• 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
فراخوانی صفحه ای از یک سرور دیگر
#1
چطور میشه یه صفحه رو از سرور دیگه با ajax فراخونی کنم .
همین که ادرس یه سرور دیگه رو تو url میارم برنامه کار نمیکنه .

کد پی‌اچ‌پی:
xmlhttp.open("GET",'http://google.com/....',true); 
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#2
تا اونجا که من میدونم اینکار بسته شده. ولی جدیدن یک کامپوننت به اسم node.js ایجاد شده. که داره کولاک میکنه. و می تونید حتی تحت جاوا اسکریپت یک سرور و پورت رو هم پینگ کنید
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#3
مگه این کار چه مشکلی می تونه داشته باشه که بسته شده .
مثل اینکه ما ادرس یه صفحه رو تو مروگر بزنیم حالا شاید یکمی اطلات کامل تری رو میفرستیم .
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#4
مشکلات امنیتی لابد. دقیقا یادم نیست این موضوع رو اما یادمه خودم این رو نیاز داشتم. اما جواب نگرفتم. اما جی کوئری برای این کار پلاگین داره
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#5
این یه مشکل امنیتی هست که مروگر نمیزاره شما به یه پورت دیگه به یه دامین دیگه و حتی به یه سابدامین دیگه از دامین خودتون ajax رو انجام بدید. این کار رو فریم ورکهایی ( مثل extjs) میان با استفاده از iframe انجام میدن
  پاسخ
تشکر شده توسط : zoghal php
#6
با جی کوئری + یک پلاگین به اسم ibigframe میشه انجام داد.

اما حرفه ای ترین و خدا ترین چیزی که دیدم همین node.js هست.
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#7
node.js یه سرور ساید هست که نیاز به نصب طرف سرور رو داره. یه چیز مثل JAXER هست
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#8
این چیزی که شما میخواین اصطلاحا پل ای جکس هست که بخاطر دلایل امنیتی فقط میتونی به سروری که ازش صفحه مربوطه فرستاده شده اطلاعات بفرستی!
ولی اینجوری نیست که نشه به غیر این هم عمل کرد !
اگه کفشت پاتو می زد و از ترس قضاوت مردم پابرهنه نشدی و درد رو به پات تحمیل کردی دیگه در مورد آزادی شعار نده !
آلبر کامو
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#9
مشک امنیتی برای کاربر نه سرور !
درسته ؟
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#10
شما می تونی این مشکل رو خیلی راحت با همون پی اچ پی و ایجکس حل کنی
به این صورت که یه فایل داشته باشی با این کد :
کد پی‌اچ‌پی:
$response file_get_contents('http://yourdomain.com/?query=string....'); 
و با ایجکس درخواستت رو به این صفحه بفرستی .
حالا اگر خواستی اطلاعات رو با متد پست به اون صفحه بفرستی که باید ز curl استفاده کنی . البته به شرطی که token استفاده نکرده باشه .
البته حالا که گذرت به همچین کاری افتاده توصیه می کنم از این جبر شرایط استفاده کنی و Node.Js یاد بگیری
[عکس: logo-small.jpg]
  پاسخ
تشکر شده توسط :


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان