• 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
طراحی سایت با امکان تغییر قالب
#1
سلام.خسته نباشید اساتید.من یه سایت دارم مینویسم ،میخام قالبش داینامیک باشه.یعنی کاربر قالب رو انتخاب کنه.چه کار باید بکنم؟
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#2
تاحالا اینکارو انجام ندادم اما فکر میکنم اگه بر اساس مدل MVC بنویسین بشه به راحتی اینکارو انجام داد
بنده طعم ايمان را نمي چشد، تا اينكه دريابد آنچه اتفاق نيفتاده است نمي شد كه اتفاق بيفتد؛و آنچه شده و اتفاق افتاده است,نمي شد كه نشود و اتفاق نيفتد....حضرت علي(ع)
  پاسخ
تشکر شده توسط : Reza hidensoft
#3
بسته به کارتون میتونه متفاوت باشه .
مثلاً قالبها رو توی یک شاخه خاص مثلاً skin میذارید .

لیست قالبها میشه لیست پوشه های داخل اون شاخه .
یکی از قالبها رو که انتخاب میکنید ، اسم پوشه رو بعنوان قالب پیشفرض ذخیره کنید یه جایی .

توی بخش نمایش با توجه به اون اسم پوشه محتویاتش رو include کنید .

برای جزئیات بیشتر دیتالایف و وردپرس رو ببینید
وبلاگ rezaonline.net/blog
سفارش برنامه نویسی reza.biz
Php , mysql , postgresql , redis , Yii and ... Cool
  پاسخ
تشکر شده توسط : hamid_80386
#4
بهترین کار کوکیه. شما قالب هاتون رو یه جا جمع کنید و توی فایل تنظیمات که قالب پیشفرض از اونجا خونده میشه چک کن اگه کوکی قالب وجود داشت اون قالب رو نمایش بده.
غایب
  پاسخ
تشکر شده توسط : Reza hidensoft hamid_80386
#5
علیرضا درست میگه .
ببخشید من منظورتون رو درست متوجه نشده بودم .
معذرت .
وبلاگ rezaonline.net/blog
سفارش برنامه نویسی reza.biz
Php , mysql , postgresql , redis , Yii and ... Cool
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#6
نمی شه گفت بهترین کار کوکیه . چرا در مواقعی که کاربر وارد سیستم نشده بعله بهترین سیستم برای پیاده سازی کوکی هست.
اما من اگر لوگین کرده باشم قالب رو تغییر بدم بعد کوکی رو حذف کنم ببینم قالب عوض شده اصلا خوشحال نمی شم Smile
برای کاربرانی که لوگین می کنن از دیتابیس استفاده کنید به نظر من مناسب تره.

البته من دقیق متوجه نشدم مشکل سر پیاده سازی switch بین قالب هاست یا پیاده سازی خود سیستم چند قالبه ؟
  پاسخ
تشکر شده توسط : hamid_80386
#7
نقل قول:برای کاربرانی که لوگین می کنن از دیتابیس استفاده کنید به نظر من مناسب تره.
ما تمام تلاشمون رو میکنم در چنین مواردی اصلا کانکشن به پایگاه داده نزنیم. کش رو فایل هم میتونه خوب باشه ولی به این دلیل من ردش میکنم که حجم کدی که باید براش بنویسیم خیلی بیشتره تا setcookie() . بعلاوه بر این رو فایل ذخیره کردن اینجور داده ها خوشگل نمیشه.
غایب
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#8
خب یعنی مثلا توی همین ایران پی اچ پی شما کوکی پاک کردی بعد اومدی دیدی یه قالب دیگه لود شده مشکلی نداره برات ؟ خوشت میاد خودت ؟ :دی وقتی من توی سایت لوگین کردم باید هر تغییراتی انجام می دم روی سایت بمونه حتی اگر پی سی مو عوض کردم. البته این نظر منه این که چه برخوردی با کاربر داشته باشید نظر خودتونه.
نقل قول:ما تمام تلاشمون رو میکنم در چنین مواردی اصلا کانکشن به پایگاه داده نزنیم
بابا بیخیال :دی دیگه دیتابیس نتونه یه همچین پروسه ای رو پیاده کنه باس ... :دی
  پاسخ
تشکر شده توسط : cyletech
#9
نقل قول:خب یعنی مثلا توی همین ایران پی اچ پی شما کوکی پاک کردی بعد اومدی دیدی یه قالب دیگه لود شده مشکلی نداره برات ؟ خوشت میاد خودت ؟ :دی وقتی من توی سایت لوگین کردم باید هر تغییراتی انجام می دم روی سایت بمونه حتی اگر پی سی مو عوض کردم. البته این نظر منه این که چه برخوردی با کاربر داشته باشید نظر خودتونه.
نه کاملا حق با توست. راست میگی. منم الآن فکر کردم دیدم افسرده میشم Sleepy آره باید از همون پایگاه داده خونده بشه.
غایب
  پاسخ
تشکر شده توسط : hidensoft
#10
این بحث هایی که شما می کنید واسه skin قالب هست یعنی یک کاربر بیاد رنگ قالب رو از قرمز تغییر بده به آبی و لی زمانی که بحث خود قالب میشه باید از دیتابیس استفاده کنی!

بهترین روش هم برای اینکار مدل mvc هستش که کدات از قالب جدا میشه و از یه روش دیگه مثل روش وبلاگی هم میتونی استفاده کنی من هر دو

روش رو تو این سایت استفاده کردم http://www.citytomb.com
  پاسخ
تشکر شده توسط :


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان