• 1 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
شیوه شما در ساخت صفحات پویا
#1
سلام . ایده شما برای ساختن صفحات پویا چیست ؟
فرض کنیم می خواهیم چند تا صفحه ایجاد کینم . به محض اینکه بخش ورزش در db ایجاد شد صفحه مربوط به ورزش هم ایجاد شود

ساده ترین چیزی که به ذهن من رسید این بود که یک فایل source درست کنم و هر بار که یک بخش جدید ایجاد می کنم از روی سورس یک کپی بگیرم و مقدار های درونی آن را تغییر بدهم .

به نظر خودم این روش خوبه ولی برای پلاگین نویسی خوب نیست .
ایده شما برای ساختن این صفحات چیست تا هم صفحه پویا داشته باشیم هم به راحتی پلاگین برای سایت خود درست کنیم که به راحتی در همه این صفحات برود
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#2
متوجه منظورت نشدم !
یعنی تو میخوای هر بخشی که اضافه کردی یه صفحه ( واقعی ) واسش بسازی ؟؟؟؟
خب چرا ؟
میشه بیشتر توضیح بدی که چرا این کار اصلا ؟
چرا یه صفحه نمیسازی که محتواش تغییر کنه ؟
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#3
سلام !
من هم متوجه نشدم ، خُب وقتی که شما در db ایجاد کنید مسلماً اگر سی ام اس کامل باشه خُب صفحه طبق روال ایجاد میشه و کاربر هم میبینه !!!
متوجه نشدم دوست من ؟
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#4
برای ساختن صفحات پویا ، کافیه شما هرچی میخوای رو در DB بنویسی بعد در اون فایل که میخوای درونش نمایش داده بشه مشخص کنی که اگر همچین چیزی توسط کاربر فراخوانی شد اینکارو کن. من یک نمونه ساده براتون می نویسم:
نقل قول://فرض می کنیم یک جدول داریم با نام کاربران با دو ستون نام و نام خانوادگی
//دو کوئری ایجاد می کنیم در اون جدول و فرض رو بر این میگیریم که ID اون 1 باشه
INSERT INTO `members` ( `firstname`, `lastname` ) VALUES( 'Alireza', 'Eskandarpour S.' );

حالا در فایل index.php می خواهیم بگیم اگر کاربر آدرس index.php?id=1 رو درخواست کرد براش نام و نام خواندگی مربوط به همون ID رو نشون بده در غیر اینصورت ، اگر اون ID وجود نداشت در جدول ما خطا بده.

کد پی‌اچ‌پی:
<?php

//index.php

if( isset( $_GET['id'] ) ) {
$check mysql_query"SELECT `id` FROM `members`" );
if( 
mysql_num_rows$check ) < ) {
exit( 
'Error!!!' );
return 
FALSE;
}
else {
while( 
$row mysql_fetch_array$check ) ) {
echo( 
'Your name: ' $row['firstname'] . '<br/>Your Family name: ' $row['lastname'] );
}
}
}
?>
غایب
  پاسخ
تشکر شده توسط : alri
#5
معضرت می خوام اگه نا مفهومه .
من می خواهم که یک صفحه کامل ایجاد کنم . یعنی توی این صفحه هم کد html هست و هم یکسری object هست . پس من نمی تونم این فایل عظیم رو در db ذخیره کنم . ( عظیم از این نظر که هر قسمت این صفحه یک جور برنامه نویسی می شه. یک جا ممکنه تابعی فراخوانی بشه ، یک جا ممکن است یک شیئ ساخته بشه و آن شیئ هر دفعه یک ورودی خاص داره ) پس نمی تونیم صفحه ای کامل را به همراه کد php وhtml و java script را کد هاش رو تو db ذخیره کنیم .) کدی که آقای علیرضا خان نوشتن صفحه ایجاد نمی کنه بلکه بر اساس id به ما اطلاعات رو نمایش می ده . می شه گفت پیشرفته تر کد ایشون همون paging خودمون است

توضیح بیشتر = فرض کنید که در سمت چپ منو سایت ما به صورت پویا بخش ایجاد می کنیم . مثلا بخش ورزش رو که مدیر سایت ایجاد می کنه به صورت خودکار این بخش در منو سمت چپ سایت نمایش داده می شه . حالا برای بخش ورزش که لینکش ایجاد شده باید صفحه ای بسازیم که توی اون صفحه select رو بر اساس ورزش انجام بده . ( اینجاس که می گم محتوا هر دفعه یه چیزه ) حالا به نظر شما ما چه کار کنیم که این صفحه خودکار ساخته بشه ؟

راستی یکی از دوستان پرسیده بو چرا یه صفحه نمیسازی که محتواش تغییر کنه؟
1- کد سایت خیلی شلوغ می شه
2- اگر صفحه به درستی کار نکنه می شه گفت کل سایت می خوابه
ولی در کل برای کار های سبک تر خوبه
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#6
خب عزیز یه سوال دارم ازت !
مگه یه صفحه که مثلا ورزشی باشه با یه صفحه که مثلا خبری باشه قراره کلا فرق کنه ؟ یا فقط مطالبشون عوض میشه !؟
اگه کلا فرق کنه که دیگه این کارا بی معنی میشه ! یعنی خودت باید برای هر بخش یه صفحه درست کنی و آپلود کنی و... !
ولی حالا اگه فقط محتوا عوض میشه دیگه به نظرم کارای سبک و سنگین نداره !!!!!
یه صفحه بهترین راه میتونه باشه !
نقل قول:کد سایت خیلی شلوغ می شه
این که شلوغ باشه یا خلوت همش بستگی داره خودت چطور کد بزنی !
نقل قول:اگر صفحه به درستی کار نکنه می شه گفت کل سایت می خوابه
میتونه یه صفحه برای همچین روزایی درست کنی که اگه اون صفحه مشکلی داشت بفرسی به صفحه دوم تا درست شه !
نقل قول:ولی در کل برای کار های سبک تر خوبه
برای کارهای سنگین هم خوبه ! ( الان کد همین فروم کار سنگینه دیگه ؟ )
هر چند تا انجمن اضافه بشه که براشون صفحه نمیسازه !
البته این روش من و فکر منه ها ! نباید 100% درست باشه ! چون سوال کردی اینجوری تاکید کردم !!!!!
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#7
سلام !
دوست عزیز !!!
چیزی که میتونم خدمتتون عرض کنم این هست که شما دقیقاً دارید سوال میکنید که یک سی ام اس به چه صورت طراحی میشه و برنامه نویسی اون به چه صورت هست !
بنا به نیاز تغییر میکنه و برای اینکار باید برنامه نویسی PHP فرابگیرید .
موفق باشید
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#8
نقل قول:کدی که آقای علیرضا خان نوشتن صفحه ایجاد نمی کنه بلکه بر اساس id به ما اطلاعات رو نمایش می ده
من که منظورتون رو از ساختن صفحه متوجه نشدم! صفحه که همینطوری ساخته نمیشه! هرجا دیدم و از هر کسی پرسیدم راه مناسب ساختن صفحه همونی بود که گفتم. اولش هم ذکر کردم که ، این یک نمونه کد ساده هست برای نمایش اطلاعات که صفحه هم قبلش ساخته میشه.

نقل قول:حالا برای بخش ورزش که لینکش ایجاد شده باید صفحه ای بسازیم که توی اون صفحه select رو بر اساس ورزش انجام بده
اینطوری که من متوجه شدم از این جمله تون ، شما می خواید بر اساس لینک ورزش یک صفحه بسازید که ممکنه محتواش تغییر کنه ! خب این کاری نداره. باز همونی که اول نوشتم رو باید ازش استفاده کنی با این تفاوت که در آدرس یک متغیر میزاری و مقدار اون رو برابر اون رشته ثابت برای بدست گرفتن کوئری قرار میدی. اون وقت در هر while یک صفحه نمایش داده میشه متناسب با اون رشته موجود در آدرس. حالا اینکه چطوری محتوا تغییر کنه ، بستگی به نیازتون داره. یکی از تغییر هایی که میتونه صورت بگیره اینه که ، فرض می کنیم اون صفحه رو ساختیم و الان داخلشیم ، در اون مطالب دسته بندی شدن ، هروقت یک مطلب تازه میاد ، میره بالای مطالب ، پس یک تغییر صورت گرفته. ... این امر هم باز دستورات SQL امکان پذیره.
غایب
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#9
با مطالبی که از نظرات شما گرفتم ، این را متوجه شدم که شما بهتر می دانید که یک صفحه داشته باشم و حالا بر اساس داده های بانکم محتوا این صفحه را تغییر بدهم .
شما این را در نظر بگیرید که قرار است منو چپ و راستی داشته باشیم که هر کدوم اطلاعاتشون باید از بانک خوانده شود. paging اطلاعات رو باید داشته باشیم . اگر مثلا یک اسکریپت آمار گیر نوشتیم آن را هم باید داشته باشیم ، قسمت تبلیغات رو باید داشته باشیم ، تازه اگر از template استفاده نکنی باید کد های html را داشته باشی و هر کار اضافه ای که بخوای بکنی باید کد آن کار را در صفحه داشته باشیم ...
اینجا یک سوال دارم اگر بعدا بخواهید مثلا 2 سال بعد قسمتی را حذف و اضافه کنید دچار مشکل نمی شوید ؟
<< به نظر دوستان احترام می گذاریم وبه روش آنها عمل می کنیم >>
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#10
نقل قول:سال بعد قسمتی را حذف و اضافه کنید دچار مشکل نمی شوید ؟
دوست عزیز به نظر من این هم بسته به کد نویسی خودت داره !
من دقیقا از همین کار استفاده میکنم و اتفاقا زیاد هم بخش اضافه و حذف کردم و مشکلی نداشتم !
ببین برای منوی کنار سایتت که کافیه با یه کوئری و یه حلقه اطلاعات یه جدول رو بکشی بیرون که جدول بخش های سایتت هستش !
و هر کدوم رو لینک درست بدی !!!!! مثلا :
کد پی‌اچ‌پی:
index.php?category=all
index
.php?category=news
index
.php?category=sport 
خب حالا هر بخشی که به جدولت اضافه میکنی فقط اسم اون بخش تو لینک میاد ، مثلا بخش دانلود رو با اسم download اضافه کردی :
کد پی‌اچ‌پی:
index.php?category=all
index
.php?category=news
index
.php?category=sport
index
.php?category=download 
به همین راحتی !
ادامه کار هم که علیرضا خان گفتن دیگه ... همون جوریی !
  پاسخ
تشکر شده توسط : alri


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان