/
  • فایل های css در دیتایس

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی فایل های css در دیتایس
    نویسنده پیام
    scooter آفلاین
    عضو مهم
    ****

    ارسال‌ها: 391
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۳
    اعتبار: 3
    تشکرها : 239
    ( 54 تشکر در 42 ارسال )
    ارسال: #1
    فایل های css در دیتایس
    فایل های css در دیتایس
    نظر شما در این باره چیه ؟
    چه اشکالاتی میتونه به وجود بیاره ؟
    البته قرار نیست ما کل استایل ها رو توی دیتایس بریزیم نهایت ۱۰۰ خط
    ممنون میشم در این مورد نظرتون رو بگید
    __________________________________________________________________________
    welcome to the club
    ۱۳۹۱ شهريور ۴ ۱۲:۴۳ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    Reza آفلاین
    رضا شیخله
    *****

    ارسال‌ها: 3,025
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۰ آبان ۱۶
    اعتبار: 133
    تشکرها : 2724
    ( 2716 تشکر در 1692 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: فایل های css در دیتایس
    خب بیا فرآیند رو بررسی کنیم .
    اول باید یه کوئری بدی به دیتابیس وصل بشی ، بعد بریزی توی دیتابیس ، اونم تبدیل به فایل میشه نهایتاً بعد یه کوئری دیگه میخوای واسه خوندنش که اونم باید از فایل دیتابیس بخونه و ...

    دلیلت واسه اینکار چیه؟
    خب مستقیم از همون فایل استایل استفاده کن دیگه .
    __________________________________________________________________________
    -- - RezaWorkShop.ir - blog.RezaOnline.net
    ۱۳۹۱ شهريور ۴ ۰۱:۴۴ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : molana
    oia آفلاین
    محمد ثانی
    *****

    ارسال‌ها: 2,014
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۶
    اعتبار: 66
    تشکرها : 2330
    ( 2091 تشکر در 1290 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: فایل های css در دیتایس
    به این شکل که رضا گفت نیست.
    یه صفحه ایی وجود داره که استایل ها رو لود می کنه (styleloder.php)
    توی این صفحه استایل هایی که لازمه ساخته می شه (خواه از دیتابیس، خواه از فایل)
    و بعد هدر های مناسب ارسال میشه.

    از کی برای اتصال به دیتابیس Query می زنن؟!
    برتری ذخیره دیتابیسی نسبت به ذخیره فایلی اینه که ما یه موتور (RDBMS) داریم که با یه Query خیلی چیز ها رو بهش می فهمونیم!
    ۱۳۹۱ شهريور ۴ ۱۰:۱۲ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : Reza
    scooter آفلاین
    عضو مهم
    ****

    ارسال‌ها: 391
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۳
    اعتبار: 3
    تشکرها : 239
    ( 54 تشکر در 42 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: فایل های css در دیتایس
    راه و روشش رو بلدم . ولی میخوام بدونم از نظر شما چه اشکالات ممکنه پیش بیاره ؟
    یا اصلا چه مزایایی نسبت به فایل داره
    __________________________________________________________________________
    welcome to the club
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۱ شهريور ۴ ۰۲:۵۱ عصر، توسط scooter.)
    ۱۳۹۱ شهريور ۴ ۰۲:۵۰ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    Reza آفلاین
    رضا شیخله
    *****

    ارسال‌ها: 3,025
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۰ آبان ۱۶
    اعتبار: 133
    تشکرها : 2724
    ( 2716 تشکر در 1692 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: فایل های css در دیتایس
    نقل قول: از کی برای اتصال به دیتابیس Query می زنن؟!
    برتری ذخیره دیتابیسی نسبت به ذخیره فایلی اینه که ما یه موتور (RDBMS) داریم که با یه Query خیلی چیز ها رو بهش می فهمونیم!
    ببخشید منظورم درخواست بود .

    شما یه mysql_connect بزن
    بعد اینو چک کن
    کد PHP:
    mysql_stat(); 
    __________________________________________________________________________
    -- - RezaWorkShop.ir - blog.RezaOnline.net
    ۱۳۹۱ شهريور ۴ ۰۴:۱۱ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    zoghal آفلاین
    صالح سوزنچی
    *****

    ارسال‌ها: 1,766
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۲۵
    اعتبار: 23
    تشکرها : 1500
    ( 1729 تشکر در 992 ارسال )
    ارسال: #6
    RE: فایل های css در دیتایس
    اصلا چرا دیتا بیس ؟؟ هدف چیه؟
    ۱۳۹۱ شهريور ۴ ۰۹:۰۴ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS