• 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
فراخوانی اطلاعات از دو جدول در یک گرید(کوئری)
#1
سلام.
چطور میتونم از دو جدول در یک کوئری خروجی بگیرم؟؟؟
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#2
سلام،
راجع‌به JOIN کردن و انواع مختلفش جستجو کن. با JOIN کردن میتونی ۲ تا جدول رو بچسبونی به هم با استفاده از یه فیلد مشترک.
این مثال بد نیست.
غایب
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#3
علا جان یه مثالایی زدن که خودشونم آخرش کامنت دادن من که نفهمیدم اما امیدوارم شما فهمیده باشین. SmileSmileSmileSmile

قربونت من دوتا تیبل دارم به نامهای my و pic

یه سری هم پست دارم که عکس هام داخل pic ذخیره شده بهمراه آی دی پست هام.

حالا میخوام سلکتم اینطوری باشه:

انتخاب کن از تیبل my همه مطالب را و انتخاب کن از تیبل pic همه مطالبی که آی دی آنان با آی دی مقدار تیبل my برابر باشد
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#4
نقل قول:علا جان یه مثالایی زدن که خودشونم آخرش کامنت دادن من که نفهمیدم اما امیدوارم شما فهمیده باشین. SmileSmileSmileSmile
علا که کاملا میدونه چی گفته و چی نوشته یه راهنمایی درجه یک هم کرده که جوابتون دقیقا توشه بدون کم و کاستی

نقل قول:انتخاب کن از تیبل my همه مطالب را و انتخاب کن از تیبل pic همه مطالبی که آی دی آنان با آی دی مقدار تیبل my برابر باشد
خداوکیلی شما فهمیدی الان چی گفتی ؟ عزیز اولا برای اینکار که نمیشه اینطوری کد نوشت .
دوما برای جوین نیاز به کلید اصلی دارید که توی جدول هاتون یکی باشه تا جوین بشه
سوما ما که علم غیب نداریم بدونیم تیبل شما چه فیلدهایی داره
چهارما شما کدتو شروع کن اساتید کمکت میکنن حتما
  پاسخ
تشکر شده توسط : Alaa
#5
بله بله بله-حق با شماست.

فیلد های تیبل pic:

img و id_parent

فیلد های تیبل my :

id و post و name و time



توو لیست اصلی تمام مطالب نمایش داده میشه.

من میخوام توو اون لیست که همه مطالب نشون داده میشه تصاویرش که توو تیبل pic ذخیره شده رو برحسب id_parent که در مطالب همسان id هست رو نمایش بده.

میخوام دستور سلکت طوری باشه که همزمان از تیبل my از تیبل pic هم دستورات دریافت بشه و تصاویر در جایی قراربگیره که پست من با همون آی دی قرار گرفته
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#6
یکی از قوانین این انجمن این هست که به کسی کد داده نشه، حالا امکان داره من یا بعضی از دوستان گاهی کد بفرستیم برای جواب‌ها، ولی خب در کل این کار نباید انجام بشه.
اون سایتی که من بهتون معرفی کردم از لحاظ آموزشی خیلی سایت خوبی هست، به مینیمال ترین حالت ممکن مباحث رو آموزش میده، به نظر من اگر شما نتونستین اون آموزش رو دنبال کنین، بیشتر مطالعه کنین، چون به نظر من راهی که دارین میرین اشتباه هست. سوال پرسیدن و گرفتن جواب بدون اینکه بخواین مطالعه‌ای راجع‌بهش بکنین باعث میشه در جا بزنین.

به هر حال، یه همچین حالتی میشه جواب سوالتون:

کد:
SELECT * FROM my
INNER JOIN pic ON my.id = pic.parent_id
غایب
  پاسخ
تشکر شده توسط : ayoubsys
#7
علا جان جواب نداد.ببین این کد منه.

مقادیر id و post داخل همین دیتابیسیه که تعریف شده.

اما مقدار img توو این دیتابیس نیست.

داخل جدولی که مقادیر img وجود داره مقدار آی دی مربوط به هر پست هم ثبت شده.مثلا اگه من پستی با کد 90 داشته باشم داخل جدول img هم مقدار id_parent اون 90 خواهد بود.

مشکل من فقط توو فراخوانی جدول img و ست کردن آی دی با id_parent هستش
کد پی‌اچ‌پی:
<?php
include('../config.php');
$page = (int) (!isset($_GET['p'])) ? $_GET['p'];
# sql query
$sql "SELECT * FROM amlak where ok=1 and parent=2 and format=1 ORDER BY id DESC";
# find out query stat point
$start = ($page $limit) - $limit;
# query for page navigation
if( mysql_num_rows(mysql_query($sql)) > ($page $limit) ){
    
$next = ++$page;
}
$query mysql_query$sql " LIMIT {$start}{$limit}");
if (
mysql_num_rows($query) < 1) {
    echo
'<script> location.replace("../500.php"); </script>';
}
?>

<!doctype html>
<html lang="fa">
<head>
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8">
    <title>test</title>
        <?php include('header.php'); ?>
        <?php include ("database.php");?>









<!--      کد من       -->





<div class="wrap">
    <?php while ($rows mysql_fetch_array($query)): ?>
?>
                            <a href="../product_content.php?id=<?php echo $rows['id']; ?>" id="item-<?php echo $row['id']?>" class="item panel-practive panel-mortage">
 <img class="img-slidersing q1" src="../<?php echo $rows['img'];?>" />
                                <a class="post"><?php echo $rows['post']; ?></a>        
                        </a>
                        
                        
                        
                        
                        
                        <!--      پایان کد من       -->

                        
                        
                        
                        
                        
                        
                        
    <?php endwhile?>
    <!--page navigation-->
    <?php if (isset($next)): ?>
    <div class="nav">
        <a href='index.php?p=<?php echo $next?>'>Next</a>
    </div>
    </div>
    <?php endif?>
</div><!--.wrap-->
</div>
</body>
</html> 
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#8
این کدها واضح نبود؟؟؟؟اگه موردی داره بگین
  پاسخ
تشکر شده توسط :


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان