/
  • سوال : نحوه دیباگ کردن و پروفایل کردن پروژه

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 2 رأی - میانگین امیتازات: 4.5
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی سوال : نحوه دیباگ کردن و پروفایل کردن پروژه
    نویسنده پیام
    Na3r آفلاین
    ناصر خلقی
    *****

    ارسال‌ها: 412
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۳
    اعتبار: 11
    تشکرها : 257
    ( 576 تشکر در 308 ارسال )
    ارسال: #1
    Brick سوال : نحوه دیباگ کردن و پروفایل کردن پروژه
    سلام خدمت دوستای گلم

    اگه میشه درباره دیباگ کردن و پروفایل کردن پروژه های خودتون توضیح بدید یا یه لینک به یه آموزش بدید

    پیشاپیش ممنون
    ۱۳۸۷ دي ۳۰ ۱۰:۲۷ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    molana آفلاین
    چالیست - chalist
    *******

    ارسال‌ها: 1,764
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۳۰
    اعتبار: 60
    تشکرها : 1644
    ( 1550 تشکر در 1015 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: سوال : نحوه دیباگ کردن و پروفایل کردن پروژه
    من که خیلی متوجه منظورت نشدم یاکوزا جان
    می شه کمی بیشتر توضیح بدی؟
    __________________________________________________________________________
    همه جوره اش رو داریم ظاهرن
    ۱۳۸۷ دي ۳۰ ۱۰:۴۲ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    Na3r آفلاین
    ناصر خلقی
    *****

    ارسال‌ها: 412
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۳
    اعتبار: 11
    تشکرها : 257
    ( 576 تشکر در 308 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: سوال : نحوه دیباگ کردن و پروفایل کردن پروژه
    کجاشو متوجه نشدی ؟
    تو phpdesigner یه قسمت داره برا profile کردن کدهای php
    یکم سرچ کردم ببینم پروفایل کردن چیه دیم باعث افزایش سرعت تو اجرای کدهای php میشه و جاهایی که باعث کندی تو اجرای برنامه میشن رو بهت مشون میده ولی من نتونستم باهاش کار کنم
    تو phpdesigner 2008 برای دیباگ کردن و پروفایل کردن احتیاج به xdebug هستش که یه اکستنشن برای php و کار دیباگ کردن و پروفایل کردن رو انجام میده
    راستی دیباگ کردن هم معلومه دیگه کارش چیه
    حالا می خوام اطلاعاتی بیشتری تو این زمینه پیدا کنم
    ۱۳۸۷ دي ۳۰ ۱۱:۵۸ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    admin آفلاین
    وحید سهرابلو
    **********

    ارسال‌ها: 5,697
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ آذر ۲۴
    اعتبار: 100
    تشکرها : 1362
    ( 6197 تشکر در 3438 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: سوال : نحوه دیباگ کردن و پروفایل کردن پروژه
    برای دیباگ کردن به نظر من همون xdebug بسیار مناسب هست. داخل کدتون می تونید استفاده کنید و نیازی به نرم افزار خاصی نیست
    http://devreview.com/article-php-with-xdebug/
    در مورد پروفایل کردن من توی پروژه مگنتو ایده جالبی رو دیدم
    شما دو متغیر دارید که یکی زمان اجرا و یکی فضای گرفته شده رو توش قرار میدید
    وقتی که می خوایید پروفایل رو شروع کنید زمان سپری شده و فضای رم گرفته شده رو یه جایی ذخیره می کنید (مثلا توی دو متغیردیگه ) بعد که پروفایل رو جایی که می خوایید قطع کنید زمان سپری شده رو از زمانی که قبلا ذخیره کردید کم می کنید

    یک نمونه (که البته فقط برای زمان هست)
    کد PHP:
    class profiler {
    // simple profiler
      
    private $time_start;
     
      private function 
    get_time() {
        list(
    $usec$sec) = explode(' 'microtime());
        return ((float)
    $usec + (float)$sec);
      }
     
      function 
    start() {
        
    $this->time_start $this->get_time();
      }
      function 
    finish() {
        return (
    $this->get_time() - $this->time_start);
      }

    ۱۳۸۷ بهمن ۱ ۱۰:۵۱ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : Na3r
    Na3r آفلاین
    ناصر خلقی
    *****

    ارسال‌ها: 412
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۷ دي ۳
    اعتبار: 11
    تشکرها : 257
    ( 576 تشکر در 308 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: سوال : نحوه دیباگ کردن و پروفایل کردن پروژه
    یه سوال دیگه هم دارم تو همین تاپیک میپرسم

    من با زند استودیو کار نکرده بودم دیشب رو سیستمم نصب کردم شانسی رفتم تو یه قسمتش هر جای کدم که ممکن بود باگ داشته باشه رو نشون میداد وقتی رو اون قسمت میرفتی و f2 رو میزدی درباره اون باگ و یه مثال نشون میداد
    برام خیلی جالب بود
    مثلا یه تابع نوشته بودم که یه شرط رو چک میکرد بعد یه مقداری رو ریترن میکرد ولی اگه اون شرط برقرار نبود چیزی رو ریترن نمیکرد
    زند استودیو زیر اون تابع یه خط زرد کشیده بود و warnning داده بود

    کسی میدونه اونو از کجا باید بیارم
    خودم پیداش کردم مرسی

    این قسمت رو میگفتم خیلی جالبه

    [تصویر:  zv22qv.jpg]
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۸۷ بهمن ۱ ۱۱:۴۰ صبح، توسط Na3r.)
    ۱۳۸۷ بهمن ۱ ۱۱:۱۷ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : zoghal
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS