/
  • طریقه داینامیک کردن css

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی طریقه داینامیک کردن css
    نویسنده پیام
    fatemeh56126 آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 9
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۳ مهر ۹
    اعتبار: 0
    تشکرها : 1
    ( 0 تشکر در 0 ارسال )
    ارسال: #1
    طریقه داینامیک کردن css
    سلام
    می خوام موقع تعریف محصول , مدیر سایت دو تا رنگ هم انتخاب کنه و پایین محصول تو بازه این دو تا رنگ یه گرادیانتت بندازه
    کاملا هم این کار باید داینامیک صورت بگیره
    ممنون میشم اگر که راهنماییم کنید
    ۱۳۹۳ مهر ۹ ۰۴:۵۴ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    pary_daryayi آفلاین
    Mermaid
    ****

    ارسال‌ها: 621
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۱ خرداد ۲۸
    اعتبار: 19
    تشکرها : 729
    ( 207 تشکر در 117 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: طریقه داینامیک کردن css
    یعنی رنگ رو از مدیر بگیره و اونو اعمال کنه ، درسته ؟
    با css درون خطی بعنوان مثال اینطور میشه :
    کد PHP:
    <p style="color:<?php echo $color ?>"this is test ...</p

    $color رو از بانک خوندیم .
    __________________________________________________________________________
    آرام باش ؛ توكل كن ؛ تفكر كن و سپس آستينها را بالا بزن , آنگاه دستان خداوند را خواهي ديد كه زودتر از تو دست به كار شده است.امام علي عليه السلام.
    ۱۳۹۳ مهر ۹ ۰۷:۳۴ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : webnevesht
    fatemeh56126 آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 9
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۳ مهر ۹
    اعتبار: 0
    تشکرها : 1
    ( 0 تشکر در 0 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: طریقه داینامیک کردن css
    (۱۳۹۳ مهر ۹ ۰۷:۳۴ عصر)pary_daryayi نوشته شده توسط:  یعنی رنگ رو از مدیر بگیره و اونو اعمال کنه ، درسته ؟
    با css درون خطی بعنوان مثال اینطور میشه :
    کد PHP:
    <p style="color:<?php echo $color ?>"this is test ...</p

    $color رو از بانک خوندیم .

    سلام
    ممنون از پاسختون
    ولی وقتی پای گرادیانت وسط میاد یه مقداری کد css پیچیده میشه و داینامیک کردنش مشکل!
    کد گرادیانت نمونه:

    .grad{
    width:100%;
    height:20px;
    background: rgb(0,187,173); /* Old browsers */
    background: -moz-linear-gradient(left, rgba(0,187,173,1) 0%, rgba(4,116,80,1) 100%); /* FF3.6+ */
    background: -webkit-gradient(linear, left top, right top, color-stop(0%,rgba(0,187,173,1)), color-stop(100%,rgba(4,116,80,1))); /* Chrome,Safari4+ */
    background: -webkit-linear-gradient(left, rgba(0,187,173,1) 0%,rgba(4,116,80,1) 100%); /* Chrome10+,Safari5.1+ */
    background: -o-linear-gradient(left, rgba(0,187,173,1) 0%,rgba(4,116,80,1) 100%); /* Opera 11.10+ */
    background: -ms-linear-gradient(left, rgba(0,187,173,1) 0%,rgba(4,116,80,1) 100%); /* IE10+ */
    background: linear-gradient(to right, rgba(0,187,173,1) 0%,rgba(4,116,80,1) 100%); /* W3C */
    filter: progid:DXImageTransform.Microsoft.gradient( startColorstr='#00bbad', endColorstr='#047450',GradientType=1 ); /* IE6-9 */
    }

    من منظورم ادغام یه همچین کدی با php هست که کد رنگ رو از دیتابیس بخونه
    ۱۳۹۳ مهر ۱۰ ۰۸:۴۹ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    sara147 آفلاین
    سـارا
    ***

    ارسال‌ها: 408
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۲ شهريور ۶
    اعتبار: 21
    تشکرها : 233
    ( 332 تشکر در 210 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: طریقه داینامیک کردن css
    چرا از sass استفاده نمیکنید؟

    کد نمونه برای گرادیان خطی
    کد:
    @mixin linear-gradient($fromColor, $toColor) {
      background-color: $toColor; /* Fallback Color */
      background-image: -webkit-gradient(linear, left top, left bottom, from($fromColor), to($toColor)); /* Saf4+, Chrome */
      background-image: -webkit-linear-gradient(top, $fromColor, $toColor); /* Chrome 10+, Saf5.1+, iOS 5+ */
      background-image:    -moz-linear-gradient(top, $fromColor, $toColor); /* FF3.6 */
      background-image:     -ms-linear-gradient(top, $fromColor, $toColor); /* IE10 */
      background-image:      -o-linear-gradient(top, $fromColor, $toColor); /* Opera 11.10+ */
      background-image:         linear-gradient(top, $fromColor, $toColor);
      filter: progid:DXImageTransform.Microsoft.gradient(GradientType=0,StartColorStr='#{$from​Color}', EndColorStr='#{$toColor}');
    }

    .box {
        @include linear-gradient(#000, #BADA55); // Stick in your favourite HEX colours
    }
    __________________________________________________________________________
    به یـزدان که گر ما خرد داشتیم
    کجـا این سر انجـام بد داشتیم؟
    ۱۳۹۳ مهر ۱۲ ۱۲:۲۴ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : fatemeh56126
    saeideng آفلاین
    عضو
    ***

    ارسال‌ها: 151
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۲ تير ۱۶
    اعتبار: 4
    تشکرها : 15
    ( 71 تشکر در 62 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: طریقه داینامیک کردن css
    فرمت خروجی کد رنگ که از دیتابیس واکشی میکنیدبه چه شکله؟
    ۱۳۹۳ مهر ۱۲ ۰۱:۰۷ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    fatemeh56126 آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 9
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۳ مهر ۹
    اعتبار: 0
    تشکرها : 1
    ( 0 تشکر در 0 ارسال )
    ارسال: #6
    RE: طریقه داینامیک کردن css
    (۱۳۹۳ مهر ۱۲ ۰۱:۰۷ عصر)saeideng نوشته شده توسط:  فرمت خروجی کد رنگ که از دیتابیس واکشی میکنیدبه چه شکله؟


    سلام
    به صورت هگزادسیمال مثل : ffffff#
    ۱۳۹۳ مهر ۱۲ ۰۳:۳۲ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    saeideng آفلاین
    عضو
    ***

    ارسال‌ها: 151
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۲ تير ۱۶
    اعتبار: 4
    تشکرها : 15
    ( 71 تشکر در 62 ارسال )
    ارسال: #7
    RE: طریقه داینامیک کردن css
    خوب به جای rgb(x.x.x) توی کدهای خودتون از رنگ به صورت هگزادسیمال استفاده کنید
    نجوه چاپ هم به صورت
    کد PHP:
    background:<?php echo $color?>; /* Old browsers */ 
    ۱۳۹۳ مهر ۱۲ ۰۷:۳۹ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS