• 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سوال در مورد soap client
#1
سلام دوستان
مستقیم میرم سر اصل مطلب من یک نمونه کد دارم که با .net نوشته شده
توی این کد میاد یک ادرس وب سرویس رو با استفاده از ابزارهای خود .net اضافه میکنه و توی طول پروژه از اون وب سرویس با ایجاد یک کلاس استفاده میکنه! حالا به جزییات .net خیلی وارد نمیشم حالا من میخوام این کد رو php اجرا کنم به اون ادرس wsdl با SoapClient متصل میشم و میخوام یک تابع رو فراخوانی کنم اررور دارم!!
البته ادرسش هم این هست مثلا:
https://something.services.ir/something.svc?wsdl
در اصل اصول استفاده رو نمیدونم چجوری هستش!
برای مثال توی کد .net داریم :
کد:
SomthingClient srv = new SomthingClient ("CustomFunction");

            long TimeStamp = srv.getTimeStamp();
حالا این SomthingClient رو خود .net وقتی که ادرس وبسرویس رو بهش میدیم میسازه من کدش رو هم دیدم چیز خاصی نیست یک کلاس هست که اومده توابع تعریف شده در ادرس wsdl وب سرویس که بصورت xml هست رو پیاده کرده(فقط نامشون رو)

حالا توی php چجوری باید این کارو انجام بدم؟؟؟ خطایی که میگیرم این هست :
نقل قول:Not Found
کدم اینه :
کد پی‌اچ‌پی:
try{
        
$soap = new SoapClient("https://something.services.ir/something.svc?wsdl");
        echo 
$soap->getHelloWorld();
    }
    catch (
SoapFault $exception) {
        echo 
$exception->getMessage();
    } 
اگه کفشت پاتو می زد و از ترس قضاوت مردم پابرهنه نشدی و درد رو به پات تحمیل کردی دیگه در مورد آزادی شعار نده !
آلبر کامو
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#2
احتمال داره این وبسرویس فقط مخصوص .نت باشه؟؟ اصلا کسی به همچین مورد مشابهی برخورده؟
اگه کفشت پاتو می زد و از ترس قضاوت مردم پابرهنه نشدی و درد رو به پات تحمیل کردی دیگه در مورد آزادی شعار نده !
آلبر کامو
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#3
سلام
با nusoap باید وصل بشی .
وبلاگ rezaonline.net/blog
سفارش برنامه نویسی reza.biz
Php , mysql , postgresql , redis , Yii and ... Cool
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#4
نمیشهConfused اصلا این وب سرویسش فقط با .نت کار میکنه انگار
اگه کفشت پاتو می زد و از ترس قضاوت مردم پابرهنه نشدی و درد رو به پات تحمیل کردی دیگه در مورد آزادی شعار نده !
آلبر کامو
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#5
خب بی زحمت آدرس وبسرویسش رو توی پیغام خصوصی یا اینجا بذار تا بریفاتیکش کنم برات .
من خوراکم وبسرویس هست Wink
وبلاگ rezaonline.net/blog
سفارش برنامه نویسی reza.biz
Php , mysql , postgresql , redis , Yii and ... Cool
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#6
رضا جان واست پیام خصوصی فرستادم

من بررسی کردم فهمیدم مشکل چیه توی .نت وقتی یک وب سرویس رو ادد میکنی خودش راحت میاد یک کلاس میسازه و binding میکنه ولی توی php امکان این کار مثل اینکه وجود نداره توی stackoverflow گفته بودن که نیست امکان این کار برای php حالا نمیدونم راهی هست برای binding؟؟؟؟
نقل قول:We have a SOAP service which has several bindings. In C# when you add a service reference to a wsdl you get a class created for each one, but in PHP it seems you can't specify which binding you want to use - this has caused me problems when the bindings have conflicting type/method names. It does seem to generally work out OK though but I don't really know how it is dealing with it internally.

.net میتونه چندتا endpoint رو پشتیبانی کنه و لی php متاسفانه نمیتونه!!! :-(
https://bugs.php.net/bug.php?id=50698
اگه کفشت پاتو می زد و از ترس قضاوت مردم پابرهنه نشدی و درد رو به پات تحمیل کردی دیگه در مورد آزادی شعار نده !
آلبر کامو
  پاسخ
تشکر شده توسط :
#7
والا دیگه اونشو نمیدونم.
اما اون آدرس دیگه ای که بهت دادم متدهاش هست ببین اگر همون متدها رو میخوای از اون وبسرویس استفاده کن فرقی ندارن .
وبلاگ rezaonline.net/blog
سفارش برنامه نویسی reza.biz
Php , mysql , postgresql , redis , Yii and ... Cool
  پاسخ
تشکر شده توسط : M.J


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان