• 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سوال: عدم نمایش مقادیر وارد شده از پیش برای input text
#1
سلام،
دقت کردید که برای یک فرم وقتی چیزی رو وارد می کنیم ذخیره میشه و بار دوم اگر دابل کلیک کنید پنجره ای نمایش داده میشه. حالا اگر بخوایم اون پنجره نمایش داده نشه یا مقادیر ذخیره نشه یا حذف بشن. هر راهی که ممکنه. چیکار باید کنیم؟ Huh
غایب
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#2
کد:
autocomplete = "off"
https://developer.mozilla.org/en/how_to_...completion

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

افلاطون را گفتند چرا هرگز غمگین نمیشوی؟
گفت :دل برآنچه نمی ماند،نمی بندم.
  پاسخ
تشکر شده توسط : oia cyletech
#3
(۱۳۹۰ اردیبهشت ۲۷, ۰۴:۳۶ ب.ظ)Goback نوشته:
کد:
autocomplete = "off"
https://developer.mozilla.org/en/how_to_...completion

بنظرم بعضی وقت ها بایداین نکته رو جزو مسایل امنیتی دونست Dodgy
  پاسخ
تشکر شده توسط : cyletech
#4
دستت درد نکنه امید جون. الان یه چیزی ازت یاد گرفتم Heart ولی محمد امین (راستی سلام Cool کجایی تو پسر؟!) Blush همین عدم استفاده از autocomplete رو میگی؟ اگه این باشه که آره راست میگی. همیشه یوزرنیم هارو نشون میده حتی برنامه های بزرگ مثل ویبولتین. که نباید اینطوری باشه. البته اینم بگم که امید جان شما که کد می نویسی دست کم درست بنویس بگذار که دستت عادت کنه. فاصله در html معنی نداره و از حالت استاندارد خارج میشه پس autocomplete="off" درست تره Angel
غایب
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#5
نقل قول:راستی سلام Cool کجایی تو پسر؟!
باور کن هستم فقط تو مسسنجر نیستم بدلیل اینکه مسنجر ندارم Exclamation

نقل قول:همین عدم استفاده از autocomplete رو میگی؟
بله. جزو مواردی که گوگل باید تو قسمت سرچش استفده کنه Big Grin Wink
منم منظورم همون ذخیره شدنه username هاست!
هرچند زیاد نمی تونه مخاطره آمیز باشه و بعضی وقت ها هم مفیده Exclamation
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#6
نقل قول:هرچند زیاد نمی تونه مخاطره آمیز باشه و بعضی وقت ها هم مفیده
نه زیاد امنیت رو به خطر نمیندازه ولی بهرحال قطره قطره ... (باقیشو حفظی) Smile آره بعضی اوقاتم خیلی خیلی مفیده و سرعت عملکرد کاربر رو افزایش میده. البته در چنین مواقعی من ترجیح میدم از autocomplete هایی که با ajax نوشته میشن استفاده کنم. یعنی درست مثل همون گوگل که مثال زدی. گوگل علاوه بر نمایش جستجو هایی که خودت کردی ، عبارات نزدیک به اون مورد جستجوی تو هم نشون میده. اینطوری سرعت عملکرد کاربر تغییر نمی کنه و امنیت هم به خطر نمیافته. مگه نه غلام؟ Cool
غایب
  پاسخ
تشکر شده توسط :


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان