/
  • صدازدن فایل از سرور دیگر

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی صدازدن فایل از سرور دیگر
    نویسنده پیام
    rezaweb آفلاین
    رضا
    ***

    ارسال‌ها: 249
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ آذر ۲۸
    اعتبار: 1
    تشکرها : 49
    ( 82 تشکر در 50 ارسال )
    ارسال: #1
    صدازدن فایل از سرور دیگر
    سلام
    من می خواهم با اجکس و جی کوئری از سروری دیگر دیتا بگیرم مانند این:
    کد:
    $.ajax({
              type: "POST",
              url: "http"//google.com",
              data:   "api_key='asfasasfs2'&html='<html><html>'",
              success: function(html){
                       alert(data);
                       },
              error: function(request){
                       alert(request.responseText);
                       },
              complete    : function(){
                                }
       });
    ولی در بخش url مشکل داره
    اگر http:// بنویسم خطا می دهد ننویسم هم همینطور
    چطوری باید اینکار را کرد
    من از جی کوئری 4.4 استفاده می کنم
    __________________________________________________________________________
    نرم افزار قرض الحسنه تحت وب آشنا
    ۱۳۹۱ شهريور ۳ ۱۱:۵۱ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    oia آفلاین
    محمد ثانی
    *****

    ارسال‌ها: 2,012
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۶
    اعتبار: 66
    تشکرها : 2330
    ( 2091 تشکر در 1290 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: صدازدن فایل از سرور دیگر
    مطمئنی کدت خطا نداره ؟
    ۱۳۹۱ شهريور ۳ ۱۲:۲۴ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    rezaweb آفلاین
    رضا
    ***

    ارسال‌ها: 249
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ آذر ۲۸
    اعتبار: 1
    تشکرها : 49
    ( 82 تشکر در 50 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: صدازدن فایل از سرور دیگر
    کجاش خطا داره؟
    از یک سایت معتبر خارجی گرفتم
    __________________________________________________________________________
    نرم افزار قرض الحسنه تحت وب آشنا
    ۱۳۹۱ شهريور ۴ ۱۲:۴۴ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    oia آفلاین
    محمد ثانی
    *****

    ارسال‌ها: 2,012
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۶
    اعتبار: 66
    تشکرها : 2330
    ( 2091 تشکر در 1290 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: صدازدن فایل از سرور دیگر
    با فایرباگ چک کن!
    این کدی که گذاشتی ایراد داره. یه " اضافه داره بعد از http
    ۱۳۹۱ شهريور ۴ ۰۲:۱۱ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    zoghal آفلاین
    صالح سوزنچی
    *****

    ارسال‌ها: 1,760
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۲۵
    اعتبار: 23
    تشکرها : 1500
    ( 1729 تشکر در 992 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: صدازدن فایل از سرور دیگر
    به این حالت می گویند JQuery ajax cross domain

    لطفا مطالعه کنید.
    کد:
    http://stackoverflow.com/questions/3506208/jquery-ajax-cross-domain
    http://james.padolsey.com/javascript/cross-domain-requests-with-jquery/
    http://forum.jquery.com/topic/ajax-cross-domain-call-ok-202-but-still-getting-firebug-jquery-js-error
    http://jquery-howto.blogspot.com/2009/04/cross-domain-ajax-querying-with-jquery.html
    https://github.com/padolsey/jQuery-Plugins
    ۱۳۹۱ شهريور ۴ ۰۹:۳۶ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : oia rezaweb
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS