• 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
طرز استفاده jdf در کدایگنیتر
#1
سلام
سوالی که دارم اینه آیا استفاده از کتابخانه تاریخ jdf در این فریم ورک چگونه است ؟
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#2
بندازش تووی application/libraries بعد داخل controller ت(یا هرجایی که لازم داری) فراخونیش کن.

کد پی‌اچ‌پی:
$this->load->library('Jdf'); 
و توسط تابع jdate ش تبدیلات رو انجام بده
کد پی‌اچ‌پی:
$this->Jdf->jdate 
وبلاگ: Yousha.Blog.ir


 کد کمتر => خطای کمتر => قابل فهمتر => خوانایی بالاتر => نگهداری بهتر

  پاسخ
تشکر شده توسط : Alaa ayoubsys a76205
#3
این خطا را میده:
کد پی‌اچ‌پی:
An Error Was Encountered

Non
-existent class: Jdf 
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#4
خب شما باید اول طریقه اضافه کردن library به پروژه رو یاد بگیری...
مطمعن شو که اسمش دقیقا Jdf.php باشه https://raw.githubusercontent.com/MahdiM...er/Jdf.php
مطمعن شو که نام کلاسش دقیقا Jdf باشه
مطمعن شو که این کد رو در اول خط فایل کلاس Jdf.php داشته باشه:
کد پی‌اچ‌پی:
if ( ! defined('BASEPATH')) exit('No direct script access allowed'); 
مطمعن شو که هنگام لود، نام کلاس رو نوشته باشی، و نه نام کلاس + فایل رو!
کد پی‌اچ‌پی:
$this->load->library('Jdf'); 


راه دوم: اگر به کلاس ها مسلط نیستی، به شیوه helper هم می تونی لودش کنی... کافیه اسم فایلشو بذاری jdf_helper.php - بعد کپیش کنی داخل پوشه helpers - بعد به شیوه helper صداش بزنی
وبلاگ: Yousha.Blog.ir


 کد کمتر => خطای کمتر => قابل فهمتر => خوانایی بالاتر => نگهداری بهتر

  پاسخ
تشکر شده توسط : a76205
#5
ممنون به صورت هلپر انجام دادم راحت تر بود.
تفاوت هلپر و لایبرری چیه؟ کتابخانه ساختن مزیت خاصی داره که سخت تره؟
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#6
نقل قول:تفاوت هلپر و لایبرری چیه؟ کتابخانه ساختن مزیت خاصی داره که سخت تره؟
کتابخانه اصلاً سخت، مثل helper می مونه...

اما:
helper معمولاً از یک یا چند تابع(یا حتی متغیر/ثابت) تشکیل شده، اما library از کلاس یا شی
helper بیشتر مناسب محیط های غیر شی گرایی هستش(مثل view ها قالب ها و جاهای دره پیت...)، اما library مناسب محیط های وابسته به شی هستش (مثل controller ها)

مثلاً برای اضافه کردن سیستم FTP به پروژه باید از library استفاده کنی، اما برای اضافه نمودن توده ای از URL سایت ها باید از helper استفاده کنی
وبلاگ: Yousha.Blog.ir


 کد کمتر => خطای کمتر => قابل فهمتر => خوانایی بالاتر => نگهداری بهتر

  پاسخ
تشکر شده توسط : a76205 Null
#7
سلام
کد زیر را نوشتم که تاریخ میلادی از دیتابیس خوانده بشه و بصورت شمسی نمایش بده اما کلی خطا اول برنامه نمایش میده و خروجی هم بدون مشکل چاپ میکنه! خطاهارو چطور حذف کنم ؟
راستی چون دارم از یک کتابخانه استفاده میکنم فعلا نمیتونم تاریخو بصورت varchar ذخیره کنم:
کد پی‌اچ‌پی:
$date_created $user_value['date_created'];
             
$a explode(' ',$date_created);
             
$date $a[0];
             
$hour $a[1];
             
$b explode('-',$date);
             
$year $b[0];
             
$month $b[1];
             
$day $b[2];
             
$date_created gregorian_to_jalali($year,$month,$day,'/'); 

نقل قول:Severity: Notice

Message: Undefined offset: 1

Filename: user/user.php

Line Number: 27

Backtrace:

File: C:\wamp\www\ci\application\views\user\user.php
Line: 27
Function: _error_handler

File: C:\wamp\www\ci\application\libraries\Template.php
Line: 79
Function: view

File: C:\wamp\www\ci\application\controllers\user.php
Line: 23
Function: load

File: C:\wamp\www\ci\index.php
Line: 315
Function: require_once
  پاسخ
تشکر شده توسط :


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان