/
  • عدم نمایش ویدئو در ورد پرس

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی عدم نمایش ویدئو در ورد پرس
    نویسنده پیام
    masoudun آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 1
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۵ آذر ۲۰
    اعتبار: 0
    تشکرها : 0
    ( 0 تشکر در 0 ارسال )
    ارسال: #1
    عدم نمایش ویدئو در ورد پرس
    سلام من یک وبسایت دارم که وردپرسی هست.امروز میخواستم یک فیلم رو توش نشون بدم ولی ویدئو رو پخش نمیکنه.
    بعد من میخوام فیلمایی که تو cpanel دارم رو تو سایتم از طریق ورد پرس نشون بدم میشه راهنمایی کنید.
    ۱۳۹۵ آذر ۲۴ ۰۱:۱۴ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    lidahosseini آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 1
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۶ تير ۱۱
    اعتبار: 0
    تشکرها : 0
    ( 0 تشکر در 0 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: عدم نمایش ویدئو در ورد پرس
    سلام دوست عزیز ؛

    برای مشاهده ویدئو تو وردپرس روش های زیادی هست که شما می تونید از اونها استفاده کنید و تو سایت از ویدئو هم استفاده کنید.

    برای مثال شما می تونید با اضافه کردن افزونه ویدئو تو وردپرستون ، فیلم هاتون رو تو بخش ها مختلف از سایت به نمایش بزارید.

    همین طور می تونید ابتدا فیلم هاتون رو تو آپارت قرار بدید و بعد لینک مستقیمی که آپارت در اختیار شما قرار میده رو داخل یه برگه یا نوشته تو سایت قرار بدید تا به صورت آنلاین و مستقیم نمایش داده بشه.
    حتی افزونه مخصوص به آپارت هم وجود داره که می تونید استفاده کنید.

    استفاده از آپارت برای درج ویدئو تو سایت مزایای دیگه ای هم داره که عبارتند از :

    1-با اینکار و درج ویدئو تو آپارات در واقع شما یک شبکه اجتماعی جدید ایجاد کردید و ویدئو ها و سایتتون رو هم در اون تبلیغ می کنید و در نتیجه بازدید کننده هایی هم از این طریق به سایت جذب می شود.

    2-با آپلود ویدئو تو آپارت در واقع شما تو حجم هاست خودتون هم صرفه جویی کردید و می تونید از فضای خوبی که آپارت برای فیلم ها و ویدئو های شما در اختیار میزاره بهره مند بشید.

    در انتها و روش سومی که شما می تونید ویدئو هاتون رو تو به صورت مستقیم و از هاست داخل سایت قرار بدید ، کافیه که از کد مخصوص ویدئو که در HTML5 معرفی شده استفاده کنید و ویدئو هاتون رو درج کنید .

    این کد به این شکل هست :

    <video width="320" height="240" controls="controls">
    <source src="/movie.mp4" type="video/mp4" />
    </video>

    کافیه که به جای مسیر
    movie.mp4
    آدرس مسیر ویدئوی خود را که در هاست آپلود کردید قرار دهید تا نمایش داده شود.
    آدرس ویدئو در هاست نیز به صورت زیر خواهد بود.
    yoursite.com/video-file-name.mp4

    به جای

    yoursite.com

    آدرس دامنه سایت خود را قرار دهید و

    به جای

    video-file-name.mp4

    آدرس فایل ویدئوی خود را قرار دهید که در پوشه public_html آپلود کرده اید.
    ۱۳۹۶ تير ۲۱ ۰۱:۵۶ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS