/
  • سوال-فراخوانی فایل ها در php

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی سوال-فراخوانی فایل ها در php
    نویسنده پیام
    rockstar آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 4
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۳ شهريور ۱۷
    اعتبار: 0
    تشکرها : 2
    ( 0 تشکر در 0 ارسال )
    ارسال: #1
    سوال-فراخوانی فایل ها در php
    با سلام
    یه سوال مبتدی:
    در برنامه هام با require کردن فایل های مشکل دارم و میخوام بدونم آیا بجای فراخوانی هر یک از فایل ها به شکل زیر در بالای هر کد راه بهتری وجود داره:
    کد PHP:
    require_once '../includes/class-db.php'
       require_once 
    '../includes/td-config.php';  
      require_once 
    '../includes/td-functions.php';
       require_once 
    '../includes/td-includes.php'
       require_once 
    'includes/td-login.php'
    (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۳ شهريور ۱۷ ۰۸:۱۱ عصر، توسط rockstar.)
    ۱۳۹۳ شهريور ۱۷ ۰۸:۱۱ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    saeideng آفلاین
    عضو
    ***

    ارسال‌ها: 151
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۲ تير ۱۶
    اعتبار: 4
    تشکرها : 15
    ( 71 تشکر در 62 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: سوال-فراخوانی فایل ها در php
    همه رو بزارید در داخل یه فایل بعد اون فایل رو در فایل های دیگه فراخوانی کنید
    ۱۳۹۳ شهريور ۱۷ ۰۸:۳۷ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS