• 2 رای - 4.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
شمسی سازی تاریخ یک اسکریپت
#1
Information 
سلام دوستان

کسانی که تو امر شمسی سازی تاریخ کار کردن و می تونن اسکریپتهای خارجی رو شمسی سازی کنن ./ لطف کنن به من کمک کنن /

اسکریپت ساده ای هست / و تاریخ فقط تو یکی دو جاش نشون میده .

هر کی وقتش داره لطفا اعلام کنه تا براش سند کنم . ممنون میشم کمکم کنید .

یا علی
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#2
با عرض سلام و خوش آمد گویی خدمت شما دوست و همکار گرامی
امید وارم برنامه ریزی های سازمانی مجموعه در پیشرفت علمی شما موثر باشه
--------------------------------------------------------------
برای تاریخ شمسی خوب جایی اومدی.
مهندس سهرابلو استاد این کاره . قرار یه کرس دانشگاه هم تو این زمینه بگیره
Big Grin
علم تاج افتخار دنیا و یادگار پس از مرگ است
  پاسخ
تشکر شده توسط : emad.h oia
#3
با عرض سلام مجدد .

ادمین جان از خوش آمد گویی شما ممنونم .

سایت پر محتوا و جالبی دارید . ان شالله که روز بروز به تعداد پستهای مفید افزوده بشه . /

من برا این کار با کدوم کاربر باید صحبت کنم ؟ (مهندس سهرابلو) ؟

خودشون این تاپیک رو میبینن یا پیغام باید بهشون بدم ؟

اگه کمکم کنید ممنون میشم .

یا علی
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#4
احتمالا تا فردا عصر خودشون می بینن.
البته ایشون الان مسافرت هستن و گرنه در کمتر از یک ساعت پاسخ شما رو می دادن.
نام کاربری ایشون admin هست.
اگه خواستید می تونید از طریق سایت بهشون ایمیل یا پیام خصوصی بدید
Smile
علم تاج افتخار دنیا و یادگار پس از مرگ است
  پاسخ
تشکر شده توسط : emad.h
#5
به هر حال من منتظر میمونم - تا ان شالله دوستان جواب بدن / یا علی
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#6
با سلام خدمت دوست عزیز
تابع مربوطه برای تاریخ شمسی رو می تونید توی http://iranphp.org/node/6 ببینید.
توضیحات توی صفحه مربوطه داده شده. فقط کافیه به جای تابع میلادی از تابع شمسی استفاده کنید
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#7
سلام /

جناب سهرابلو / من وارد نیستم /

من یه اسکریپت دارم که تاریخش میگن با smarty نوشته شده /

حالا چی کار باید بکنم / ؟
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#8
خب باید پلاگینش رو واسه اسمارتی بنویسین و داخلش از تابع pstrftime استفاده کنین
یعنی باید اون تابعی که داخل اسمارتی برای تاریخش نوشته شده رو پیدا کنین بعد به جای strftime به جاش pstrftime رو بزارین
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#9
عذر می خوام که اینقدر پست میدم .

اما ن مبتدی هستم / و با پی اچ پی آشنایی ندارم / می تونم لینک اونو بزارم و شما یه آموزشی در این مورد بدید ؟ شاید همین آموزش به سود خیلی از کاربران باشه /

ممنونم - یا علی
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#10
دوستان مثل اینکه از تابع HDAdate استفاده میکنه ! نمیدونم گیج شدم / این تابع فرانسوی هست /
  پاسخ
تشکر شده توسط :


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان