/
  • عدم کارکرد دکمه Reset

  • صفحه‌ها (2):
  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 1 رأی - میانگین امیتازات: 3
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی عدم کارکرد دکمه Reset
    نویسنده پیام
    cyletech غایب
    علیرضا اسکندرپور شوفری
    *****

    ارسال‌ها: 2,243
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ فروردين ۸
    اعتبار: 42
    تشکرها : 1258
    ( 2239 تشکر در 1089 ارسال )
    ارسال: #1
    عدم کارکرد دکمه Reset
    سلام دوستان،

    چرا تو کدی که من نوشتم وقتی از دکمه Reset استفاده می کنم خنثی هست؟ . کد زیر منظورم هست:

    کد PHP:
    <input type="reset" value"Reset"

    اما وقتی از دکمه Submit استفاده می کنم عمل می کنه. کد زیر منظورم هست:

    کد PHP:
    <input type="submit" value"Send"

    پیشاپیش تشکر می کنم از توجهتون Angel
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۸۸ فروردين ۲۳ ۰۸:۴۵ عصر، توسط Y.P.Y.)
    ۱۳۸۸ فروردين ۹ ۱۱:۵۳ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    molana آفلاین
    چالیست - chalist
    *******

    ارسال‌ها: 1,770
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۳۰
    اعتبار: 60
    تشکرها : 1644
    ( 1548 تشکر در 1013 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: عدم کارکرد دکمه reset
    دکمه ی ریست حتما باید داخل فرم باشه و فقط فیلد های داخل فرم رو ریست می کنه
    کل کد رو اگه می شه بزارین
    __________________________________________________________________________
    همه جوره اش رو داریم ظاهرن
    ۱۳۸۸ فروردين ۹ ۱۲:۴۶ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : cyletech
    cyletech غایب
    علیرضا اسکندرپور شوفری
    *****

    ارسال‌ها: 2,243
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ فروردين ۸
    اعتبار: 42
    تشکرها : 1258
    ( 2239 تشکر در 1089 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: عدم کارکرد دکمه reset
    مولانا جان کل کد مورد نظر رو در زیر قرار دادم:

    کد PHP:
    <form action="index.php?option=com_cache" method="post"><input type="hidden" value="1" name="do">
    <
    Table cellpadding="10"><tr><td valign="top"><b>Stats</b>
    <
    table>
    <
    tr><td>Overall Downloads:</td><td><input type="text" value="<?= getStats ("Downloads") ?>" name="over_dl"></td></tr>
    <
    tr><td>Overall Searches:</td><td><input type="text" value="<?= getStats ("Searches") ?>" name="over_search"></td></tr>
    <
    tr><td>Total Page Views:</td><td><input type="text" value="<?= getStats ("PageLoads") ?>" name="t_pv"></td></tr>
    </
    table>
    </
    td><tr><td colspan="2" align="right"><input type="reset" value="Reset Changes" /></td></tr></table></form

    موفق باشید ... Smile
    ۱۳۸۸ فروردين ۹ ۰۱:۲۲ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    parvane آفلاین
    عضو مهم
    ****

    ارسال‌ها: 354
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۸
    اعتبار: 12
    تشکرها : 590
    ( 424 تشکر در 242 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: عدم کارکرد دکمه reset
    کدتون رو تست کردم. مشکلی که نداشت، مقادیر فیلدها رو ریست می کرد.
    ۱۳۸۸ فروردين ۹ ۰۲:۰۳ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    molana آفلاین
    چالیست - chalist
    *******

    ارسال‌ها: 1,770
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۳۰
    اعتبار: 60
    تشکرها : 1644
    ( 1548 تشکر در 1013 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: عدم کارکرد دکمه reset
    کار می کنه و هیچ مشکلی نداره
    اگه منظور شما اینه که مقدار تکست فیلد ها رو صفر کنه نمی کنه
    اون رو به value پیش فرض بر می گردونه
    __________________________________________________________________________
    همه جوره اش رو داریم ظاهرن
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۸۸ فروردين ۹ ۰۲:۱۳ عصر، توسط molana.)
    ۱۳۸۸ فروردين ۹ ۰۲:۱۲ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    cyletech غایب
    علیرضا اسکندرپور شوفری
    *****

    ارسال‌ها: 2,243
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ فروردين ۸
    اعتبار: 42
    تشکرها : 1258
    ( 2239 تشکر در 1089 ارسال )
    ارسال: #6
    RE: عدم کارکرد دکمه reset
    نه دوستان اینطور نیست،

    من یک اسکریپت نوشتم که بخشیش مربوط میشه به cache و حالا تو این بخش نوشتم که وقتی مقداری در فیلد ها وارد شد و روی دکمه کلیک شد فورا مقادیر فیلد های اون جدولی که مشخص کردم به 0 تبدیل بشند. حالا مشکل اینجاست که وقتی بجای reset از submit استفاده می کنم کار می کنه اما برعکسش خیر! اصلا نمی دونم مشکل کجاست!
    ۱۳۸۸ فروردين ۹ ۰۸:۱۲ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    molana آفلاین
    چالیست - chalist
    *******

    ارسال‌ها: 1,770
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۳۰
    اعتبار: 60
    تشکرها : 1644
    ( 1548 تشکر در 1013 ارسال )
    ارسال: #7
    RE: عدم کارکرد دکمه reset
    من که نفهمیدم چی می گی
    دکمه ریست یه کد سمت کاربر هست و هیچ ربطی به سمت سرور و پایگاه داده نداره
    فقط می تونه مقادیر وارد شده در تکست فیلد رو در اون لحظه ریست کنه

    حالا که سابمیت کار می کنه چرا ازش استفاده نمی کنی؟
    __________________________________________________________________________
    همه جوره اش رو داریم ظاهرن
    ۱۳۸۸ فروردين ۹ ۱۱:۵۵ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : cyletech
    cyletech غایب
    علیرضا اسکندرپور شوفری
    *****

    ارسال‌ها: 2,243
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ فروردين ۸
    اعتبار: 42
    تشکرها : 1258
    ( 2239 تشکر در 1089 ارسال )
    ارسال: #8
    RE: عدم کارکرد دکمه reset
    مولانا جان یعنی میشه برای ریست کردن از دکمه سابمیت هم استفاده کرد ؟
    مولانا جان و دیگر دوستان عزیز از اینکه وقتتون رو برام گذاشتین ممنونم مخصوصا از مولانا جان تشکر می کنم که از دیروز تاحالا چندین چیز یادم داد Heart - عزیزان درست شد مشکلم. بجای ریست از سابمیت استفاده کردم!
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۸۸ فروردين ۱۰ ۰۹:۰۸ صبح، توسط cyletech.)
    ۱۳۸۸ فروردين ۱۰ ۰۹:۰۴ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    molana آفلاین
    چالیست - chalist
    *******

    ارسال‌ها: 1,770
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۳۰
    اعتبار: 60
    تشکرها : 1644
    ( 1548 تشکر در 1013 ارسال )
    ارسال: #9
    RE: عدم کارکرد دکمه reset
    ببین اینطوری به قضیه نگاه نکن
    شما در واقع می خوای اطلاعات پایگاه داده رو آپدیت کنی ( صفرشون بکنی)
    برای این کار کافیه آی دی بخش مورد نظر رو بفرستی به یه صفحه و تو اون صفحه آی دی رو بگیریر و اطلاعات اون سطر رو صفر کنی
    متوجهی؟
    اگه نه کدت رو بزار تا بیشتر توضیح بدم
    __________________________________________________________________________
    همه جوره اش رو داریم ظاهرن
    ۱۳۸۸ فروردين ۱۰ ۰۹:۴۱ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    cyletech غایب
    علیرضا اسکندرپور شوفری
    *****

    ارسال‌ها: 2,243
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ فروردين ۸
    اعتبار: 42
    تشکرها : 1258
    ( 2239 تشکر در 1089 ارسال )
    ارسال: #10
    RE: عدم کارکرد دکمه reset
    نه مولانا جان متوجه نشدم. این هم کد اون صفحه من:

    کد PHP:
    <?php

    if ($allow_page != "1") die("Sorry, there was an error.");

    if (isset(
    $_POST['do'])) {
    if(!
    $_POST['over_dl']) if(!$_POST['over_search']) if(!$_POST['t_pv']) $error "Please fill in all fields.";
    if (!
    is_numeric($_POST['over_dl'])) if (!is_numeric($_POST['over_search'])) if (!is_numeric($_POST['t_pv']))
    $error "<center>History limit must be numeric.<br /><br /><a href=\"javascript:history.go(-1)\">Back</a></center>";

    if (
    $error == "") {
    mysql_query("UPDATE `stats` set `Value`=0 WHERE `Name`='Downloads'") or die(mysql_error());
    mysql_query("UPDATE `stats` set `Value`=0 WHERE `Name`='Searches'") or die(mysql_error());
    mysql_query("UPDATE `stats` set `Value`=0 WHERE `Name`='PageLoads'") or die(mysql_error());
    }else{
    echo
    "<b>$error</b>";
    }

    }

    ?>

    <form action="index.php?option=com_cache" method="post"><input type="hidden" value="1" name="do">
    <Table cellpadding="10"><tr><td valign="top"><b>Stats</b>
    <table>
    <tr><td>Overall Downloads:</td><td><input type="text" value="<?= getStats ("Downloads"?>" name="over_dl"></td></tr>
    <tr><td>Overall Searches:</td><td><input type="text" value="<?= getStats ("Searches"?>" name="over_search"></td></tr>
    <tr><td>Total Page Views:</td><td><input type="text" value="<?= getStats ("PageLoads"?>" name="t_pv"></td></tr>
    </table>
    </td><tr><td colspan="2" align="right"><input type="submit" value="Reset Changes" /></td></tr></table></form> 

    البته این کد نیاز به ویرایش داره که هنوز وقت نکردم ویرایشش کنم. آخه قبلا کار این قسمت چیز دیگه بود Blush
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۸۸ فروردين ۱۰ ۰۹:۵۰ صبح، توسط cyletech.)
    ۱۳۸۸ فروردين ۱۰ ۰۹:۴۹ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

  • صفحه‌ها (2):
  • ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS