/
  • صفحه ادمین برای سایت

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 1 رأی - میانگین امیتازات: 4
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی صفحه ادمین برای سایت
    نویسنده پیام
    ahmadi81 آفلاین
    عضو
    ***

    ارسال‌ها: 68
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۱
    اعتبار: 1
    تشکرها : 73
    ( 76 تشکر در 34 ارسال )
    ارسال: #1
    Bug صفحه ادمین برای سایت
    خوب ما یک فرم ساختیم که ارتباط داره با دیتابیس mysql کاربر اطلاعات پر میکنه و ارسال برای جدول . خوب حالا میخواهم این اطلاعات در یک صفحه از سایت که یوزر و پس داره به اسم admin بازخوانی بشه در php چنین کاری امکان داره ؟؟؟(با asp.net این کارو کردم ولی میخوام از همون php استفاده کنم ) نمیخوام سنت شکنی کنم Big Grin
    __________________________________________________________________________
    آن که می خواهد روزی پریدن را بیاموزد نخست باید ایستادن، راه رفتن، دویدن و بالا رفتن آموزد، پرواز را با پرواز آغاز نمی کنند
    ۱۳۸۷ دي ۱۴ ۰۹:۱۶ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,697
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6198 تشکر در 3439 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: صفحه ادمین برای سایت
    بله چنین امکاناتی داره اما از طریق کد نویسی
    شما باید کد نویسی کنید. با منطق php
    ۱۳۸۷ دي ۱۴ ۱۲:۱۰ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    ahmadi81 آفلاین
    عضو
    ***

    ارسال‌ها: 68
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۱
    اعتبار: 1
    تشکرها : 73
    ( 76 تشکر در 34 ارسال )
    ارسال: #3
    Bug RE: صفحه ادمین برای سایت
    لطفا بیشتر راهنمای کنید

    متوجه نمیشم (شاید چون تابه حال چنین صفحه ای رو ندیدم اگه مثالی دارید لطفا بگید تا برم ببینم
    __________________________________________________________________________
    آن که می خواهد روزی پریدن را بیاموزد نخست باید ایستادن، راه رفتن، دویدن و بالا رفتن آموزد، پرواز را با پرواز آغاز نمی کنند
    ۱۳۸۷ دي ۲۲ ۰۹:۵۳ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,697
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6198 تشکر در 3439 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: صفحه ادمین برای سایت
    منطق asp.net با php خيلي فرق مي كنه. به نظر من شما بهتره يه برنامه بازمتن با php كه ساده باشه رو مورد تحليل قرار بديد. اينجوري به نتايج بهتري مي رسيد. چون سوال شما ميشه گفت كل بنياد php هست
    ۱۳۸۷ دي ۲۲ ۱۱:۲۰ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    ahmadi81 آفلاین
    عضو
    ***

    ارسال‌ها: 68
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۱
    اعتبار: 1
    تشکرها : 73
    ( 76 تشکر در 34 ارسال )
    ارسال: #5
    Bug RE: صفحه ادمین برای سایت
    خوب مثلا من برای همون فرم استخدامی که ساختم می خواهم یک صفحه ادرمین بزارم .(من اطلاعات از سی پنل می بینم )
    خوب یک صفحه درست کنم که برای ورود از کاربر نام کاربری و رمز ورود بخواهد
    ارتباط بین این دوصفحه چگونه باید برقرار بشه (متوجه نمیشم توضیح بیشتر لطفاHuh )
    __________________________________________________________________________
    آن که می خواهد روزی پریدن را بیاموزد نخست باید ایستادن، راه رفتن، دویدن و بالا رفتن آموزد، پرواز را با پرواز آغاز نمی کنند
    ۱۳۸۷ دي ۲۳ ۰۲:۳۶ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    amir.s آفلاین
    عضو
    ***

    ارسال‌ها: 145
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۱
    اعتبار: 3
    تشکرها : 453
    ( 186 تشکر در 99 ارسال )
    ارسال: #6
    RE: صفحه ادمین برای سایت
    سلام
    من خیلی نفهمیدم چی شد!! Blush
    اما برای بخش مدیریت نیازی به ارتباط با بخش کاربری نیست . میتونید مستقل بنویسید .
    یه فولدر جدا ، یه کانکشن با دیتابیس باز هم جدا و .... . فقط کافیه که اطلاعاتی که کاربر ها وارد کردن رو با یه سری قابلیت بیشتر در بخش مدیریت از دیتابیس بخونید و ارائه بدبد .

    شما اگه از کلاس ها و یا کلا ساختار OOP هم استفاده کنید که کار خیلی ساده تر میشه .
    ۱۳۸۷ دي ۲۳ ۰۷:۲۴ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    php آفلاین
    hossein
    ****

    ارسال‌ها: 612
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۴
    اعتبار: 13
    تشکرها : 467
    ( 798 تشکر در 277 ارسال )
    ارسال: #7
    RE: صفحه ادمین برای سایت
    یک صفحه برای login می سازین و مثلا اسم اون رو می ذارین login .php  و اون رو به صورت زیر تنظیم می کنین


    کد PHP:
    <?php
    session_start
    ();
    if (! empty(
    $_POST['user']) &&  (! empty($_POST['pass'])) )

        {
            include(
    'config.php');
            
    $sql="SELECT * FROM `db1` WHERE `user` = CONVERT( _utf8 '".$_POST['user']."'USING latin1 )";
            
    $rec=mysql_query($sql);
            
    $row=mysql_fetch_assoc($rec);
            if ( (
    $_POST['user'] == $row['user']) && (md5($_POST['pass']) == $row['pass']) )
            {
                
    $_SESSION['user'] = $_POST['user'];
                
    mysql_close($link);
                
    header ("Location: admin.php");
            }        
        }

    ?>
    <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
    <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
    <head>
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
    <title>Untitled Document</title>
    </head>

    <body>
    <form action="login.php" method="post">

    <table border="0" dir="rtl">
        <tr>
            <td>
                <label>نام کاربری</label>
            </td>
            <td>    
                <input type="text" name="user"/>
            </td>
        </tr>
        <tr>
            <td><label>پسورد</label></td>
            <td>
                <input type="password" name="pass" />
            </td>
        </tr>
        <tr>
            
            <td rowspan="2">
                <input type="submit" value="ورود" />
            </td>
        </tr>
    </table>

    </form>
    </body>
    </html> 



    در اینجا قسمت login رو ساختیم که  برای ورد به سایت  ویا در صورتی که وارد سایت نشده باشند و وارد قسمت اعضا بشوند این قسمت نمایش داده میشود .


    در مورد توضیحات در مورد کد بالا

    قسمت html که مشخص هست فقط تنها توضیحی که باید داد  در مورد تگ form هست که مقادیر  action اون رو با login.php مقدار دهی کردم که اسم همین صفحمون هست و وقتی رو دکمه ورود کلیک می کنند مقادیر وارد شده به همین صفحه در سرور فرستاده میشه  واما مقدار metode اون رو با post مقدار دادم که در واقع این کار برای امنیت بیشتر هست و باعث میشه اطلاعات ارسال شده در ادرس بار نمایش داده نشه و  البته این کار برای امنیت هیچ وقت کافی نیست و لی در مورد مبحث امنیت اگه وقت داشته باشم  بعدا صحبت می کنیم .

    خوب حالا میریم سر قسمت php
    در خط اول یک جلسه ایجاد کردم که قرار هست که تا موقعی که کاربر در سایت هست ما رو مطلع کنه این مانند کوکی هست با این تفاوت که اطلاعات روی سرور ذخیره میشن و فقط یک شناسه که شماره جلسه معروف هست در کامپیوتر کاربر ذخیره میشه  در هر صفحه برای استفاده از   session   ابتدا باید اون رو مانند همون کاری که من در خط اول کردم start کرد و بعد مورد استفاده قرار داد .

    در خط بعد یک شرط تعریف کردم که چک میکنه که نام کاربری و پسورد قبلا وارد شده باشه و در صورتی که وارد نشده باشه ا اجرای کدهای اضافه جلوگیری می کنه


    در خط بعدی یک فایل رو وارد کردم که اتصال ما رو با بانک اطلاعاتی برقرار میکنه

    در سه خط بعدی یک دستور sql  میسازیم و اون رو روی بانک اطلاعاتیمون اجرا می کنیم .

    و در خط بعد از اون با یک شرط اطلاعات واکشی شده از بانک اطلاعاتی رو با اطلاعات  وردی کاربر چک می کنیم و اگر اطلاعات درست بود
    درخط بعدش متغییر جلسمون رو مقدار میدیم تا در صفحات بعدی از این مقدار استفاده کنیم  وبعد از همه ی این کارا بانک اطلاعاتی رو می بندیم و در خط اخر شرطمون هم بعد از مقدار دهی متغییر جلسمون به یک صفحه دیگه بع عنوان صفحه مدیریت منتقل میشیم .




    ساختار صفحه config.php به صورت زیر هست .

    کد PHP:
    <?php
    $dbhost 
    'localhost';
    $dbuser 'root';
    $dbpass '';
    $dbname 'example';

    $link mysql_connect ($dbhost$dbuser$dbpass) ;
    mysql_select_db ($dbname$link) ;

    ?>

    [hr][hr] 
    خوب تا حالا یک صفحه برای login درست کردیم که بعد از وارد کردن نام کاربری ما رو وارد صفحه admin میکنه و اما بغییه داستان .

    حالا تنها کاری که باید داخل صفحه admin کنیم به صورت زیرهست .

    کد PHP:
    <?php
        session_start
    ();
        if (empty(
    $_SESSION['user'])||($_SESSION['user']==' '))
                    
    header ("Location: login.php");
                
        echo(
    $_SESSION['user']);

    ?>

    این جا فقط یک صفحه ساده ساختم که اگر کاربری درست وارد شده باشه نام کاریر اون در صفحه admin نمایش داده میشه در غیر اینصورت دوباره به صفحه login بر می گردد .

    منظورم از درست وارد شدن اینه که از طریق صفحه login وارد این صفحه شده باشه و نه اینکه ادرس صفحه رو تایپ کنه و وارد بشه .
    دیتابیس رو هم اپلود کرد فقط لازم هست داخل mysql واردش کنین


    فایل‌(های) پیوست شده
    .txt  database.txt (اندازه: 698 bytes / تعداد دفعات دریافت: 13)
    __________________________________________________________________________
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۸۷ دي ۲۷ ۰۲:۰۵ عصر، توسط php.)
    ۱۳۸۷ دي ۲۷ ۰۱:۵۷ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : molana ahmadi81
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS