• 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سوال: چند بار استفاده کردن از یک کوئری
#1
سلام،
من بارها تلاش کردم که از یک کوئری بیش از یکبار استفاده کنم اما امکان پذیر نیست! خطایی داده نمیشه اما خروجی اونی نیست که مد نظرمه یا شاید بهتره بگم برای بار دوم اصلاً خروجی وجود نداره!
البته بگم که برای اتصال به پایگاه داده و بدست گرفتن کوئری از کلاسی که خودم نوشتم استفاده می کنم...

مثال:

کد پی‌اچ‌پی:
$getmeminfo $conn->GnIQuery"SELECT `firstname`, `lastname`, `email`, `password` FROM `members` WHERE `username` = '" $_GET['user'] . "'" );

echo( 
'<h2>اطلاعات عمومی</h2><table border="1"><tr><td>نام کوچک</td><td>نام خانوادگی</td><td>جنسیت</td><tr>' );

while( 
$pubrow mysql_fetch_assoc$getmeminfo ) ) {
    echo( 
'<td>' $pubrow['firstname'] . '</td><td>' $pubrow['lastname'] . '</td>' );
}

echo( 
'</tr></table><h2>اطلاعات محرمانه</h2><table border="1"><tr><td>رایانامه</td><td>کلمه عبور</td></tr><tr>' );

while( 
$prirow mysql_fetch_assoc$getmeminfo ) ) {
    echo( 
'<td>' $prirow['email'] . '</td><td>********</td>' );
}

echo( 
'</tr></table>' ); 
غایب
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#2
getmeminfo
محتوی این متغییر چیه؟

علیرضا عزیز کلاست رو کامل تر کن تا این موارد رو پوشش بده!!!
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#3
محتواش همون مقدار هایی هست که تو عمل بدست گرفتن کوئری بدست میاد. فرضاً یک آرایه با مقادیر: خودم ، 5 ، ایران
مثلاً چیکار کنم؟
غایب
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#4
یه چیزی شبیه ORM کن!
مثلا من شکل استفادش رو می نویسم خوده دیگه ایده بگیر و بنویسش
مثلا ما یک کلاس داریم که به شکل های زیر عمل می کنه
کد پی‌اچ‌پی:
$db = new iDb(array($hostname$username$password$database));

// insert to user table
$db->user->insert(array('name'=>$name'email'=>$email));

// select all user table
$db->user->select();

// select name & email in user table
$db->user->select('name''email'); 

و ...
داشتن همچین کلاسی چقدر کارو ساده می کنه!!!
خیلی هم آسونه نوشتنش
می خوای تو شروع کن
کمک هم خواستی ما در خدمتیم
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#5
عزیز من. انگار موضوع رو نگرفتی ها! اینی که شما مثال زدید اومده فقط کارو آسون کرده ولی من دارم میگم از یک کوئری بیشتر از یکبار نمیشه استفاده کرد! لطفاً خودت یدونه ساده اش رو بنویس و ببین می تونی از یک کوئری در دو while استفاده کنی یا نه!
غایب
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#6
در حالت عادی نمی شه شما دوباز از دیتابیس اطلاعات رو واکشی کنی
مگر اینکه با ORM یک dataSet ایجاد کنی
یا اینکه یه بار اطلاعات رو از دیتا بیس استخراج کن و توی یک ارایه قرار بهده بعد هرچقدر که دوست داری توی while بذار Wink
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#7
http://us3.php.net/mysql_data_seek
  پاسخ
تشکر شده توسط : oia cyletech


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان