/
  • سوال پیرامون پرداخت الکترونیک

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی سوال پیرامون پرداخت الکترونیک
    نویسنده پیام
    blackhacking21 آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 2
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۳ شهريور ۲۸
    اعتبار: 0
    تشکرها : 0
    ( 0 تشکر در 0 ارسال )
    ارسال: #1
    Exclamation سوال پیرامون پرداخت الکترونیک
    با سلام
    دوستان بنده زیاد با پرداخت الکترونیک آشنایی ندارم ولی یک سوال به ذهنم اومد گفتم مطرح کنم .
    زمانی که کاربر به صفحه ی پرداخت هدایت میشه و مبلغ و شماره سفارش و ... برای درگاه بانک مربوطه ارسال میشه و اگه پرداخت موفقیت آمیز باشه بانک یک دیتا مبنی بر موفقیت آمیز به سمت callbackurl ارسال می کنه ...
    حال اگه شخصی همون داده ای رو که بانک مبنی بر موفقیت آمیز بودن تراکنش هست رو خودش به سمت callbackurl ارسال کنه آیا باز هم پرداخت موفقیت آمیز خواهد بود ؟ و یا حتما calllbackurl فقط از صفحه ی پرداخت بانک دستورات مبنی بر موفقیت آمیز بودن یا نبودن رو دریافت می کنه ؟؟؟
    ۱۳۹۳ شهريور ۲۸ ۰۵:۱۵ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    Reza آفلاین
    رضا شیخله
    *****

    ارسال‌ها: 3,025
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۰ آبان ۱۶
    اعتبار: 133
    تشکرها : 2724
    ( 2716 تشکر در 1692 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: سوال پیرامون پرداخت الکترونیک
    بعد از اینکه دیتا به آدرس کال بک برگشت مجدد با استفاده از وبسرویس بانک تراکنش رو verify میکنید که اینو دیگه کاربر نمیتونه تغییر بده و با توجه به نتیجه وریفای کردن ، صحت تراکنش رو بررسی میکنید .
    __________________________________________________________________________
    -- - RezaWorkShop.ir - blog.RezaOnline.net
    ۱۳۹۳ شهريور ۲۸ ۰۷:۱۵ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    blackhacking21 آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 2
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۳ شهريور ۲۸
    اعتبار: 0
    تشکرها : 0
    ( 0 تشکر در 0 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: سوال پیرامون پرداخت الکترونیک
    خب نتیجه ی verify رو هم شخص دیگری نمیتونه ارسال کنه ؟ یعنی هم یک دیتا به callback و هم نتیجه ی verify هر دو فیک باشند ؟Confused
    ۱۳۹۳ شهريور ۲۸ ۰۷:۴۶ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    Reza آفلاین
    رضا شیخله
    *****

    ارسال‌ها: 3,025
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۰ آبان ۱۶
    اعتبار: 133
    تشکرها : 2724
    ( 2716 تشکر در 1692 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: سوال پیرامون پرداخت الکترونیک
    خیر .
    چون هم به آی پی حساس هست و فقط آی پی سرور شما جواب میدهد
    هم اینکه یکسری پارامترها بعنوان شناسه درگاه و شناسه مشتری به شما داده میشود که فقط شما از مقدار آن باخبرید و بوسیله آنها این فرآیند را انجام میدهید .
    __________________________________________________________________________
    -- - RezaWorkShop.ir - blog.RezaOnline.net
    ۱۳۹۳ شهريور ۲۸ ۱۱:۲۸ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    defence آفلاین
    *defence*
    **

    ارسال‌ها: 28
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۳ مهر ۳
    اعتبار: 1
    تشکرها : 8
    ( 6 تشکر در 6 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: سوال پیرامون پرداخت الکترونیک
    اگر در سمت سرور بعد از این که مقادیر و بررسی کردید تو خود سرور اون کد رهگیری و غیر فعال کنید به نظرم بهتره
    ۱۳۹۳ مهر ۳ ۱۱:۵۹ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS