/
  • فراخوانی صفحه ای از یک سرور دیگر

  • صفحه‌ها (2):
  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی فراخوانی صفحه ای از یک سرور دیگر
    نویسنده پیام
    php آفلاین
    hossein
    ****

    ارسال‌ها: 612
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۴
    اعتبار: 13
    تشکرها : 467
    ( 798 تشکر در 277 ارسال )
    ارسال: #1
    فراخوانی صفحه ای از یک سرور دیگر
    چطور میشه یه صفحه رو از سرور دیگه با ajax فراخونی کنم .
    همین که ادرس یه سرور دیگه رو تو url میارم برنامه کار نمیکنه .

    کد PHP:
    xmlhttp.open("GET",'http://google.com/....',true); 
    __________________________________________________________________________
    ۱۳۸۹ تير ۱۶ ۱۰:۵۷ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    zoghal آفلاین
    صالح سوزنچی
    *****

    ارسال‌ها: 1,766
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۲۵
    اعتبار: 23
    تشکرها : 1500
    ( 1729 تشکر در 992 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: فراخوانی صفحه ای از یک سرور دیگر
    تا اونجا که من میدونم اینکار بسته شده. ولی جدیدن یک کامپوننت به اسم node.js ایجاد شده. که داره کولاک میکنه. و می تونید حتی تحت جاوا اسکریپت یک سرور و پورت رو هم پینگ کنید
    ۱۳۸۹ تير ۱۸ ۱۲:۵۹ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    php آفلاین
    hossein
    ****

    ارسال‌ها: 612
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۴
    اعتبار: 13
    تشکرها : 467
    ( 798 تشکر در 277 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: فراخوانی صفحه ای از یک سرور دیگر
    مگه این کار چه مشکلی می تونه داشته باشه که بسته شده .
    مثل اینکه ما ادرس یه صفحه رو تو مروگر بزنیم حالا شاید یکمی اطلات کامل تری رو میفرستیم .
    __________________________________________________________________________
    ۱۳۸۹ تير ۱۸ ۰۱:۱۸ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    zoghal آفلاین
    صالح سوزنچی
    *****

    ارسال‌ها: 1,766
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۲۵
    اعتبار: 23
    تشکرها : 1500
    ( 1729 تشکر در 992 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: فراخوانی صفحه ای از یک سرور دیگر
    مشکلات امنیتی لابد. دقیقا یادم نیست این موضوع رو اما یادمه خودم این رو نیاز داشتم. اما جواب نگرفتم. اما جی کوئری برای این کار پلاگین داره
    ۱۳۸۹ تير ۱۸ ۰۱:۳۳ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,697
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6197 تشکر در 3438 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: فراخوانی صفحه ای از یک سرور دیگر
    این یه مشکل امنیتی هست که مروگر نمیزاره شما به یه پورت دیگه به یه دامین دیگه و حتی به یه سابدامین دیگه از دامین خودتون ajax رو انجام بدید. این کار رو فریم ورکهایی ( مثل extjs) میان با استفاده از iframe انجام میدن
    ۱۳۸۹ تير ۲۰ ۱۱:۲۷ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : zoghal php
    zoghal آفلاین
    صالح سوزنچی
    *****

    ارسال‌ها: 1,766
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۲۵
    اعتبار: 23
    تشکرها : 1500
    ( 1729 تشکر در 992 ارسال )
    ارسال: #6
    RE: فراخوانی صفحه ای از یک سرور دیگر
    با جی کوئری + یک پلاگین به اسم ibigframe میشه انجام داد.

    اما حرفه ای ترین و خدا ترین چیزی که دیدم همین node.js هست.
    ۱۳۸۹ تير ۲۰ ۱۲:۰۱ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,697
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6197 تشکر در 3438 ارسال )
    ارسال: #7
    RE: فراخوانی صفحه ای از یک سرور دیگر
    node.js یه سرور ساید هست که نیاز به نصب طرف سرور رو داره. یه چیز مثل JAXER هست
    ۱۳۸۹ تير ۲۰ ۰۲:۴۵ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    M.J آفلاین
    محمد
    *****

    ارسال‌ها: 963
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۹ خرداد ۹
    اعتبار: 21
    تشکرها : 880
    ( 571 تشکر در 369 ارسال )
    ارسال: #8
    RE: فراخوانی صفحه ای از یک سرور دیگر
    این چیزی که شما میخواین اصطلاحا پل ای جکس هست که بخاطر دلایل امنیتی فقط میتونی به سروری که ازش صفحه مربوطه فرستاده شده اطلاعات بفرستی!
    ولی اینجوری نیست که نشه به غیر این هم عمل کرد !
    __________________________________________________________________________
    اگه کفشت پاتو می زد و از ترس قضاوت مردم پابرهنه نشدی و درد رو به پات تحمیل کردی دیگه در مورد آزادی شعار نده !
    آلبر کامو
    ۱۳۹۰ آبان ۲۰ ۱۰:۰۹ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    oia آفلاین
    محمد ثانی
    *****

    ارسال‌ها: 2,014
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۶
    اعتبار: 66
    تشکرها : 2330
    ( 2091 تشکر در 1290 ارسال )
    ارسال: #9
    RE: فراخوانی صفحه ای از یک سرور دیگر
    مشک امنیتی برای کاربر نه سرور !
    درسته ؟
    ۱۳۹۰ آبان ۲۰ ۱۰:۵۵ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    parsig آفلاین
    عضو مهم
    ****

    ارسال‌ها: 279
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۳۰
    اعتبار: 5
    تشکرها : 146
    ( 259 تشکر در 144 ارسال )
    ارسال: #10
    RE: فراخوانی صفحه ای از یک سرور دیگر
    شما می تونی این مشکل رو خیلی راحت با همون پی اچ پی و ایجکس حل کنی
    به این صورت که یه فایل داشته باشی با این کد :
    کد PHP:
    $response file_get_contents('http://yourdomain.com/?query=string....'); 
    و با ایجکس درخواستت رو به این صفحه بفرستی .
    حالا اگر خواستی اطلاعات رو با متد پست به اون صفحه بفرستی که باید ز curl استفاده کنی . البته به شرطی که token استفاده نکرده باشه .
    البته حالا که گذرت به همچین کاری افتاده توصیه می کنم از این جبر شرایط استفاده کنی و Node.Js یاد بگیری
    __________________________________________________________________________
    [تصویر:  logo-small.jpg]
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۰ آبان ۲۱ ۱۲:۱۵ صبح، توسط parsig.)
    ۱۳۹۰ آبان ۲۱ ۱۲:۱۵ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

  • صفحه‌ها (2):
  • ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS