• 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
عدم تطبیق آدرس در سورس لاراولی زیر(حل شد)
#1
سلام

من صفحمو روی هاست بارگذاری کردم.
این ارورو داده

علتش چیه؟
[عکس: 0uvv_9999999999999999.png]
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#2
دوستان لطفا راهنمایی بفرمایید
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#3
اساتید گرامی واقعا نیازمند کمکتونم

(۱۳۹۶ دى ۱۴, ۰۴:۱۲ ب.ظ)MRCanddy نوشته: سلام

من صفحمو روی هاست بارگذاری کردم.
این ارورو داده

علتش چیه؟
[عکس: 0uvv_9999999999999999.png]

نمیدونم چرا آدرس لوکالی که توو سیستم داشتم نشون میده-چطور آدرس رو تغییر بدم؟؟
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#4
^

سلام و وقت بخیر

متاسفانه از این سیستمی که استفاده کردین اشنایی ندارم راهنمایی کنم. در مورد پیدا کردن اون ادرس ، دریم ویور را باز کنین. Ctrl+f رو بزنین
Find in رو folder تنظیم کنین. در فیلد روبروش ادرس فولدری که کدها در اون هست را وارد کنین. (c:\\xampp\htdocs\project)
در قسمت find آدرس که در عکس بالا نمایش داده شده رو وارد کنین و find next رو بزنین.
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#5
دوست عزیز من توو هاست cpanel این ارور رو دارم میبینم.

ایرادشم نمیدونم کجاشه.

توو cpanel که xampp نداره!!!
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#6
با عرض سلام خدمت دوستان انجمن و این دوست همیشه گرفتار خودمBlush

اول از همه گله دارم از دوستانی که صرفا بخاطر سادگی سوال جوابی نمیدن و باید خدمتشون عرض کنم زکات علم یاددادن است.

این بنده خدا بخاطر جواب این سوال بازار برنامه نویسی رو که از ماها نمیگیره و رقیبمون نمیشه برادران و خواهران عزیز.بهتره توجهمون به افراد اطرافمون بیشتر بشه.

بریم سر اصل مطلب.

اصولا لاراول بر پایه MVC استواره و میشه گفت اگه بخوایم تمام کد های فانکشن دارمونو درون route بذاریم هیچ مانعی نداره.

در ساختار MVC شما برای پیدا کردن نظم بر پایه قواعد MVC باید از سه لایه
Model
View
Controller
در پروژتون بهره ببرید.
حالا اگه تمام پروژتونو توو Controller یا View هم پیاده کنید مشکل خاصی براتون بوجود نمیاد.
(راستش توو Model هم مشکلی پیش نمیاد اما چون تست نکردم پیشنهاد نمیدم)

پوشه route در laravel5.* به بالا
و route.php در لاراول 1 تا اگه اشتباه نکنم 4.6

فایل web.php در لاراول 5 و route.php در لاراول های پایین تر به شما این امکان رو میده که مستقیم function هاتونو که قبلا در Controller میذاشتید بذارید.

چون route از htdocs بهره گیری میکنه و میشه گفت دهان سایت ما محسوب میشه.

حالا بریم سر سوال شما.

catch ها از مضرات freamwork ها محسوب میشن که بعضی وقتا افراد مبتدی بخاطر همین catch ها حتی پروژشونو ریست کردن اما تاثیری ندیدنHuhHuhHuh

جواب:
کد پی‌اچ‌پی:
Route::get('/clear-cache', function () {
    
$exitCode Artisan::call('cache:clear');
    return 
'<h1>Cache facade value cleared</h1>';
});

Route::get('/ope', function () {
    
$exitCode Artisan::call('optimize');
    return 
'<h1>Reoptimized class loader</h1>';
});

Route::get('/roche', function () {
    
$exitCode Artisan::call('route:cache');
    return 
'<h1>Routes cached</h1>';
});

Route::get('/rar', function () {
    
$exitCode Artisan::call('route:clear');
    return 
'<h1>Route cache cleared</h1>';
});

Route::get('/vcr', function () {
    
$exitCode Artisan::call('view:clear');
    return 
'<h1>View cache cleared</h1>';
});

Route::get('/ccatch', function () {
    
$exitCode Artisan::call('config:cache');
    return 
'<h1>Clear Config cleared</h1>';
}); 
این دستورات رو داخل route.php یا web.php بذار و بعد طبق آدرسهایی که دادم انجام بده.قطفا مشکلت حل میشه.
  پاسخ
تشکر شده توسط : MRCanddy


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان