• 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
فایل های css در دیتایس
#1
فایل های css در دیتایس
نظر شما در این باره چیه ؟
چه اشکالاتی میتونه به وجود بیاره ؟
البته قرار نیست ما کل استایل ها رو توی دیتایس بریزیم نهایت ۱۰۰ خط
ممنون میشم در این مورد نظرتون رو بگید
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#2
خب بیا فرآیند رو بررسی کنیم .
اول باید یه کوئری بدی به دیتابیس وصل بشی ، بعد بریزی توی دیتابیس ، اونم تبدیل به فایل میشه نهایتاً بعد یه کوئری دیگه میخوای واسه خوندنش که اونم باید از فایل دیتابیس بخونه و ...

دلیلت واسه اینکار چیه؟
خب مستقیم از همون فایل استایل استفاده کن دیگه .
  پاسخ
تشکر شده توسط : molana
#3
به این شکل که رضا گفت نیست.
یه صفحه ایی وجود داره که استایل ها رو لود می کنه (styleloder.php)
توی این صفحه استایل هایی که لازمه ساخته می شه (خواه از دیتابیس، خواه از فایل)
و بعد هدر های مناسب ارسال میشه.

از کی برای اتصال به دیتابیس Query می زنن؟!
برتری ذخیره دیتابیسی نسبت به ذخیره فایلی اینه که ما یه موتور (RDBMS) داریم که با یه Query خیلی چیز ها رو بهش می فهمونیم!
  پاسخ
تشکر شده توسط : Reza
#4
راه و روشش رو بلدم . ولی میخوام بدونم از نظر شما چه اشکالات ممکنه پیش بیاره ؟
یا اصلا چه مزایایی نسبت به فایل داره
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#5
نقل قول:از کی برای اتصال به دیتابیس Query می زنن؟!
برتری ذخیره دیتابیسی نسبت به ذخیره فایلی اینه که ما یه موتور (RDBMS) داریم که با یه Query خیلی چیز ها رو بهش می فهمونیم!
ببخشید منظورم درخواست بود .

شما یه mysql_connect بزن
بعد اینو چک کن
کد پی‌اچ‌پی:
mysql_stat(); 
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#6
اصلا چرا دیتا بیس ؟؟ هدف چیه؟
  پاسخ
تشکر شده توسط :


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان