/
  • شمارش رکرد ازدیتابیس

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی شمارش رکرد ازدیتابیس
    نویسنده پیام
    nimayz آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 16
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۵ مهر ۱۵
    اعتبار: 0
    تشکرها : 7
    ( 0 تشکر در 0 ارسال )
    ارسال: #1
    شمارش رکرد ازدیتابیس
    سلام خدمت اساتید محترم
    دوستان من میخام تعداد پستهای که برای هر موزوع ثبت میکنم رو جلوی منوم بزنم مثلا موضوع لباس بچه (40)

    یه همچین چیزی
    من یاید چطور این رکورد رو بگیرم از کجا ؟میشه راهنمایم کنید؟؟؟؟
    ۱۳۹۶ شهريور ۲۰ ۱۲:۵۶ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    Hamid آفلاین
    حمید رضا رحیمی
    ****

    ارسال‌ها: 563
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۰ آبان ۹
    اعتبار: 20
    تشکرها : 553
    ( 360 تشکر در 227 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: شمارش رکرد ازدیتابیس
    https://dev.mysql.com/doc/refman/5.7/en/...-rows.html
    __________________________________________________________________________
    ۱۳۹۶ شهريور ۲۱ ۰۲:۳۳ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS