/
  • فراخوانی تابع بدون هیچ رویداد

  • صفحه‌ها (2):
  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی فراخوانی تابع بدون هیچ رویداد
    نویسنده پیام
    AHMADBADPEY آفلاین
    احمد بادپی
    ***

    ارسال‌ها: 113
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ اسفند ۱
    اعتبار: 1
    تشکرها : 35
    ( 43 تشکر در 19 ارسال )
    ارسال: #1
    فراخوانی تابع بدون هیچ رویداد
    سلام
    حتما قسمت chat box جیمیل رو دیده اید . در این قسمت بدون رخداد هیچ رویدادی یعنی بدون زدن هیچ دکمه یا چیز دیگه ای افراد ی که آنلاین میشن نمایش داده میشه .
    سوال من اینه چه جوری میشه این کار رو کرد . یعنی خود به خود یه تابعی که سازنده شی xmlHttp هست رو فراخونی کرد ؟؟؟؟؟؟/
    __________________________________________________________________________
    1stwebdesigner.ir

    learningjquery.ir
    ۱۳۸۸ تير ۶ ۱۱:۵۳ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    php آفلاین
    hossein
    ****

    ارسال‌ها: 612
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۴
    اعتبار: 13
    تشکرها : 467
    ( 798 تشکر در 277 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: فراخوانی تابع بدون هیچ رویداد
    در واقع با جاوااسکریپت هر چند قیقه یک تابع رو فراخونی می کنیم که اون تابع همون تابع چک هست که از طرق تکنیک ajax یه در خواست به سرور می فرسته وسرور در جواب اون افراد انلاین رو میفرسته .
    __________________________________________________________________________
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۸۸ تير ۶ ۰۴:۲۲ عصر، توسط php.)
    ۱۳۸۸ تير ۶ ۰۱:۲۸ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    AHMADBADPEY آفلاین
    احمد بادپی
    ***

    ارسال‌ها: 113
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ اسفند ۱
    اعتبار: 1
    تشکرها : 35
    ( 43 تشکر در 19 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: فراخوانی تابع بدون هیچ رویداد
    با جاوااسکریپت چه جوری میشه هر لحظه یه تابع رو فراخونی کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟HuhHuhHuh
    دوستان خودم فهمیدم . کد زیر هر 1 ثانیه تابع check_online رو فراخونی می کنه :
    کد:
    var doInterval;

    doInterval = setInterval("check_online()",1000);
    __________________________________________________________________________
    1stwebdesigner.ir

    learningjquery.ir
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۸۸ تير ۶ ۰۴:۱۱ عصر، توسط AHMADBADPEY.)
    ۱۳۸۸ تير ۶ ۰۳:۳۵ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    php آفلاین
    hossein
    ****

    ارسال‌ها: 612
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۴
    اعتبار: 13
    تشکرها : 467
    ( 798 تشکر در 277 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: فراخوانی تابع بدون هیچ رویداد
    مثلا یه تابع داری به نام play که می خوای اون رو هر چند ثانیه اجرا کنی این کار رو به صورت زیر انجام می دیم .


    کد PHP:
    function play()
    {
       
    interval=setTimeout("play()",100)


    interval یک متغیر سراسری برای کنترل بر روی تابع setTimeout هست .

    و به صورت زیر می توین اجرای تابع رو متوقف کنیم .


    کد PHP:
    clearTimeout(interval
    __________________________________________________________________________
    ۱۳۸۸ تير ۶ ۰۴:۲۰ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : AHMADBADPEY
    scorpion آفلاین
    رضا حقیقی
    ***

    ارسال‌ها: 246
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ بهمن ۲۷
    اعتبار: 3
    تشکرها : 94
    ( 276 تشکر در 144 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: فراخوانی تابع بدون هیچ رویداد
    نه خیر اینطور که حسین عزیز میگن نیست. در واقع گوگل از تکنولوژی comet یا همون ajax Push استفاده میکنه که در واقع رخداد در سمت سرور صادر میشه و سپس به تیع اون داده به کلاینت یا همون مرورگر ارسال میشه. روشی که حسین آقا میگن در واقع pulling هست که مشکل busyWaiting و سربار زیادی رو به سرور تحمیل میکنه.
    __________________________________________________________________________
    رضا حقیقی / Reza Haghighi
    ۱۳۸۸ تير ۷ ۱۱:۵۲ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : P30TiP
    php آفلاین
    hossein
    ****

    ارسال‌ها: 612
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۴
    اعتبار: 13
    تشکرها : 467
    ( 798 تشکر در 277 ارسال )
    ارسال: #6
    RE: فراخوانی تابع بدون هیچ رویداد
    رضا جان میشه در این مورد بیشتر توضیح بدی .
    __________________________________________________________________________
    ۱۳۸۸ تير ۷ ۰۱:۱۸ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    php آفلاین
    hossein
    ****

    ارسال‌ها: 612
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۴
    اعتبار: 13
    تشکرها : 467
    ( 798 تشکر در 277 ارسال )
    ارسال: #7
    RE: فراخوانی تابع بدون هیچ رویداد
    در مورد روش ajax Push تحقیق کردم بله حق با اقا رضا بود از این روش استفاده میشه .

    در واقع در این روش در صورت بروز هر رویدادی در سرور , سرور نسبت به اون رویداد به در خواست خا پاسخ میدهد.

    در این روش از پروتکول http به صورت معکوس استفاده می شود .

    عکس زیر روش کار این تکنیک رو توضیح میده .

    [تصویر:  ajaxpush.png]
    __________________________________________________________________________
    ۱۳۸۸ تير ۹ ۰۱:۳۸ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,698
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6198 تشکر در 3439 ارسال )
    ارسال: #8
    RE: فراخوانی تابع بدون هیچ رویداد
    یعنی چی به صورت معکوس استفاده شده؟
    ۱۳۸۸ تير ۹ ۰۱:۵۳ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    scorpion آفلاین
    رضا حقیقی
    ***

    ارسال‌ها: 246
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ بهمن ۲۷
    اعتبار: 3
    تشکرها : 94
    ( 276 تشکر در 144 ارسال )
    ارسال: #9
    RE: فراخوانی تابع بدون هیچ رویداد
    http به روش معکوس اجرا نمیشه.
    در یک مدل ساده روش کار به این صورته که درخواست توسط هدر از یک مرورگر برای سرور ارسال میشه. سرور پس از گرفتن درخواست و پردازش یک فایل html که میتونه حاصل از خروجی کامپایلر php یا هر سرور دیگه ای باشه رو به عنوان پاسخ برمیگردونه.
    در آجکس روش به این صورت شد که درخواست به صورت آسنکرون به سرور ارسال میشه و سرور در جواب مقداری رو که میشه یه متن با ساختارهای مختلف نظیر xml باشه رو برمیگردونه.
    تا اینجا برای ارسال سرور حتما میبایست یه درخواست از سمت کلاینت صادر میشد ولی در comet بدون صورت گرفتن درخواست از سمت کلاینت، سرور میتونه با دریافت یکسری event های غیر از کلاینت نظیر سرویس های سیستم عامل ، مقادیر مشخصی رو به کلاینت ارسال کنه.
    نمودار بالا در واقع همون ajax هست و comet نیست چون پروتکل پرسش-پاسخ در اون مشاهده میشه.
    __________________________________________________________________________
    رضا حقیقی / Reza Haghighi
    ۱۳۸۸ تير ۹ ۰۴:۵۶ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    php آفلاین
    hossein
    ****

    ارسال‌ها: 612
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۴
    اعتبار: 13
    تشکرها : 467
    ( 798 تشکر در 277 ارسال )
    ارسال: #10
    RE: فراخوانی تابع بدون هیچ رویداد
    تو مقاله ای که من د این مورد خوندم اینجوری برداشت کردم که در خواستی از طرف کلاینت برای سرور فرستاده میشه و سرور در صورتی پاسخ میده که رویدادی اتفاق افتاده باشه .

    در مورد عکسی هم که گذاشتم از همون مقاله برداشتم که در مورد روش ajax push توضیح میده .
    __________________________________________________________________________
    ۱۳۸۸ تير ۹ ۱۰:۴۰ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

  • صفحه‌ها (2):
  • ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS