.)
    ۱۳۸۹ فروردين ۳۱ ۰۶:۰۰ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : php alic
    sir.lovelorne آفلاین
    حمید کریمی
    ***

    ارسال‌ها: 114
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ اسفند ۱۹
    اعتبار: 1
    تشکرها : 19
    ( 24 تشکر در 17 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: فراخوانی عکس از Mysql
    فعلاً wampam کار نمیکنه، درست شد امتحان می کنم، ببینم چی میشه
    مرسی به هر حال Big Grin
    __________________________________________________________________________
    [تصویر:  aFIrZV1269508325.jpg]
    ۱۳۸۹ فروردين ۳۱ ۰۶:۴۴ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    hidensoft آفلاین
    عضو ارشد
    *****

    ارسال‌ها: 1,384
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ شهريور ۳
    اعتبار: 46
    تشکرها : 729
    ( 1394 تشکر در 782 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: فراخوانی عکس از Mysql
    بهتر این هست که زمان ذخیره تصویر نوع اون رو هم ذخیره کنید تا در ساخت هدر مناسب مشکل پیدا نکنید
    ۱۳۸۹ فروردين ۳۱ ۰۸:۰۴ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : php
    sir.lovelorne آفلاین
    حمید کریمی
    ***

    ارسال‌ها: 114
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ اسفند ۱۹
    اعتبار: 1
    تشکرها : 19
    ( 24 تشکر در 17 ارسال )
    ارسال: #6
    RE: فراخوانی عکس از Mysql
    آره این کار رو میکنم، نوعش رو هم ذخیره می کنم Big Grin
    __________________________________________________________________________
    [تصویر:  aFIrZV1269508325.jpg]
    ۱۳۸۹ ارديبهشت ۱ ۱۲:۳۲ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS