۱۳۹۳ مرداد ۲۳, ۰۹:۳۲ ق.ظ
سلام رفقا. بالاخره بعد از دوسال سر و کله زدن با خودم و مقایسه فریم ورک های مختلف و مردد بودن بین فریم ورک Yii و کیک پی اچ پی ، در عین داشتن علاقه عمیق و ارادت قلبی به CakePHP
رفتم سراغ فریم ورک Yii و کارم رو با این فریم ورک استارت زدم.
اوایل کمی ناامید کننده بود برام و خیلی گنگ و پیچیده.اما چون با پیاده سازی بخشی از یک پروژه استارت زده بودم و مجبور بودم یاد بگیرم خیلی سریع کنار اومدم باهاش و پروژه رو دارم جلو میبرم.
عملا توی کار خیلی بیشتر با مفاهیم MVC آشنا شدم و در حین پیاده سازی پروژه دارم متدها و کلاس های مختلف کار با Yii رو یاد میگیرم. در کل نسبت به روز اولی که استارت زدم خوشحال تر و امیدوار ترم.
رضا تبریک بگو بهم

اوایل کمی ناامید کننده بود برام و خیلی گنگ و پیچیده.اما چون با پیاده سازی بخشی از یک پروژه استارت زده بودم و مجبور بودم یاد بگیرم خیلی سریع کنار اومدم باهاش و پروژه رو دارم جلو میبرم.

عملا توی کار خیلی بیشتر با مفاهیم MVC آشنا شدم و در حین پیاده سازی پروژه دارم متدها و کلاس های مختلف کار با Yii رو یاد میگیرم. در کل نسبت به روز اولی که استارت زدم خوشحال تر و امیدوار ترم.
رضا تبریک بگو بهم

بنده طعم ايمان را نمي چشد، تا اينكه دريابد آنچه اتفاق نيفتاده است نمي شد كه اتفاق بيفتد؛و آنچه شده و اتفاق افتاده است,نمي شد كه نشود و اتفاق نيفتد....حضرت علي(ع)