/
  • عدم تعریف متغیر

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی عدم تعریف متغیر
    نویسنده پیام
    mostafanastary آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 7
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ آبان ۹
    اعتبار: 0
    تشکرها : 21
    ( 2 تشکر در 2 ارسال )
    ارسال: #1
    عدم تعریف متغیر
    با سلام و احترام.

    دوستان، قبلا در پی اچ پی می شد بدون این که متغیری را تعریف کرده باشیم آن را فراخوانی کنیم.

    مثلا در صفحه ای 20 متغیر را صدا می زنیم و مثلا 2 تای آنها را قبلا مقدار دهی نکرده ایم ، در نسخه های قبلی php ، اروری به ما نمیداد ، اما حالا چرا.

    راهی وجود دارد که در نسخه های جدید با همون روش قدیمی بتوان کار کرد؟

    ممنون یا حق.
    ۱۳۸۸ اسفند ۱۴ ۰۸:۳۲ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    hidensoft آفلاین
    عضو ارشد
    *****

    ارسال‌ها: 1,385
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ شهريور ۳
    اعتبار: 46
    تشکرها : 729
    ( 1395 تشکر در 782 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: عدم تعریف متغیر
    کد PHP:
    <?php

    // Turn off all error reporting
    error_reporting(0);

    // Report simple running errors
    error_reporting(E_ERROR E_WARNING E_PARSE);

    // Reporting E_NOTICE can be good too (to report uninitialized
    // variables or catch variable name misspellings ...)
    error_reporting(E_ERROR E_WARNING E_PARSE E_NOTICE);

    // Report all errors except E_NOTICE
    // This is the default value set in php.ini
    error_reporting(E_ALL E_NOTICE);

    // Report all PHP errors (see changelog)
    error_reporting(E_ALL);

    // Report all PHP errors
    error_reporting(-1);

    // Same as error_reporting(E_ALL);
    ini_set('error_reporting'E_ALL);

    ?>
    ۱۳۸۸ اسفند ۱۴ ۰۸:۳۶ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : mostafanastary
    mostafanastary آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 7
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ آبان ۹
    اعتبار: 0
    تشکرها : 21
    ( 2 تشکر در 2 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: عدم تعریف متغیر
    ممنون از پاسخ سریعت عزیز.

    اما من این اینکلود کنم؟
    البته من روی لوکال دارم تست میکنم و با استفاده از php.ini ارور رو غیر فعال کرده بودم قبلا. این کدی که شما دادی جالبتره، اما روش استفاده رو هم بی زحمت بگو.
    یا حق
    ۱۳۸۸ اسفند ۱۴ ۰۸:۵۵ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    php آفلاین
    hossein
    ****

    ارسال‌ها: 629
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۴
    اعتبار: 13
    تشکرها : 467
    ( 798 تشکر در 277 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: عدم تعریف متغیر
    روش استفاده لازم نیست این کد رو فقط لازمه داخل یکی از صفحات اصلیت که همیشه در ابتدا بارگذاری میشه قرار بدی همین .


    یا اگر چنین صفحه ای نداری باید کد رو در ابتدای تمام صفحاتت قرار بدی .
    __________________________________________________________________________
    ۱۳۸۸ اسفند ۱۴ ۰۹:۰۸ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : mostafanastary
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS