• 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
فارسی کردن url
#1
سلام خسته نباشید .
یک سوال چطور میشه url رو فارسی کرد یعنی به جای اینکه بنویسه index.php بنویسه صفحه اصلی.php مثل سایت http://asiatech.ir
  پاسخ
تشکر شده توسط : moh3nmir
#2
مگه صفحه رو از اول فارسی SAVE کنی مشکلی پیش میاد؟

اصولاً نباید مشکلی پیش بیاد، ولی خب اصولاً TITLE رو گذاشتن که آدم از این کارا نکنه دیگه
هر که با مرغ هوا دوست شود - خوابش آرامترین خواب جهان خواهد بود.
  پاسخ
تشکر شده توسط : af6900 oia
#3
شک نکن به یقین از htaccess استفاده کرده
وبلاگ rezaonline.net/blog
سفارش برنامه نویسی reza.biz
Php , mysql , postgresql , redis , Yii and ... Cool
  پاسخ
تشکر شده توسط : af6900
#4
آسیاتک؟ نه بابا، پسوند html داره ته اسمهای فارسی

کلاً اسم فایل تو سرور ویندوز به هر زبونی میخواد باشه اشکال نداره، فقط :?<>|"\/ نباشه (لینوکس رو نمیدونم...)
هر که با مرغ هوا دوست شود - خوابش آرامترین خواب جهان خواهد بود.
  پاسخ
تشکر شده توسط : af6900
#5
من دنبال کد های htaccess میگردم با چه کدی میشه این کار رو کرد ؟؟؟؟
می خوام تا جایی که میشه url رو فارسی کنم
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#6
بعید می دونم از httaccess حداقل اینجا استفاده شده باشه.
اینجا داره از یه روتر استفاده می کنه.

اولش یکم هم شک داشتم الان مطمئن شدم. یکم url رو تغییر بدید می فهمید که از روتر داره استفاده می کنه.

مثلا :
کد:
http://asiatech.ir/fa/pages/spd24371/
لینک 1 : http://asiatech.ir/fa/pages/spd24371/
این آدرس بالایی با این آدرس پایینی هیچ تفاوت نمی کنه.
کد:
http://asiatech.ir/fa/pages/spd24371/%D8%B5%D8%AF%D8%A7%D9%8A%20%D9%85%D8%B4%D8%AA%D8%B1%D9%8A%D8%A7%D9%86%20%D8%A2%D8%B3%D9%8A%D8%A7%D8%AA%DA%A9.html
لینک 2 : http://asiatech.ir/fa/pages/spd24371/%D8...DA%A9.html
  پاسخ
تشکر شده توسط : Mehrdad-d af6900
#7
asiatech فقت یک نمونه بود من اگه بخوام Url رو فارسی کنم باید چیکار کنم؟؟؟؟؟؟
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#8
بستگی داره به اینکه سیستمت و برنامت چی هست. طبق این میشه نظر داد.
مثلا وردپرس یه یوارال می سازه برای هرصفحه.
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#9
من خودم دارم روی یک cms کار میکنم که تو انجمن هم گذاشتم می تونید دانل.د کنید نسخه آنلاینش هم هست .
میخوام url ها رو فارسی کنم
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#10
نقل قول:index.php بنویسه صفحه اصلی.php
اینجور طرحی که زیاد درست بنظر نمیرسه اگرچه خیلی ساده می شه پیاده سازیش کرد

احتمالا شما می خواید از عنوان هر پست در url استفاده کنید. که این کاره درستیه. طرح هم واسش هست و میشه بازم طرح داد.
من یه نگاهی به پروژت می کنم بعد نظرم رو میگم.

تو که کل پروژت AJAX هست. URL فارسی می خوای چی کار؟
به هر حال برای کار روی URL می تونی یه برنامه روتر بنویسی و یا از htaccess استفاده کنی.(یا هردو)
من پروژت رو نتونستم دانلود کنم چون روی github بود. یه جوری بهم برسونش لطفا.
  پاسخ
تشکر شده توسط : moh3nmir


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان