/
  • عدم ورود همزمان با یک نام کاربری

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 1 رأی - میانگین امیتازات: 4
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی عدم ورود همزمان با یک نام کاربری
    نویسنده پیام
    sogoli آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 7
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ اسفند ۱۳
    اعتبار: 0
    تشکرها : 4
    ( 0 تشکر در 0 ارسال )
    ارسال: #1
    عدم ورود همزمان با یک نام کاربری
    باسلام
    من سیستم تحت وب ساختم که که کاربران باید لاگین کنند تا وارد سیستم شوند
    حالا سوالم این هست که به چه طریقی می توان کاری کرد که بطور همزمان افراد ، با یک نام کاربری وارد سیستم نشوند؟یعنی وقتی من با یک نام کاربری لاگین کردم ،دیگه کسی نتونه باهمون نام کاربری لاگین کنه
    ۱۳۸۷ اسفند ۱۴ ۱۱:۵۶ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,734
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6197 تشکر در 3438 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: عدم ورود همزمان با یک نام کاربری
    شما اول از همه باید لیست کاربران آنلاین رو تشخیص بدید
    بعد از اینکه این کار رو کردید باید چک کنید ببینید کاربری که می خواد لاگین کنه جزء کاربران آنلاین هست یا نه
    ۱۳۸۷ اسفند ۱۴ ۱۲:۱۷ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : sogoli
    sogoli آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 7
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ اسفند ۱۳
    اعتبار: 0
    تشکرها : 4
    ( 0 تشکر در 0 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: عدم ورود همزمان با یک نام کاربری
    (۱۳۸۷ اسفند ۱۴ ۱۲:۱۷ عصر)admin نوشته شده توسط:  شما اول از همه باید لیست کاربران آنلاین رو تشخیص بدید
    بعد از اینکه این کار رو کردید باید چک کنید ببینید کاربری که می خواد لاگین کنه جزء کاربران آنلاین هست یا نه
    باتشکر از پاسخ شما
    باتوجه به اینکه بنده مانند شما تجاربی زیادی در PHPندارم.ممنون میشم کمی بیشتر تشریح کنید تا این مشکل حل شود
    ۱۳۸۷ اسفند ۱۴ ۱۲:۵۵ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,734
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6197 تشکر در 3438 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: عدم ورود همزمان با یک نام کاربری
    ببینید تشخیص اینکه بتونید بفهمید یک نفر لاگین هست یا خیر مثل این هست که بتونید بفهمید آنلاین هست یا نه
    برای آنلاین بودن یه فرد راههای وجود داره.
    بزارید طبقه بندی تر شده بگم
    کاربر لاگین می کنه. داخل یک فیلد می نویسیم که آره ایشون لاگین کرده و زمان لاگین ایشون رو در داخل یک فیلد به عنوان مثلا تاریخ آخرین کلیک کردن می نویسیم
    حالا کاربر هر فعالیتی که می کنه و هر صفحه جدید که باز می کنه مقدار تاریخ آخرین کلیک کردن رو تغییر میدیم و بعد از اینکه کاربر خروج رو زد داخل یک فیلد می نویسیم که کاربر خارج شد
    حالا می رسیم به شرطهایی که باید چک بشه تا اجازه لاگین رو به کاربر بدیم یا نه
    اول از همه که رمز عبور و نام کاربری رو چک می کنیم
    بعد از اینکه می بینیم که آیا این نام کاربری فیلد ورود و خروجش میگه خارج شده یا وارد شده اگر خارج شده بود که می زاریم لاگین کنه اگر فیلد می گه که وارد شده پس تاریخ آخرین کلیک رو هم چک می کنیم اگر مثلا از ۵ دقیقه قبل بیشتر بود می تونیم حدث بزنیم که کاربر کاربر درسته که روی خروج کلیک نکرده اما لاگین هم نیست پس اجازه ورود رو می دیم در غیر این صورت یعنی کاربر لاگین هست و اجازه ورود داده نمیشه
    ۱۳۸۷ اسفند ۱۴ ۰۱:۰۵ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : molana sogoli
    molana آفلاین
    چالیست - chalist
    *******

    ارسال‌ها: 1,772
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۳۰
    اعتبار: 60
    تشکرها : 1644
    ( 1550 تشکر در 1015 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: عدم ورود همزمان با یک نام کاربری
    یه پرسش:
    چطور هر کلیکی که می شه رو در پایگاه داده ثبت کنیم؟
    البته یه راهی که خودم به ذهنم می رسه اینه که می شه در هر صفحه با چک کردن سشن کاربر این کارو انجام داد ولی شاید خیلی منطقی نباشه

    نظرت چیه؟
    __________________________________________________________________________
    همه جوره اش رو داریم ظاهرن
    ۱۳۸۷ اسفند ۱۴ ۰۲:۵۵ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,734
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6197 تشکر در 3438 ارسال )
    ارسال: #6
    RE: عدم ورود همزمان با یک نام کاربری
    میشه داخل تابعی گذاشت که چک می کنه کاربر لاگین هست یا نه اگر لاگین بود زمان کنونی رو به عنوان آخرین کلیک می نویسیم
    ۱۳۸۷ اسفند ۱۴ ۰۳:۰۵ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    Alimokhlesi آفلاین
    مدیر کل
    **********

    ارسال‌ها: 457
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۵
    اعتبار: 13
    تشکرها : 601
    ( 1126 تشکر در 412 ارسال )
    ارسال: #7
    RE: عدم ورود همزمان با یک نام کاربری
    معمولا به این کارا که به ازای هر کلیک یه کاری تو سیستم انجام میشه سیستم ثبت لاگ میگن
    این سیستم ها اگه بخوان خوب کار کنن باید سرویس اورینتد باشن . یعنی مبتنی برسرویس باشن نه وظیفه
    __________________________________________________________________________
    علم تاج افتخار دنیا و یادگار پس از مرگ است
    ۱۳۸۷ اسفند ۱۴ ۰۳:۵۷ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : sogoli
    molana آفلاین
    چالیست - chalist
    *******

    ارسال‌ها: 1,772
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۳۰
    اعتبار: 60
    تشکرها : 1644
    ( 1550 تشکر در 1015 ارسال )
    ارسال: #8
    RE: عدم ورود همزمان با یک نام کاربری
    حالا ای که گفتی یعنی چه؟؟؟؟ Big Grin
    __________________________________________________________________________
    همه جوره اش رو داریم ظاهرن
    ۱۳۸۷ اسفند ۱۴ ۰۴:۳۴ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS