/
  • سوال در مورد yii framework

  • ارسال پاسخ   امتیاز موضوع:
    • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    حالت موضوعی | حالت خطی سوال در مورد yii framework
    نویسنده پیام
    آگرین آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 8
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۳ مهر ۲۶
    اعتبار: 0
    تشکرها : 6
    ( 0 تشکر در 0 ارسال )
    ارسال: #1
    سوال در مورد yii framework
    مدت زیادی نیس که یادگیری phpو شروع کردم. و قصد یادگیری yii framework و دارم. متاسفانه چیزی از yiiدستگیرم نمیشه. میخواستم بپرسم دستورای yii و تو چه محیطی مینویسن,مثلا این دستور و توی چه محیطی باید بنویسم . ممنون میشم کمکم کنید . config=dirname(__FILE__).'/protected/config/main.php' $;
    ۱۳۹۳ مهر ۲۶ ۰۶:۰۶ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    webnevesht آفلاین
    محمدرضا سلطانی
    ***

    ارسال‌ها: 972
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۰ آذر ۲۵
    اعتبار: 22
    تشکرها : 384
    ( 702 تشکر در 427 ارسال )
    ارسال: #2
    RE: سوال در مورد yii framework
    سلام دوست عزیز.
    این جور دستورات رو نیازی نیست جایی بنویسی.دستوری هم که نوشتی یه دستور پیش فرضه خود Yii هست که توی فایل اصلیش نوشته میشه...

    حقیقتش الان جایی باید برم وگرنه مفصل توضیح میدادم بهت:
    Yii مثل هر فریم ورک دیگه ای یه سری پوشه و فایل داره که اسکلت اصلی این فریم ورک رو میسازن.
    سه تا پوشه اصلی هست که شما فایلها اونجا قرار میگیره:
    1-Controller
    2-Model
    3-View

    شما در اصل با این سه پوشه سر و کار داری.که پروژه خودت رو در سه لایه جداگانه پیاده سازی کنی.Blush
    __________________________________________________________________________
    بنده طعم ايمان را نمي چشد، تا اينكه دريابد آنچه اتفاق نيفتاده است نمي شد كه اتفاق بيفتد؛و آنچه شده و اتفاق افتاده است,نمي شد كه نشود و اتفاق نيفتد....حضرت علي(ع)
    ۱۳۹۳ مهر ۲۶ ۰۸:۵۰ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : آگرین
    آگرین آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 8
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۳ مهر ۲۶
    اعتبار: 0
    تشکرها : 6
    ( 0 تشکر در 0 ارسال )
    ارسال: #3
    RE: سوال در مورد yii framework
    بابت راهنماییتون سپاس گزارم. اگه فرصت کردید و بیشتر توضیح بدید ممنون میشم.
    ۱۳۹۳ مهر ۲۷ ۱۰:۵۷ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    Maysam.m آفلاین
    میثم محمودی
    ****

    ارسال‌ها: 328
    تاریخ عضویت: ۱۳۸۹ مهر ۱۷
    اعتبار: 12
    تشکرها : 251
    ( 211 تشکر در 156 ارسال )
    ارسال: #4
    RE: سوال در مورد yii framework
    من توصیه میکنم شما که تازه شروع به یادگیری php کردید سراغ یادگیری فریمورک نرید. بهتره اول خودتون کد نویسی رو شروع کنید و تا سطح حداقل مقدماتی با php کارکنید . بعدا که توی تجزیه و تحلیل و کدنویسی اسکریپت مشکلی نداشتید و خواستید سرعت کارتون رو بیشتر کنید سراغ فریمورک برید
    __________________________________________________________________________
    میثم محمودی | انجمن کد ایگنایتر فارسی
    --------------------------
    هرگز نمي توان با آدمهاي کوچک کارهاي بزرگ انجام داد
    ۱۳۹۳ مهر ۲۷ ۰۱:۳۹ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : آگرین
    آگرین آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 8
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۳ مهر ۲۶
    اعتبار: 0
    تشکرها : 6
    ( 0 تشکر در 0 ارسال )
    ارسال: #5
    RE: سوال در مورد yii framework
    باید حتما یادش بگیرم , اختیاری نیس اجباریه. بازم ممنون که وقت گذاشتید.
    ۱۳۹۳ مهر ۲۷ ۰۶:۰۶ عصر
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    webnevesht آفلاین
    محمدرضا سلطانی
    ***

    ارسال‌ها: 972
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۰ آذر ۲۵
    اعتبار: 22
    تشکرها : 384
    ( 702 تشکر در 427 ارسال )
    ارسال: #6
    RE: سوال در مورد yii framework
    منم اجباری یاد گرفتم.آسونتر از چیزی بود که فکرشو میکردم. چقدر راجع به MVC اطلاعات دارین؟
    __________________________________________________________________________
    بنده طعم ايمان را نمي چشد، تا اينكه دريابد آنچه اتفاق نيفتاده است نمي شد كه اتفاق بيفتد؛و آنچه شده و اتفاق افتاده است,نمي شد كه نشود و اتفاق نيفتد....حضرت علي(ع)
    ۱۳۹۳ مهر ۲۸ ۰۹:۱۶ صبح
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : آگرین
    آگرین آفلاین
    عضو جدید
    **

    ارسال‌ها: 8
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۳ مهر ۲۶
    اعتبار: 0
    تشکرها : 6
    ( 0 تشکر در 0 ارسال )
    ارسال: #7
    RE: سوال در مورد yii framework
    متاسفانه خیلی کم از mvcبلدم. منبع خوبی واسه یادگیری mvcندارم. فقط میتونم بگم در حدمختصر با mvcآشنام.
    ۱۳۹۳ مهر ۲۸ ۱۰:۴۴ صبح
    یافتن ارسال‌ها پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط :
    webnevesht آفلاین
    محمدرضا سلطانی
    ***

    ارسال‌ها: 972
    تاریخ عضویت: ۱۳۹۰ آذر ۲۵
    اعتبار: 22
    تشکرها : 384
    ( 702 تشکر در 427 ارسال )
    ارسال: #8
    RE: سوال در مورد yii framework
    یه مقدار راجع به خود MVC بخونین...و بعد هم میتونین از روی مستندات Yii شروع کنین به خوندن.یه مثال خوب برای تمرین هم سیستم بلاگ Yii هست که آموزشش توی سایتش هست.
    __________________________________________________________________________
    بنده طعم ايمان را نمي چشد، تا اينكه دريابد آنچه اتفاق نيفتاده است نمي شد كه اتفاق بيفتد؛و آنچه شده و اتفاق افتاده است,نمي شد كه نشود و اتفاق نيفتد....حضرت علي(ع)
    ۱۳۹۳ مهر ۲۸ ۰۲:۲۹ عصر
    یافتن ارسال‌ها WWW پاسخ با نقل قول
     تشکر شده توسط : آگرین
    « قدیمی تر | تازه‌ تر »

    ارسال پاسخ
    پرش به انجمن:


    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
    IranPHP.org | تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS