/
  • شروع فیلدهای خودکار از عدد خاص

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 1 رأی - میانگین امیتازات: 4
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی شروع فیلدهای خودکار از عدد خاص
    نویسنده پیام
    ahmaduse آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 23
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۴ آذر ۳
    اعتبار: 0
    تشکرها : 5
    ( 0 تشکر در 0 ارسال )
    ارسال: #1
    شروع فیلدهای خودکار از عدد خاص
    با سلام دوستان
    چطور میشه فیلدی که از نوع auto increment هست از یک عدد خاص شروع بشه؟
    مثلن از 1000؟
    در my sql منظورم هست.
    ۱۳۹۴ دي ۶ ۰۹:۴۶ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    Y.P.Y آفلاین
    ناظم کل
    *******

    ارسال‌ها: 2,781
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۲۸
    اعتبار: 103
    تشکرها : 2181
    ( 4856 تشکر در 2220 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: شروع فیلدهای خودکار از عدد خاص
    auto_increment = 1000
    کد:
    create table `my_table`
    (
        `id` bigint(20) unsigned not NULL auto_increment,
        primary key (`id`),
    ) engine = 'myisam' auto_increment = 1000;
    __________________________________________________________________________
    وبلاگ: Yousha.Blog.ir

    صدام: "اگر با ارتش شاه ایران طرف بودیم، یک ماهه جنگ را می بردیم"
    http://gulfnews.com/opinion/thinkers/ira...i-1.500997
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۴ دي ۱۶ ۰۶:۵۵ عصر، توسط Y.P.Y.)
    ۱۳۹۴ دي ۶ ۱۰:۵۶ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    ahmaduse آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 23
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۴ آذر ۳
    اعتبار: 0
    تشکرها : 5
    ( 0 تشکر در 0 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: شروع فیلدهای خودکار از عدد خاص
    ممنون بابت پاسخ اما مد نظرم این بود که - تو php my admin این خاصیت تو فیلدش وجود نداره؟
    و فقط باید alter کرد ؟؟؟؟
    ۱۳۹۴ دي ۶ ۰۶:۵۸ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    Alaa غایب
    علا عالم فلکی
    ***

    ارسال‌ها: 945
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۲ فروردين ۲۰
    اعتبار: 52
    تشکرها : 745
    ( 663 تشکر در 478 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: شروع فیلدهای خودکار از عدد خاص
    سلام،
    بله با استفاده از alter میشه تغییر داد:
    کد PHP:
    ALTER TABLE tbl AUTO_INCREMENT 10
    شما چرا نمیخواین از Alter استفاده کنین؟
    __________________________________________________________________________
    ۱۳۹۴ دي ۶ ۰۷:۲۴ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : ahmaduse
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS