• 1 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
عدم ورود همزمان با یک نام کاربری
#1
باسلام
من سیستم تحت وب ساختم که که کاربران باید لاگین کنند تا وارد سیستم شوند
حالا سوالم این هست که به چه طریقی می توان کاری کرد که بطور همزمان افراد ، با یک نام کاربری وارد سیستم نشوند؟یعنی وقتی من با یک نام کاربری لاگین کردم ،دیگه کسی نتونه باهمون نام کاربری لاگین کنه
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#2
شما اول از همه باید لیست کاربران آنلاین رو تشخیص بدید
بعد از اینکه این کار رو کردید باید چک کنید ببینید کاربری که می خواد لاگین کنه جزء کاربران آنلاین هست یا نه
  پاسخ
تشکر شده توسط : sogoli
#3
(۱۳۸۷ اسفند ۱۴, ۰۱:۱۷ ب.ظ)admin نوشته: شما اول از همه باید لیست کاربران آنلاین رو تشخیص بدید
بعد از اینکه این کار رو کردید باید چک کنید ببینید کاربری که می خواد لاگین کنه جزء کاربران آنلاین هست یا نه
باتشکر از پاسخ شما
باتوجه به اینکه بنده مانند شما تجاربی زیادی در PHPندارم.ممنون میشم کمی بیشتر تشریح کنید تا این مشکل حل شود
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#4
ببینید تشخیص اینکه بتونید بفهمید یک نفر لاگین هست یا خیر مثل این هست که بتونید بفهمید آنلاین هست یا نه
برای آنلاین بودن یه فرد راههای وجود داره.
بزارید طبقه بندی تر شده بگم
کاربر لاگین می کنه. داخل یک فیلد می نویسیم که آره ایشون لاگین کرده و زمان لاگین ایشون رو در داخل یک فیلد به عنوان مثلا تاریخ آخرین کلیک کردن می نویسیم
حالا کاربر هر فعالیتی که می کنه و هر صفحه جدید که باز می کنه مقدار تاریخ آخرین کلیک کردن رو تغییر میدیم و بعد از اینکه کاربر خروج رو زد داخل یک فیلد می نویسیم که کاربر خارج شد
حالا می رسیم به شرطهایی که باید چک بشه تا اجازه لاگین رو به کاربر بدیم یا نه
اول از همه که رمز عبور و نام کاربری رو چک می کنیم
بعد از اینکه می بینیم که آیا این نام کاربری فیلد ورود و خروجش میگه خارج شده یا وارد شده اگر خارج شده بود که می زاریم لاگین کنه اگر فیلد می گه که وارد شده پس تاریخ آخرین کلیک رو هم چک می کنیم اگر مثلا از ۵ دقیقه قبل بیشتر بود می تونیم حدث بزنیم که کاربر کاربر درسته که روی خروج کلیک نکرده اما لاگین هم نیست پس اجازه ورود رو می دیم در غیر این صورت یعنی کاربر لاگین هست و اجازه ورود داده نمیشه
  پاسخ
تشکر شده توسط : molana sogoli
#5
یه پرسش:
چطور هر کلیکی که می شه رو در پایگاه داده ثبت کنیم؟
البته یه راهی که خودم به ذهنم می رسه اینه که می شه در هر صفحه با چک کردن سشن کاربر این کارو انجام داد ولی شاید خیلی منطقی نباشه

نظرت چیه؟
همه جوره اش رو داریم ظاهرن
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#6
میشه داخل تابعی گذاشت که چک می کنه کاربر لاگین هست یا نه اگر لاگین بود زمان کنونی رو به عنوان آخرین کلیک می نویسیم
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#7
معمولا به این کارا که به ازای هر کلیک یه کاری تو سیستم انجام میشه سیستم ثبت لاگ میگن
این سیستم ها اگه بخوان خوب کار کنن باید سرویس اورینتد باشن . یعنی مبتنی برسرویس باشن نه وظیفه
علم تاج افتخار دنیا و یادگار پس از مرگ است
  پاسخ
تشکر شده توسط : sogoli
#8
حالا ای که گفتی یعنی چه؟؟؟؟ Big Grin
همه جوره اش رو داریم ظاهرن
  پاسخ
تشکر شده توسط :


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان