• 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ضميمه سراسري كلاسها
#1
سلام دوستان
دوستان جديدا يكسري كد ها رو ديدم كه به صورت خاصي نوشته شده..
در واقع اومده يك فايل رو مثلا با اسم common.php ساخته و اينو توي config.php ضميمه كرده و فايل config.php هم در كل فايل ها ضميمه شده...
فايل common.php داراي بسياري دستور ضميمه كردن كلاس است و در هربار لود شدن config.php اونها هم لود ميشن...

ميخواستم ببينم اينكار غلطه؟! اگه غلطه ، چرا ؟!Huh

ThanksHeart
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#2
نه غلط نیست
  پاسخ
تشکر شده توسط : faghani
#3
مگر لود كردن فايل كلاسهايي كه نياز نيست غلط نيست؟
راستي يادم رفت بگم... در فايل common.php تمام كلاسها هم شروع ميشن (مثلا $user = new user(); )

اينطور سرعت برنامه كاهش پيدا نميكنه؟

يكدنيا ممنونHeart
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#4
بستگي به منطق سيستم داره .. اگه يك بار تمامي كلاس هاي new مي شن آره غلطه وقتي نيازي بهشون نيست دليلي نداره حافظه رم بي خودي اشغال بشه. اما اين كار باعث بروز مشكل در سيستم نخواهد شد البته معمولا
  پاسخ
تشکر شده توسط : faghani admin


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان