/
  • سورس صفحه

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی سورس صفحه
    نویسنده پیام
    mohammad.mm540 آفلاین
    عضو
    ***

    ارسال‌ها: 217
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۴ تير ۳۱
    اعتبار: 0
    تشکرها : 18
    ( 5 تشکر در 5 ارسال )
    ارسال: #1
    سورس صفحه
    سلام دوستان چگونه سورس صفحه را قفل کنم تا کاربران نتوانند به سورس دسترسی داشته باشند؟
    ۱۳۹۵ فروردين ۲۴ ۰۶:۲۸ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    Alaa غایب
    علا عالم فلکی
    ***

    ارسال‌ها: 944
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۲ فروردين ۲۰
    اعتبار: 52
    تشکرها : 744
    ( 663 تشکر در 478 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: سورس صفحه
    سلام،
    جواب ساده‌اش این هست که نمیشه چنین چیزی.
    __________________________________________________________________________
    ۱۳۹۵ فروردين ۲۴ ۱۱:۲۷ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    mo_ali_2005 آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 38
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۳ مرداد ۱۵
    اعتبار: 2
    تشکرها : 3
    ( 19 تشکر در 14 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: سورس صفحه
    در مورد html نمي تونيد از ديدن سورس جلوگيري کنيد. مي تونيد با استفاده از javascript کليک راست رو غير فعال کنيد ولي باز هم از طريق منوها ميشه سورس رو ديد.
    ميشه با بعضي برنامه ها کدهاي Html توليد شده توسط php رو فشرده کرد و به شکلي در اورد که کسي که سورس رو به زحمت بيافته و براي متوجه شدن ساختار خيلي دقت کنه (کدهاي html و ترتيبشون تغيير نميکنه اما فاصله ها حذف مي شه و بعضي تغييرات ديگه... ) که از اصطلاح Obfuscating براش استفاده مي شه مي تونيد به لينک زير براي يافتن يک نمونه کد php رايگانش سر بزنيد
    https://www.ioncube.com/html_encoder.php

    در مورد php هم مي شه با استفاده بعضي برنامه ها مثل zend guard کدهاي php رو encode کرد تا کسي که سورس کد رو مي بينه کدهاي Php رو متوجه نشه. البته بايد برنامه مربوطه رو نصب کنيد تا با استفاده از اون کدهاي php رو encode کنيد و علاوه بر اين اکستنشن مربوط به loader رو هم به سرور اضافه کنيد تا هنگام اجرا decode​ بشه.

    در مودر css و جاوا اسکريپت هم مي تونيد با برنام هاي مخصوص کدها رو فشرده کنيد تا خوندنشون سخت تر بشه (نمي تونيد مانع خوندنشون بشيد) البته بيشتر براي لود سريعتر استفاده مي شه ولي خوندن کد هم سخت تر مي شه...
    ۱۳۹۵ فروردين ۲۶ ۱۲:۵۳ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS