/
  • سیستم نظر سنجی

  • صفحه‌ها (2):
  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی سیستم نظر سنجی
    نویسنده پیام
    scooter آفلاین
    عضو مهم
    ****

    ارسال‌ها: 391
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۳
    اعتبار: 3
    تشکرها : 239
    ( 54 تشکر در 42 ارسال )
    ارسال: #1
    سیستم نظر سنجی
    کسی می دونه چه جوری میشه با ci یه سیستم نظر سنجی نوشت؟
    __________________________________________________________________________
    welcome to the club
    ۱۳۸۹ ارديبهشت ۷ ۰۸:۵۲ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    hidensoft آفلاین
    عضو ارشد
    *****

    ارسال‌ها: 1,384
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ شهريور ۳
    اعتبار: 46
    تشکرها : 729
    ( 1394 تشکر در 782 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: سیستم نظر سنجی
    یعنی چی چه جوری می شه نوشت ؟
    ایده خودت چیه ؟
    ۱۳۸۹ ارديبهشت ۷ ۰۹:۴۰ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    scooter آفلاین
    عضو مهم
    ****

    ارسال‌ها: 391
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۳
    اعتبار: 3
    تشکرها : 239
    ( 54 تشکر در 42 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: سیستم نظر سنجی
    من به عنوان مدیر یه سوال مطرح میکنم مثلا " عملکرد این سایت چگونه است؟" (سوال داینامیکه) عالی خوب متوسط ضعیف
    بعدا کاربرا میان رای میدن.
    بعد هم نتیجه رو محاسبه میکنه و می گه که هر کدوم چند در صد رای اوردن؟
    __________________________________________________________________________
    welcome to the club
    ۱۳۸۹ ارديبهشت ۸ ۱۲:۰۳ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    hidensoft آفلاین
    عضو ارشد
    *****

    ارسال‌ها: 1,384
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ شهريور ۳
    اعتبار: 46
    تشکرها : 729
    ( 1394 تشکر در 782 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: سیستم نظر سنجی
    برای ساخت دیتابیسش کمک می خوای ؟
    ۱۳۸۹ ارديبهشت ۸ ۰۱:۵۴ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    scooter آفلاین
    عضو مهم
    ****

    ارسال‌ها: 391
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۳
    اعتبار: 3
    تشکرها : 239
    ( 54 تشکر در 42 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: سیستم نظر سنجی
    سلام
    نه
    من با جمع نتایج مشکل دارم(هر گزینه چند در صد رای اورده)
    با کشیدن نمودارش مشکل دارم
    با اینکه چه جوری helper رو بنویسم
    خلاصه با همش دیگه
    Big Grin
    اگه یه نمونه معرفی کنی ممنون میشم
    __________________________________________________________________________
    welcome to the club
    ۱۳۸۹ ارديبهشت ۸ ۰۲:۰۰ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    hidensoft آفلاین
    عضو ارشد
    *****

    ارسال‌ها: 1,384
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۸ شهريور ۳
    اعتبار: 46
    تشکرها : 729
    ( 1394 تشکر در 782 ارسال )
    ارسال: #6
    RE: سیستم نظر سنجی
    http://www.dbscripts.net/poll/demo :: http://www.dbscripts.net/download/?file=5
    http://www.phpclasses.org/search.html?wo...o_search=1
    ۱۳۸۹ ارديبهشت ۸ ۰۵:۴۶ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : scooter
    parsig آفلاین
    عضو مهم
    ****

    ارسال‌ها: 279
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۳۰
    اعتبار: 5
    تشکرها : 146
    ( 259 تشکر در 144 ارسال )
    ارسال: #7
    RE: سیستم نظر سنجی
    دو حالت داره . یا تعداد جواب ها استاتیکه یا داینامیک . یعنی یا می خواین سوالها 4 تا باشه . یا هر چند تا که داشت .

    اگه تعداد سوال ها استاتیک باشه که شما یه تیبل تعریف می کنید با فیلد های زیر :
    کد:
    Questions
    ans1
    vote1
    ans2
    vode2
    ans3
    vote3
    ans4
    vote4

    بعد هر وقت کسی به جوابی رای می ده مقدار vote رو یک واحد اضافه می کنید و نهایتا هم با یه فرمول درصد می گیرید .

    اگر می خواید تعداد جواب ها داینامیک باشه همین روال رو باید توی دو تا تیبل ( یکی برای سوال ها و یکی برای جواب ها ) پیاده کنید .
    __________________________________________________________________________
    [تصویر:  logo-small.jpg]
    ۱۳۸۹ ارديبهشت ۸ ۰۶:۵۵ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : scooter
    scooter آفلاین
    عضو مهم
    ****

    ارسال‌ها: 391
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۳
    اعتبار: 3
    تشکرها : 239
    ( 54 تشکر در 42 ارسال )
    ارسال: #8
    RE: سیستم نظر سنجی
    سلام
    من توی حساب کردن آرا مشکل دارم
    2 تا جواب داریم (مثلا)
    مثلا
    خوب 1 رای
    بد 1 رای
    اورده
    حالا چه جوری میشه در صد رو در اورد؟ خوب 50% بد %50
    __________________________________________________________________________
    welcome to the club
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۸۹ ارديبهشت ۱۸ ۰۳:۵۴ عصر، توسط scooter.)
    ۱۳۸۹ ارديبهشت ۱۸ ۰۳:۵۴ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    oia آفلاین
    محمد ثانی
    *****

    ارسال‌ها: 2,014
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۶
    اعتبار: 66
    تشکرها : 2330
    ( 2091 تشکر در 1290 ارسال )
    ارسال: #9
    RE: سیستم نظر سنجی
    خب با ریاضی می شه درصد رو حساب کرد!
    ۱۳۸۹ ارديبهشت ۱۸ ۰۴:۰۵ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    scooter آفلاین
    عضو مهم
    ****

    ارسال‌ها: 391
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۳
    اعتبار: 3
    تشکرها : 239
    ( 54 تشکر در 42 ارسال )
    ارسال: #10
    RE: سیستم نظر سنجی
    همون رو من نمیدونم Tongue
    __________________________________________________________________________
    welcome to the club
    ۱۳۸۹ ارديبهشت ۱۸ ۰۴:۲۲ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

  • صفحه‌ها (2):
  • ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS